499

Спонги

преди 13 години

Без грам политическо пристрастие Малчуган е прав.Приватизацията беше подготвяна със въвеждане на указ 56. После предприятията бяха фалирани нарочно от правителството на Виденов за да станат евтини. Сега работещите на печалба приватизирани комбинати са със 100% подменено оборудване. Само в Лукойл подмяната е частична. АПК тата бяха абсолютно фалирали. Костов спаси България.

498

.

преди 13 години

Я ги прочети и виж че 450 мнения са само псувни по червеният *** костуффф

497

Бъдещето

преди 13 години

Тя беше вече младата , но забременя от тумор или нещо от сорта и впоследствие се оказа че дипломата и е фалшива . Ти да не се събуждаш от лятно- зимен сън ?

496

Спонги

преди 13 години

470, няма какво да се чудиш. Не виждаш ли. че това е единственото нещо което правят гениално - да омаскаряват хората. Ненадминати са в тази област. Е, и PR на милиционерското правителство. Умните, обаче знаят истината. Ако бяха приели електронното гласуване, ГЕРБ бяха пътници.

495

do @

преди 13 години

за МУТРАТА ли пишеш?

494

рррррррррр

преди 13 години

СТИГА СЪС ТИЯ ПУШИЛКИ БЕ . ЯНКЕ ВАРВИ ДА ТИ НАЩЕШАТ *** И СЕ ОСПОКОИ

493

123

преди 13 години

to4no zatova Mavara se zaka4i za boiko,za da nabere dostata4no kompromati ikato doide momenta,da mu drapne kilima izpod krakata.G-n kostovi vie g-n Paravanov,o6te vednaj vi osvetljvam po vaprosa:nov bardak sas starikurvi ne stava.

492

Izbiratelen

преди 13 години

Хубаво говори kостов, ама като се сетя че от червеното котило всички са добри оратори, пък за нас все хурката мисля, че е по-добре да дойдат хора дето само са чували за БКП и ДС, демек млади ...

491

воиииииии

преди 13 години

Да на СОФИИСКИЯТ ЗАТВОР..ПРЕЗИДЕНТ НА МАВРИТЕ

490

Анонимен

преди 13 години

-В евролистите на ГЕРБ рамо до рамо бяха педерастът Дим Дуков и братът на Петър Стоянов Емил Стоянов, компрометиран бизнесмен, бивш агент на ДС.-Борисов подкрепи гей парада в София и смаза брутално протестите против провеждането му.-На много места ГЕРБ използват активно *** подкрепа. Фрапиращ пример представителя на партия ДРОМ и общински съветник от ГЕРБ в София Илия Илиев. Той успя да прокара решение за разрешаване на просията на обществени места в столицата. Това е начинът ГЕРБ да си подсигури *** електорат. Същия съветник предложи в общинските жилища да се настанят голям процент *** семейства за да можели да се интегрират с българите (вие си представете да живеете със съседи ***). Този индивид е забогатял от контрола на групи от джебчии (които имат български паспорти) в различни европейски градове и кара автомобил за над 1 000 000 лева.-Войната за *** на София, която не е нищо повече от сблъсък на икономически интереси, от който страдат обикновените хора.

489

вои

преди 13 години

уТРЕ МАВЪРА ЩЕ ИСКА ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА . поДКРЕПЕН ОТ 4 ***. ДЕПОТАТИ ОТ СИНЯТА КОНФРОНТАЦЯ И РЕЗЕСЕ НА ЯНЕ ТРАКТОРОВ ПУШИЛКОФ. голяма алтернатива на черния идол

488

@

преди 13 години

Това че някой е богат и участва в управлението на страната е най-прекрасната атестация, че нещата се нормализират.Призовавам да се въведе ценз за гласуване и участие в политиката:1.Образователен2.ИмущественТогава ще си дойде всичко на мястото.Няма *** във властта,няма купуване на гласове,няма неграмотни *** да определят бъдещето на страната и т.н.

487

KOSTOV PREZIDENT

преди 13 години

KOSTOV PREZIDENT

486

РИФ

преди 13 години

АИде доидоха и хората на ТРАКТОРА . На убавото НАДЕ ТЪПКАЧИТЕ. РЗС. ТКЗС. СДС знаех си

485

Анонимен

преди 13 години

Костов е червен , но от по - умерените крадци.........

484

ghost

преди 13 години

MAVARA KAZA:VSI4KI DA SI HODJT.JKO GO E PRISARBJLO DA POEME PAK RULJ NA DARJAVNIA KORAB.OOOOOOOOOOOOOBA4E,G-N KOSTOV,NIE O6E 6TE DADEM 6ANS NA BOIKO.TI SI S KOMUNETATA.VIDJHMETE KAK SE PREDSTAVI,NE E KATO DA NE TI E DADEN 6ANS.

483

стефко

преди 13 години

ОСТАВКА !!!Браво на 486 !!!

482

Анонимен

преди 13 години

от утре и аз се вкалинчвам ставам от Герб

481

Тъмно СИН

преди 13 години

Не съм сигурен дали си заслужава да разговарям с такъв плитък мозък ,но все пак ще ти кажа една дума ако можеш я разшифровай - отнася се до гласуването, другото нямам желание да го коментирам. И думата е : ПОСОЛСТВО !!!

480

Василев

преди 13 години

Пак не разбрах , за държавна планова икономика ли говорим или за приватизация на държавни предприятия в пазарни условия!!!Защото ако нашите стратегически за отраслите държавни предприятия са губещи как така държавната ЧЕЗ приватизира част от нашата енергоразпределителна система!!!Според теб ако Нефтохим не беше приватизиран щеше ли да е на печалба!!!Ами БГА Балкан как мислиш щеше ли да е на печалба???Ами БТК???Целта на приватизацията е да се продават предприятия коитго са губещи или пред фалит!