126

герберка

преди 13 години

Не е така, Бойко, не е така :) Много от ГЕРБ сме бая леви ;)

125

Анонимен

преди 13 години

131А пък и 1 процент от изписаното от "Конгрешънъл куотърли":"Бойко Борисов е свързан с българската мафия" е вярно, както сочи американско разследване, то същият е за разстрел!:)

124

Анонимен

преди 13 години

Тери Пратчет-"На това положение сержант Колън му вика безотходица"

123

Яница

преди 13 години

Отвратителен български манталитет е да наричаш публични личности, избрани с легален вот, с разни измислени и грозни именца! Лично на мен, това ми говори страшно много за умствения багаж на "кръстниците"! Отвратително е и жалки мозъци да наливат акъл в пространството! Изкажете мнение, застанете достойно зад него - това мога да разбера! Другото е лаене и акане на зли кучета...пък кервана си върви - напред, или назад, друг е въпросът...

122

NVM

преди 13 години

видяхме те тебе колко си обективен

121

Гарабед

преди 13 години

Цуци уби всички мечти на ГЕРБ за втори мандат. Уби всичко детско в романтичната душа на Бойко. Бойко няма полезен ход спрямо Цуци, ако го изхвърли от правителството- лошо, ако го остави- още по- лошо.

120

Анонимен

преди 13 години

Един човек, наречен Любен Гоцев, преди няколко месеца каза, че ако 30% от това, което се пише за правителството на Станишев е вярно, то тези хора са за наказателно преследване. Колкото и да не ми е приятно, защото през последните 20 г. аз преосмислих отношенията си с този човек, което навремето беше изключително позитивно, в случая той има право.И онзи доклад на комисията, наречена Анти Станишев е една своеобразна бяла книга на правителството на Бойко Борисов. Аз съм убеден, че ако не 100 %, над 80% от изнесените факти и обстоятелства са верни. За съжаление, разбира се, но точно това е мечтата на една категория хора в България, които по един или друг начин се стараят да влияят на политическия, икономическия и финансов живот на страната, за размиването на политическата, на партийната отговорност, т.н. многопартийна система, защото двуполюсният модел носи своята морална, финансова, наказателна и всякаква друга отговорност.

119

Анонимен

преди 13 години

126-Абе много често ББ, ЦЦ и Монито се усамотяват в Банкя:))Май педерунгелите в политикана са се увеличили много,а!Здраво се орат един друг:)Хахахаха!

118

GULETO

преди 13 години

ABE DA E QSNO; TI ZNAE6 LI 4E R.PETKOV FINANSIRA6E NAVREMETO PARTIQ BSP S MILIONI.SA6IQ RYMEN4O KOITO PO BNT, SYTRENTA SE PRAVE6E NA O6IPANA GOSPOJA. TA RYMEN4O NAVREMETO NE VDIGA6E TELEFON4ETO AKO MY PREDLOJAT OT 1 MILION4E PO-MALKO.ABE TOQ RYMEN4O KAK TREZVO RASAJDAVA6E SYTRENTA,TA DA MY ZAVIDI 4OVEK.ABE TOI OT KOGA SE E PROMENIL TA 4AK NE MOJE6 GO POZNA.

117

Анонимен

преди 13 години

Шепа ***!Хахаха! А гербера е само един и си пише сам на себе си!Хахаха:)

116

Анонимен

преди 13 години

.

115

Анонимен

преди 13 години

107-Много минуси имаш бре!Що не ти вярват:)

114

Анонимен

преди 13 години

*** е не само вид сексуална ориентация , но има и значението на вид мъжко поведение в обществото ,в частност управлението .....

113

Философ

преди 13 години

С гафа на Консултанта, започва обратното летоброене на ГЕРБ. Дянков и Цветанов са гордиевият възел, който Бойко не можа да разсече. Не му достигна смелост, морал и стратегическа визия за бъдещето на собствената му партия.

112

za 119

преди 13 години

Edna shepa ??!! Dvama , poniakoga trima.............nemat pari za pove4e

111

Анонимен

преди 13 години

Чудесно е, че Бочко има широко поле за изяви в които да демонстрира политическата си и управленска импотенция.

110

za 106

преди 13 години

Raloto na traktora :) to se znae

109

обективен

преди 13 години

факт е, ама една шепа *** тука в сайта и две шепи кофти материал в държавата не го виждат и вдигат пушилка като за 300 разярени бика :)

108

ot Pozitano

преди 13 години

A nie otkradnahme mnogo pove4e!

107

ot HP

преди 13 години

Виж какво, анонимен, ние от Хюлет-Пакард сключихме много изгодна сделка с Богомил Бонев за вашите лични документи, който на вас може да ви излязоха скъпо, но за нас беше супер. От тогава не ни се е отваряла възможност за държавни поръчки - добре, че дойдоха геиберуците на власт та да уредим още една хубава далавера - държавата гарантира плащанията към нас, комисионната е приемлива, въпросът се уреди. Ха наздраве - а, вий не знам как сте със здравето - пука ни!