52

Говедарин

преди 13 години

... Ше се лее, ама от гъзо ти ...Селянин

51

някой

преди 13 години

Несебър, ако това ми е работата ще ти бутна незаконния коптор, а ти ще гниеш в затвора. Там кръв ще се лее, но няма да ти кажа откъде.

50

някой

преди 13 години

47, държавата не може постоянно да бди кой кога е започнал да строи - правят се проверки и каквото се констатира - бута се. Сигурен съм, че са минали няколко пъти да ги предупредят, че е незаконно.

49

Анонимен

преди 13 години

Аменхотеп, нали са незаконни? Тогава какъв е проблема?

48

NESEBAR

преди 13 години

Mnogo ste otvoreni po forumite. Elate v nesebat da mi saborite kiushtata! Iskam niakoi samo da se probva! Kruv shte se leee....

47

Говедарин

преди 13 години

Вие там сте станали бетер *** тъй, че не мрънкай!Нали ви даваа таз сутрин по БТВ...Селяни

46

до 44

преди 13 години

И кои са тея xотели че нещо не се сещам?!

45

Анонимен

преди 13 години

Абе нека бутат,ама все пак пари е давано...Що по-рано не се сетиха ами изчакаха хората да вдигнат и тогава?Какво печели държавата?Нека има закон,нека се спазва,но веднага.Години минали и чак сега се сеща държавата.Лани баба пръднала,чак сега и замерисало...

44

SSSS

преди 13 години

Незнам някой дали гледа вчера по новините как една бабка каза е надстройка си направиха направиха си по ТРИ стаи.Бащами една година се занимава само с документи докато почне да строи къща а тея харесват ми коментарите няма и спомен от стария град ако може и такси ще ни взимат затова че влизаме СРАМОТА ***

43

Amenhotep

преди 13 години

43По принцип съм съгласен, но случаят с Несебър е съвсем различен ...

42

Amenhotep

преди 13 години

Несебър е в ЮНЕСКО, защото наистина има паметници, които всеки културен човек трябва да види ... напр. старата митрополия ("Св. София"), която е от 4-ти век или "Света Богородица Елеуса", която е от 6-ти век. Това са УНИКАЛНИ ЦЪРКВИ, без аналог по света. Но за жалост, са превърнати в "свинарници" в които се продават турски ***, слънчоглед и леблебия и т.н. ***, които могат спокойно да се изнесат и да се продават в новия град. А и някои хотели са ВГРАДИЛИ тия църкви в мазетата си!

41

Анонимен

преди 13 години

Така сме започнали да бутаме , Но правителството бута избирателно. 20години никое правителство няма смелост да бутне *** ГЕТА. Както винаги българите наказваме само себе си.

40

някой

преди 13 години

до 35 - Аменхотеп, дадох ти плюс, но не знам за каква война говориш в Дубровник - Хърватска си се отдели от Югославия след мирен референдум.

39

T

преди 13 години

Несебър се е превърнал в чаршия. Доста работа имат багерите!

38

Анонимен

преди 13 години

кво културно наследство, кви пет лева, то нищо не се вижда от сергии.като изключим две-три свесни галерии всико останало е пълна китайска порнография.

37

Анонимен

преди 13 години

Като са незаконни да ги събарят!Писна ми от хора,които успяват по другия начин...

36

Смут

преди 13 години

Да и това с курортите ни и капълъчарши е направо досадно.Никъде по света кдъето съм бил на курорт няма такава грозотия и селяния както тук в нашите курорти.Просто толква грозно и досадно, че чак "българче да се наричам не е първа радост за мен"

35

ь

преди 13 години

Стария Несебър през лятото прилича на клоака. Въобще не разбирам защо още е в списъка на UNESCO. Местните селски тарикати предпочитат да го затрупат с кафенета, парцалки и дрънкулки, вместо да правят културен туризъм.

34

Аз

преди 13 години

Как пък на моето семейство едвам ни позволиха един фургон 20 на 20 и трябва да спазваме законите и за тоя фургон 1 година сме се занимавали с институции без да го слагаме преди да ни се позволи..... а тия.... цели етажи от къщи и хотели строят без разрешения... и сега реват... какво искате вие? Всички искат да се оправим и същевременно лъжат и мамят и ркадат! Не ви е срам!

33

Amenhotep

преди 13 години

Айде, цените са ***-дойди, никой не те кара задължително да си купуваш нещо от стария град ... ама ако отидеш като турист, който иска да види КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО, при това на хиляди годинни, то ти можеш да видиш само някакъв вид "КАПАЛЪ ЧАРШИ" с декор древен град + модерни из**зени постройки ... това е НЕДОПУСТИМО. Несебърчани да видят какво е в ДУБРОВНИК (хем там и война имаха) и да вземат да се освестят малко, че съвсем обнагляха.