440

za 466

преди 13 години

мдаа....... после е късно да разпрявяш, че си девствен

439

Анонимен

преди 13 години

А, не прави такива неща пред компютъра млади човече ... може да стане късо съединение и да ти изгори някой чарк!!!Сигурен съм, че никой освен теб няма да страда, но ... все пак внимавай!

438

доктор

преди 13 години

Боцо сигурно и акуту си проверява всека сутрин.

437

Анонимен

преди 13 години

Но действително, то не би могло и да бъде лично, ти първо трябва да станеш личност!А това, че смяташ, че си единственият умен във форума ... хахаха ... прощавай за смеха, е забавно, макар и много погрешно! :)

436

за 477

преди 13 години

Ми хващай го пак зад врата тоз път със сергейка :))

435

kючуков

преди 13 години

всички герберчета си легнаха, стана скучно

434

ЛАФ ОЛАФ ПИЛАФ

преди 13 години

защо да няма и папконосец на годината?кой изнесе най много папки? Цецо! Кой си накупи най много апартаменти за една папка? Цецо! Кой арестужа най-много и се изказа най-много за най-големият октопод, за оньо с едното пипало? Цецо!Заради това че лъже, маже и кр'адне дорде папки носи- най-много наградата за папконосец на годината се полага на Бременната с Тумора, дуарката измежду сите дуарки, консополката и катърцифката а така също и мулесвирката , баш ЛАФ ОЛАФ ПИЛАФ ханъмата Калина Маликна Боровинка Илиева Килиева Занданова!Цецо треа да лъжеш повеке от Калинките иначе цел живот сао Папки ще разнасяш за срам и позор на татко си...

433

Анонимен

преди 13 години

:) е жалко човече! Опитай се да излизаш навън, да се срещаш с жени!Не, че ще излекуваш хомосексуализма си, но поне да ти се проветри главата!

432

за 470

преди 13 години

А кой ти каза, че във форума има умни ?!! Освен мен друг не виждам....нищо лично пак :))

431

Анонимен

преди 13 години

*** си маи.... една дарйава един народ един водач. маи ББ е наи подходяшт

430

kючуков

преди 13 години

и после като ни освободят какво да правим с тебе, хахахахахахахах

429

Анонимен

преди 13 години

"добре де...............невежа си, надявам се си по-щастлив сега :)"Това, че се поправяш, е добре! Ако слушаш внимателно по-умните хора във форума, някой ден може и да започнеш да се оправяш в живота!

428

t

преди 13 години

Ami koy bqga ot 700 hil garantirani glasa

427

Нов морал

преди 13 години

Западна Европа отдавна открито се смее на Бойко Борисов и Цветан Цветанов, но за съжаление покрай тях и на България. Ефектът от песента на Веселин Маринов Нашата полиция надхвърли границите на България. Българското МВР стана за смях заради новия химн на полицията, се отбелязва в специален репортаж на Дойчланд радио, цитирано от DW. На българите им увисна ченето от изненада, когато им представиха новия химн на полицията в рамките на лъскаво сценично шоу. Заобиколени от шест нови полицейски коли, шестима униформени полицаи несръчно се кълчиха, следвайки вдървено указанията на баналната хореография, съобщава авторката Андреа Мюлбергер. Самата тя пояснява на своите читатели, че изпълнител на песента е един от най-популярните български певци Веселин Маринов. След изненадата бързо се надигна възмущение. Какво, по дяволите, означава тази инсценировка? Дали е връщане към времената на карамфиления социализъм? Или пък България се превръща в полицейска държава?, се чете още в материала. Авторката дори цитира млад български студент, който констатира, че провелият се наскоро гей-парад беше напълно нормален в сравнение с тази песен. Миналата година един полицейски генерал стана министър-председател: Бойко Борисов. Оттогава насам специалните части често-често спират дъха на хората с ефектни акции, достойни за холивудски филм, завършва анализа си немската журналистка.

426

за 460

преди 13 години

Гласувай за Доги и хамстера и като се наведеш и виждаш че имаш 4 топки ...... 2 те чужди де

425

nirvanata

преди 13 години

една даржава един народ един водач.маи бб е наи потходяштиа/нали ***

424

Президент на РъБъ

преди 13 години

В общи линии вместо лека нощ искам да кажа на всички червени идоти в сайта и извън него - *** :)Гадната ви партийка е изпята песен и се свърши с наглото ви крадене :)*** в *** и харчете откраднотото докато не ви свалят на колене с репликата " ВИЕ СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ" :)

423

за 454

преди 13 години

не били маанета , а най ми били кавали, кавали още м.ин.е.ти........

422

Нова Заря - примоция

преди 13 години

Когато гласуваш за Станишев, получаваш и Доган - съвсем безплатно!Плащате едно, получавате две!

421

Анонимен

преди 13 години

"Най-обичам да връткам турски маанета - това ми е национален танц, културна особеност един вид."Аааа, *** в неговата най-чиста форма!!!Господинът на РъБъ остави и без това многото си никове и започна да използва чуждите!!! Хахахаха!Какво тук значи някаква си личност ... хахаха