278

помнещ

преди 13 години

Ами като махнаха баба Борисова така ще е. Жената си каза, че докато тя е министър няма да допусне някой да умре без лекарска помощ, ама вие не я харесахте. Ами като нещете да *** с лекарска помок, *** сега и без лекарска помощ :)

277

295

преди 13 години

Мероприятие, мероприятие ама ги хванаха по бели *** корумпираните *** в бели престилки. Не знам на такива като теб как може да се угоди. Хем ревете, че лекарите меркантилни, че ви одирали 10 кожи преди да ви затрият, хем като хванат някой очевиден престъпник все мероприятия ви се привиждат. Ами не става то тъй или или. И ако искате утре да не сте поредната жертва на някой такъв пишман-фелшер трябва такива да бъдат изритани от системата. А са толкова много, че няма накъде повече.

276

Анонимен

преди 13 години

Ей, писна ми вече да чета за тоя случай! Искам да знам кво ще стане с фалшивата диплома на оная простачка, щото нещо много се потули случая. Не сме толкова прости (надявам се), че да не виждаме, когато се опитват да ни отвлекат вниманието от наистина скандалните неща!!!

275

Анонимен

преди 13 години

Браво, вярно е! Само трябва да се допълни уравнението с нови неизвестни, станали вече известни през последните година и половина:*** хомосексуалист = СТАНИШЕВ = боко тиквешки = цецо крадецо = и(г)натов = вдянков = още куп герберасти (малките букви не са случайни)

274

revlio

преди 13 години

до 282 ... ами мърда да ти кажа отвратително е но е истина

273

revlio

преди 13 години

AZ PYK НЕ СЪМ СЪГЛАСНА С СЪГЛАСЕН С 282 НАПРАВО ОТВРАТИТЕЛНО ЧЕНГЕТА НА МЕРОПРИЯТИЕ

272

Анонимен

преди 13 години

до 1111 - *** хомосексуалист = СТАНИШЕВ

271

Анонимен

преди 13 години

Съгласна съм с коментар 282 НАПЪЛНО

270

iистината

преди 13 години

Господа журналисти стига сте писали и защитавали подлатени с пачки пари тема която не заслужава и един ред за този все още неузрял живот както Вие го наричате и обърнете внимание на много по вашни случаи и опасни за младото поколение -Като дрогираните и алкохолици шофъори убиващи невини и здрави деца а тази расгонена ученичка вместо да се засрами че и се скрие от хорските очи търси ПАРИ .срам нямате младото поколение но идва наказанието

269

FAKANO KAFIAVO

преди 13 години

Некадърните и прости милиционери GI FANA OSTRA GERBALNA NEDOSTATY4NOST KOIATO SE IZRAGZIAVA V TOVA 4E SI NAVEJDAT GYRBOVETE TAKA IAKO 4E BIBO DYLGOTO 4ORAP4E OT DALEKO DA VIDI KOI RAZMER PISHOCI SA GI KLECALI TA DA NE SE NALAGA DA IM MERISHE MYJKATA MAIONEZA S PRIMES NA FAKANO KAFIAVO.

268

генади

преди 13 години

Ами те са платени ***, толкова е ясно!Евтини ***- за по 5-6лв. се продават!

267

наблюдател - 282

преди 13 години

Да, прав си :). Въпреки, че мойто възмущение е и към Цецо Пъпеша за простотийте с пресконференциите и с това, че слухарите вместо като са разбрали какво става да отидат, да окушарят колегите на Менгеле са седяли и гледали сеир. Друг е въпроса, че лекарската пасмина вече се е самозабравила и като всяка мафиотска структура на всяка цена брани колегите си убийци. За жалост обаче няма политическа воля за разбиване на медицинския октопод и последващо изграждане на работеща система. На първо време едно драстично намаление на заплатите и сериозно съкращение на великата и незаменима лекарска *** би свършило добра работа да се поучисти системата от всяква меркантилна *** сбъркала професията си. Нали сме държава с пазарна икономика - да разкарат все гладните търтей из болниците и да си търсят друга работа. Ще се намери кой да ги смени.

266

Анонимен

преди 13 години

Хахахахахаха :))))) Не понасям дърленията из форумите но оттук научих едно полезно уравнение: *** хомосексуалист = гербераст! Хахахаха, браво пич, не знам дали е твоя идеята, но е полезна за всички във форумите :)

265

9

преди 13 години

има доста *** коментатори за които всеки различно мислещ е враг политизирани сте до степен *** и не виждате че сте жалки с тази политика а важните неща остават настрани това ли е живота ви?

264

282

преди 13 години

Я *** дето цъкат минуси да напишат защо!

263

генади

преди 13 години

Пустата му "бяла мафия"- то не са кражби на лекарства и препродажбата им, то не е точене на здравната каса, то не е пробутване на наши момчета и момичета във ВУЗ-а, то не са участия в разни "Ротари клубове" и други подобни масонски организации...Общинският съвет гласува "по съвест" и го остави на поста...Скоро и "независимият" и "безпристрастен" съд ще ги оправдае...

262

Анонимен

преди 13 години

Няма нищо по-лошо от войнстващата простотия.

261

Анонимен

преди 13 години

Едни лекари *** смятат хората за толкова ***, че се опитват да обяснят че при аборт било нормално плода да мърда следващите 24 часа. И разни платени червени ***, взели да ми се възмущават, че ги подслушвали горките лекари. Ми вземете ги предложете на онзи от Сирищинк за орден Стара планина!

260

Анонимен

преди 13 години

Некадърните и прости милиционери таковаха мамата и на Наука, и на Образование, и на Култура, и на Здравеопазване.Ама *** умен не търпи.А когато простаците вземат властта става повече от зле.Година и половина само сапунки, димки и пушилки и пълен срив на дъражавата.Добре че дъждът спря да вали, ако беше валял още половин ден трябваше да закриваме България, барабр с помпозно откритата от Главния клоун Южна дъга на Околовръстното.Цирк, цирк, цирк!

259

1111

преди 13 години

Другарят Боко например, те със Станишчо са си известни гей-дружки! И само се дърлят за пред медиите и будалите....