8

kapo

преди 13 години

Това ми прилича малко на:Като се ожениш, имаш право първи да си натаковаш съпругата, и чак след след теб - останалите

7

ВР

преди 13 години

Никога досега не е било и няма да бъде да видиш една развита държава да помага искренно и безпристрастно на развиваща се държава и да и помага да стане развита. Никой от следните държави САЩ, Франция, Германия, Великобритания не иска и няма да позволи да станем развита държава.

6

ЙОРГО

преди 13 години

Брюксел да си гледат работата !!!!! Важното е Йорго да е сит, и парите прибрани на сигурно!!!

5

Tina

преди 13 години

Заради ЕС България направи тежки компромиси.Сега протягат алчните си ръце към нещото, което може да изведе страната напред.Изисквайте и заплашвайте Гърция, Португалия, Румъния вече и Ирландия.Оставете България да развие и стабилизира икономиката си. От това ще спечели и ЕС.

4

ВР

преди 13 години

Е сега е момента да се покаже дали се води национална политика за общото благо на България или е порнография всичкото това което става. Да видим Б.Б. как сега ще угоди едновременно на Русия, САЩ, Европа. Ако успее и оцелее и допринесе и за утвърждаване на България на европейския пазар на горива и енергия ще се види че боко поумнява.

3

Анонимен

преди 13 години

И к'ва стана тя сега - оказва се май, че голямата прецаквация не идва от Газпром а от ЕС....ако ЕС каже, че не можем да ползваме газа, щото примерно Франция иска газ, ние само ще гледаме как медът тече през пръстите и дори няма да можем да си ги оближем........А ЧЕСТИТО:))))))

2

Червената помия

преди 13 години

Ало, Днес бг, не подценявайте Уорлик!От край време се знае по чия *** играе държавата ни 21 година вече, и къде привикват от време на време"на чрвеното килимче" Бойко Борисов.Показателно е, че нито финансовия , нито военния ни министър,най-важните в една държева,нямат нищо общо с ЕС, а са градили кариерата си или в Щатите, или при най-верния им сателит.Така че, не подценявайте Уорлик, последната дума винаги е негова.

1

Анонимен

преди 13 години

Бойко е хитър, извика експерт о тЕвропа, за да си върже потурите. Браво!