51

Анонимен

преди 13 години

Те червените се си мислят че тва вечно ще минава. Оттук 5 % оттам 10 % и после широка коалиция. Аиде бегайте оттука с тез 5 лева.

50

Amenhotep

преди 13 години

Интересно ми е, че за сега в Гоцевия проект няма турско-арабски имена ... защо ли се спотайват поганците, след като на всички им е ясно че те са му дясната ръка!

49

Анонимен

преди 13 години

Тя България все за другия ден остава, заради такива като Гоцето с малцинствен електорат.

48

сравнете

преди 13 години

Че той и гурорто ти Иван Костадинов излъга и окраде родината ***...и знаеш ли не ми дреме кой бил ДС и кой не.Гледам реално кой как управлява.Ни един хубав няма.Факт!*** тез не могат и обувките да вържат.ФАКТ!А Костов е жалък.ФАКТ!

47

Knock

преди 13 години

"Тати обеща да ми купи колело, ама дръг път" - Миташки, Куче в чекмедже

46

Иван Петров

преди 13 години

Лошото е че и другите партии във властта са все проекти на ДС!

45

До бкп-то

преди 13 години

Палячовци! Както и да я кръщават партията все ще е тая

44

Анонимен

преди 13 години

И каква ще бъде България "на другия ден"?? Докога,бе,докога партийни проекти?! Намразих държавата си от сценарии за власт,пари...а ние ставаме все по-зле:(:(

43

Анонимен

преди 13 години

Как може това да е алтернатива като над челата им грее червената петолъчка ? Пак да си го набутаме така ли ? Е няма стане! Знам, че гоце няма друга алтернатива освен да се пенсионира като политик , няма седне да реди плочки я. Ама не мерси.

42

Amenhotep

преди 13 години

Абе Азис, си го спомням как виеше на едни предизборни концерти на БСП преди година ... бързо се е перестроил към ГЕРБавите, значи. На Емил Кало в паницата с кашерна кръв не искам да гледам, само казвам колко му е "морала". Да не говорим за "морала" на Гоце и неговия стар приятел Дон Цеци, дето вече 2 пъти го пускат от затвора заради Гоце (вторият път за рецидив на първия път).

41

Анонимен

преди 13 години

обучени лапачи.

40

inatut

преди 13 години

Аз вярвам в гоце.. в него виждам моето бъдеще.. той ще завърши прехода.. ще стане застаряващ милионер.. ще направи перник - столица, а село сирищник окръжен център на АБВ-то.Гоце искам да успешш, ти си нашето бъдеще.. ти си нашият 10.ноември, ти, с яне и алексей петрофф..

39

до 37

преди 13 години

Мисленето не ти е силна страна а?

38

norm

преди 13 години

Остави форума,погледни по-добре с каква *** ще се напълни утре НДК.

37

Василев

преди 13 години

На наглият комунист духовната деградация е безгранична.За него нямат стойност понятия като род,родина,свобода,демокрация,справедливост,равнопоставеност,семейство,независимост.Гоцко ти не си наясно за какво става въпрос, народа отдавна ти е сапунисал въжето нагъл доносник.*** и жалка еврейска *** излезна Гоцко!!!

36

Michael Wiekens

преди 13 години

Ало, безпристрастния наблюдател, толкова ли ти е къса паметта, че забрави за Гоце, който още на първият си мандат излъга цяла България, че няма нищо общо със службите??? Ето такива късопаметни вкарват лъжците в политиката!

35

Анонимен

преди 13 години

Големи ерудити ????? Михо Михов -ерудит? Послушко - няма нищо общо с ерудит. СКРИЙ СЕ БЕ ,СРАВНЯВАЩ !

34

Анонимен

преди 13 години

Точно тия повече от 60 години ни управят,да знаете не сме заради най-бедната страна в ЕС,Бойко е виновен,Бойко е власт вече от 100 годни и само краде,а БКП начело с Гоце толкова да искат да ни помогнат,че ако не гласувате отново за тях......направо не знам,толкова малка страна,а толкова проста и глупава...

33

малииии

преди 13 години

Той Азис е симпатизант на ГЕРБ.Казвал го е по тивито,лично стм го чувал.А кого кви били роднините не ми пука.Гледай в чуждата паничка българче,щом така ти е по-лесно.

32

Димитър

преди 13 години

Понеже БСП се компроментира тотално, сега правят опити да я измъкнат от батака с проекти като този.