76

Пич

преди 13 години

Честно да ви кажа, дори не ми се чете какво е писано в коментарите под статията. Просто съм сигурен, че пак изобилстват изказвания от сорта - "Боко и Цецко пак правят PR", "Физкултурникът пак отклонява вниманието" и т.н. Този народ сам ще се затрие с простотията си ...

75

Или нещо подобно

преди 13 години

Юрген Рот: Цветанов ми каза, че Филчев му е казал, че Николай Колев му е казал, че Алексей Петров му е казал, че неговите барети са му казали, че Надежда Георгиева им е казала, че Иван Костов и е казал, че ген. Атанасов отишъл при Костов и му е казал, че е поръчал две убийства. Или нещо подобно.

74

Смех

преди 13 години

Костенце, брат, не се форсирай :) Крави са пасли твоите деди преди да хванат гората и после от гората да седнат зад бюрата. Интелекта на всеки от коментиращите тук може да бъде лесно установен от няколко поста и твоя определено е колкото на един от героите в приказката "Принцесата и граховото зърно" но със сигурност не е като на принцесата :)

73

Анонимен

преди 13 години

като гледам,че искате серГЕЙ за президент вместо за сливенската пандела явно от позитано пак са платили на драскачите ....

72

и за други неща

преди 13 години

Обвиниха Цветанов, че лъже за имоти. Цветанов, обаче, отрече. Той каза, че е лъгал не само за имотите, но и за други неща!

71

Някой

преди 13 години

Никога, никой, от нищо, не е доволен!

70

как вървят апартамен

преди 13 години

Цецо, как вървят апартаментите на пазара?

69

Анонимен

преди 13 години

Хората,които заемат подобни високи постове трябва периодично да се проверява тяхното психично и ментално здраве!Видяхме колко хора се "самоубиха" по времето на Филчев,а други директно застреляни,без да има възможност да се инсценира тяхното самоубийство.

68

Пешо

преди 13 години

Ето нещо за преглъщане от поддръжниците на ДС-комунистите-мафиоти дето се спукват да пишат в този сайт за да изглежда че тяхното мнение преобладава. Надявам се на някои от тях да им е останала малко съвест. Бях си казал повече да не влизам тук, но това не мога да им го спестя.

67

Анонимен

преди 13 години

70 Кво са смееш е червен платен драскач. Най-дбре сае смее който се смее последен, а като гледам червените ще плачите на края.... Да ви ....

66

KOCTA MOCTA

преди 13 години

hahah :) sme6nik :))pro4etohte edna statiq,4e imalo plateni hora po forumite i sega vseki,koito ne e saglasen s upravlenieto na Vojda e ... platen? kolko e podkrepata za GERB? 31%? ostanalite hora nqmat li pravo na mnenie? A?aide otivai da pase6 kravite,selski bek

65

преписано

преди 13 години

"Абе този човек няма ли някой да му каже как се говори в публичното пространство. Взе да става все по-смешен и жалък. Нали не ни мислят за *** всички дето им слушаме бръщолевенията дето нямат никакъв смисъл. Той едно читаво доказателство не намери за октопода, сега врели некипели пак, ако не знае как да си върши работата качествено да си заминава. Уморихме се вече от хора дето ни обясняват глупости по цял ден."

64

...

преди 13 години

В каква държава живеем, щом бивш главен прокурор е обвинен в поръчителство на 2 убийства?! Защо има хора с по 5 - 6 и повече висящи дела на свобода?? Съдът не работи добре, ами направете така, че да започне да работи добре! Имате властта да промените нещата.

63

Анонимен

преди 13 години

Цецко някой не е ли поръчал пак убийство бре! Я на теб, я на ББ! рейтингу върви надолу:) Вземете мерки:) И ако не знаеш А.Петров поръча на Агджа и да стреля по папата, още като невръстно дете:)))))))))))) Заклет терорист еда знаеш:)))

62

linker

преди 13 години

Тук е.. плод зеленчук

61

Смех

преди 13 години

КОСТА МОСТА, ти да не си клошар на име Коста, живеещ под моста? Щото умственото ти багажче моето момче едва ли е по голям от на тридневно бройлерче. Поне на Позитано да правеха некъв подбор на кадрите си, ама то при тая висока смъртност при тях е ясно що са опрели до такива като тебе.

60

Анонимен

преди 13 години

63 Кво питаш, нали ти отговорих с 60...

59

Незаинтересован

преди 13 години

Чудно ми е останаха ли изобщо неплатени постове в този форум ....

58

Ей, некадърнико!

преди 13 години

Некадърник си Цветанов! Спри да бръщолевиш нелепости по медиите и остави разследващите да си вършат спокойно работата. Като има доказателства за арест и обвинение, тогава действай! Спомни си само, какво от големите ти приказки за Антон Петров - мозъка на Наглите остана накрая? Нула на квадрат. И това е министър на ВР, резил!

57

Анонимен

преди 13 години

А досега къде спахте бе бате цвъ цвъ, и ти и шефа ти бивш главен секретар на МВР точно по това време, когато ставаха тия неща, къде дрямахте до сега, явно не ви беше изгодно да ги разкривате ааа ?!?