311

пейо

преди 13 години

това е едно доказателство, колко НИСКО Е ПАДНАЛ БЪЛГАРСКИЯ НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ - ЗА ЕДИН ТЕЛЕФОН. та бил той 6000 лв. Г-Н БОРИСОВ, предстоят избори - добре помислете, как ще ни докажете новия морал в политиката.

310

Анонимен

преди 13 години

Защо обиждаш кучетата???

309

супер яко

преди 13 години

Какво се учудвате. Всичките тия дето са отишли на мен лично не са ми познати. И защо? Защото са някви мижетурки, които са влезли в парламента с ясната цел да "изкярат". Разбира се, че няма да откажат на такава "оферта".Иначе - БРАВО на журналистите, скалъпили този номер! ЕВАЛАТА !!!!

308

6500

преди 13 години

Б.Борисов да ги отсрани депутатите от ГЕРБ,защото в противен случай си отива и той.

307

7-8

преди 13 години

Абе Лъчо Мозъка още ли е в парламента ?

306

отвратен

преди 13 години

ИМЕННО ,,,СТАВА ДУМА ЗА НИЩОЖЕСТВОТО АНАСТАС АНАСТАСОВ ...ПУКНАЛ СЕ Е ОТ ЯД ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ЗАМЕСТВА ДРУГОТО СВЕТИЛО ЦЕЦА ,ТОЧНО ПО ВРЕМЕ НА ПРОМОЦИЯТА ,ТА МОЛИЛ СЕКРЕТАРКАТА СИ ДА СЕ ОБАДИ ВЪВ ФИРМАТА ДА МУ ЗАПАЗЯТ ЕДИН ТЕЛЕФОН -СААКЪН ДА НЕ ИЗПУСНЕ ГЮВЕЧА ...

305

:)

преди 13 години

Мен лично, от цялата история, ме вълнува единствено какво следва. Ще има ли наказания? Това, че ни управляват *** си го знаем.

304

Пророк

преди 13 години

Те бяха създадени по това време, затова. Иначе те са първото отроче на БКП-то, но там помагаха и американците, СДС си затраяха... абе мътна и кървава :)

303

Анонимен

преди 13 години

Надслова на фирменото парти на "Клаус Барби":"С нас имате връзка на всякъде,дори и в отвъдното"Ето колко са загрижени депутатите за демографския срив в България.След партито си говорят депутати:-На следващите избори кой ще гласува за нас бе?-Споко с Клаус Барби и от отвъдното ще гласуват за нас!!!-Верно ли,супер,дай да спретнем един данък "Кислород" на народа,по 10 стинки на вдишване,евтиния,па който не издържи с "Клаус Барби" на изборите пак ще гласува за нас с 3G връзка от оня свят.

302

оруел

преди 13 години

Дали да не кажем браво на тези депутати, посетили лъжливото събитие, те сами не осъзнават, че по този начин отварят очите и на целият народ, относно съвсем съзнателно, умишлено и безкруполно дирижирана, манипулирана информация-провокация огранизирана от кого ли, а дали е от БТВ и 168часа, или от някой друг? Вече, дали да не гледаме новините и да четем пресата с едно на ум? Ей умен народ сме ние , 7 министър председатели сме си убили, на първо място сме в Европа.Що така ни наказваш Господи?

301

posledstviata?

преди 13 години

shte ima li ovakanteni mesta?

300

Горд СДС-ар

преди 13 години

Все сините са ви в устите, ама се вижда, че само те си стоят и работят, докато *** от другите партии тичат за телефони от "Клаус Барби" :) Горд съм със СДС и Костовите хора. Единствените партии, които са поканени, а не са отишли !

299

ннннеееееееееееее

преди 13 години

Да се намали броя на тия хрантутници! На тая малка държава с мижва икономика не са необходими толкова много дупетати!!!

298

Анонимен

преди 13 години

верно бре,вива синята коалиция тогава - да гласуваме за нея, тя ще ни оправи

297

Анонимен

преди 13 години

Ааа , защо си забравил и ДПС

296

Анонимен

преди 13 години

Не забравяй карадливата ДПС

295

Анонимен

преди 13 години

Много ме е срам от всичко, което става в България! И в други държави има продажници и измамници, но нашите са толкова евтини.... и жалки ...

294

НЛО

преди 13 години

НИЩО НОВО САМО ЧЕТОЗИ ПЪТ Е ДОКУМЕНТИРАНО БЕЗ СРС НА МВР И СКАНИРАНО ОТ МНО С ИНФРАЧЕРВЕНА РЕШЕТКА ЕКАН И ПРОСЛЕДЯВАЩ ЛАЗАР .БРАВО НА МЕДИЙТЕ ЧЕ ПОКАЗАХА ЛАКОМИЯТА НА МАШЕНИЦИТЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И НАЙ ВЕЧЕ ОТ ГЕРБ.А НА БОРИСОВ ПОДАРЪКА БЛЕКБЪРИ ОТ МТЕЛ ДАЛИ Е ЗАКОННО.ИЛИ ТОВА Е ДА СИ ТРАЕ ЗА ОБЛЪЧВАНЕТО ОТ БАЗОВИТЕ СТАНЦИЙ ПО БЛОКОВЕТЕ .*** ПЪРВАНОВ СЪЩО Е ОБЛАЖИЛ ОТ МОБИЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ.

293

revlio

преди 13 години

нещо трябва да се промени

292

Желев

преди 13 години

За кой ли път ни убеждават,че свинете са същите,само кочините си сменят.