39

СмаХнат

преди 13 години

Какво впечатление, то направо ще избоде очите. Класацията се подрежда така:1. място - тук има гювеч (правят заявка за бъдещо управление)2. място - щт'о тия да вземат а ние НЕ - така са свикнали3. място - тези които не са се явили просто са закъснели4. място - аз все пак съм на работа ( всичко е парлама)5. място- един гол национализъм стомах не пълни6. място - хората просто си вършат работата и не ги интересуват глупости. Това е бъдещето на България, дясно управление

38

Анонимен

преди 13 години

Защо плюете ,че са отишли там.Когато получите брошура на хипер маркет с промоции не се ли бутате и вие на ниските цени гледахме какво става за банани и олио?

37

Пич

преди 13 години

Точно така Кольо. Аз мога да ти кажа защо не са раздали пропорционален брой покани според парламентарното представяне - защото двете медии са си долни комунистически ***, които са последните 9 години една дума не казаха за безобразията на ДПС, НДСВ и БСП. Ето за това. А хората както виждаш скачат първосигнално и се манипулират лесно.

36

Анонимен

преди 13 години

тези, които са отказали играят в по-голяма далавера и не си стува разкарването,а и верту са като тел на 10 г,но скъп

35

Анонимен

преди 13 години

- Тате, тате, какъв беше цвета на комунистите?- Остави ме сега...- Ама тате, какъв им беше цвета на комунистите?- Не ме разсейвай бе, работя.- Ама кажи бе, тате, вярно ли били червени?- Какви ти червени бе, в сравнение със сегашните направо златни бяха!

34

до 19

преди 13 години

Може би защото Коалиция за България (съюз от няколко партии вкл. и БСП) имат 3 пъти по-малко депутати от ГЕРБ - 40 срещу 116.

33

Пич

преди 13 години

Не от всички групи - от СК не са отишли. Ето това ме дразни - не четете или ако четете не можете да разберете прочетеното. Ето един мислеш човек, който ви го каза много ясно, цитирам:поканени-отишли1-во място РЗС 100%2-ро място ДПС 75%3-то място БСП 67%4-то място ГЕРБ 38%5-то място АТАКА 25%6-то място СК 0%

32

Кольо

преди 13 години

Такаааа...Статистически излиза следното - делът на "балъците" по партии е следния:ГЕРБ: 38% (8/21)Сините: 0% (0/4)Атака - 25% (1/4)БСП - 50% (1/2)ДПС - 75% (3/4)РЗС - 100% (1/1)Независими - 33% (1/3)Извадките за всички партии, освен ГЕРБ, са много относителни, тъй като е имало много малко покани, по отношение на бройките за ГЕРБ. Според мен, за да има обективност, е трябвало да се раздадат равен брой поканина всяка политическа партия.Изводът според мен е : "Всички са маскари" :)

31

Пищофа

преди 13 години

То и сребърен куршум да им обещаеш от лакомия ще отидат да си го поискат.

30

Анонимен

преди 13 години

Нека направим и един експеримент с журналисти. Да им предложим по 5000 за поръчкова статия. Не мисля, че някой ще откаже.

29

Анонимен

преди 13 години

Идват избори и се започва!Сега да се сложи една забрана депутатите да ходят в сутрешния блок на БТВ и по разни предавания ще видим кой камилата кой камиларя!

28

99

преди 13 години

Отказалите не са отишли от етична гледна точка, а поради факта че имат такива телефони вече ха ха ха!!!

27

Dan

преди 13 години

А какво излиза, че на ГЕРБ са предложили на 21 човека а на БСП само на двама..... Е това ако не бие на очи.... Да ги подредиме по алчност 1 РЗС-100% (предложили на 2-*** -приели 2-***) 2 ДПС-75%(предложили на 4, приели 3-***) , 3 БСП -50% (предложили на 2-*** -1 приел),4 ГЕРБ - 38,5% (предложили на 21-приели 8), 5 Независими - 33,3%(предложили на 3-*** - приел 1), сините няма как да ги номерираме защото не влизат в класацията 100% не са приели(предложили на 4 отказали 4)! Чиста манипулация!!!

26

ddt

преди 13 години

Toia pa globus Mario Tagarinski dokoga shte go izbirat toia plujek bre , maleeee

25

Азъ

преди 13 години

Какво си заповтарял палтени,платени.Факт е,че са отишли от всички групи.Не се съмнявай,че ако наистина даваха мобилите и другите щяха да доприпкат,и за роднините щяха да поискат.За разузнаване с бой чувал ли си?

24

Сталин

преди 13 години

Даже и да е било "подъл заговор" от сините,онея продажни душички защо са отишли?Нямат ли грам морал,или лакомията ги е превзела до такава степен,че всичко що е за лапане га поглъщат на секундата.

23

Пич

преди 13 години

"А че сините са предупредени е ясно"Да не, сините са предупредени, а червените дето са им предложили само на 2-*** нямат нищо общо. Не виждате ли, че са предложили на 38 души по някакъв много странен принцип. На комунистите, дето са 40 души само на 2-***, а на сините дето са 15 души на 4-***. Излиза, че БСП са 50% корумпирани зашото от 2-*** са приели половината. По същата логика ГЕРБ са 38% корумпирани. Червените са най-зле отново.

22

Алекс

преди 13 години

Абе ***, много ясно че те не са се подлъгали, след като явно оттам тръгват нещата.. просто са поканили няколко от тях, които са отказали, за да не натъртват на очи.. не е ли прекалено ясно... как от всички други партии има (дори от вездесъщите, които ще всяват ред, законност и несправедливост, чрез нова конституция също има) само видиш ли тея синичките били отказали.. Айде не на нас тези... тая попара сме я сърбали вече, прекалено за наивни ни смятат май

21

Анонимен

преди 13 години

ОТ БЛИЗО 1-2 СЕДМИЦИ ВИЖТЕ ПОВЕДЕНИЕТО НА ВОДЕЩИТЕ В СУТРЕШНИТЕ БЛОКОВЕ!!!!!КОЛКО ПАРИ ПЛАТИХА БТВ И 168 ЧАСА ЗА НАЕМ НА ТОЗИ САЛОН И ВСИЧКО СВЪРЗАНО ОКОЛО СКРИТАТА КАМЕРА,ЗАЩОТО ТЕЗИ ПАРИ МОЖЕХА ВМЕСТО РЕЙТИНГ ДА ГИ ДАРЯТ НА САЛИЧ И КОМПАНИЯ!

20

sea

преди 13 години

Разпределение по проценти:поканени-отишли1-во място РЗС 100%2-ро място ДПС 75%3-то място БСП 67%4-то място ГЕРБ 38%5-то място АТАКА 25%6-то място СК 0%Нещо да ви прави впечатление