48

Мечтател

преди 13 години

В нормалните страни не се налага премиерите да "облитат" магистралите. Те си гледат работата, а не се правят целодневно на маймуни за да ги дават по ТВ-то ! Имам една мечта, тази жалка държавица да бъде управлявана от честни и НОРМАЛНИ хора ! Толкова ли сме зле, че няма една нормална партия и един нормален лидер ?????

47

;-))))))))))))))))))

преди 13 години

За Нова Година ще му подарим леко хумористичен подарък.Нова пелерина.

46

Шок и Ужас до 83

преди 13 години

И ти си прав. Коригирам се: Дострояват магистрали.

45

Защо????

преди 13 години

Боко вече "облита" :) Значи вече не крие, че е Супермен :) Боже, Боже, защооооооо???????? Какво толкова е направил този невеж народ, че все по-големи *** ни пращаш ????

44

1

преди 13 години

s DIRJAVEN benzin se leti naydobre ,osobenno s helikopteri dogovorirani ot troynata koaliciya.

43

Asen Petrov

преди 13 години

...Generala me kefi:)

42

11111

преди 13 години

"Съдбата на българския строителен бизнес е в ръцете на тези девет фирми", каза Борисов и се аргументира с факта, че в страната предстои изграждането на хиляди километри пътища като магистралите "Струма" и "Хемус", както и Южната дъга на София.ЕЕЕЕЕЕЕЕЕееее не мога да сметам до толкова...."Плевнелиев се отчете: Строим над 120 км магистрали"бляк......

41

Анонимен

преди 13 години

Та те да неби бда правят Тракия от нулата ?

40

Анонимен

преди 13 години

Не мога да разбера герберите защо си мразят толкова първата партия която ги изхрани и ги издигна че всяка втора дума им е сомраза към червените толкова ли е лошо да си червен я си вижте вождовете ,,,до един в биографиите си имат абривиатурата БКП без Дянков--то па и за това толкова го и обичате.

39

Шок и Ужас

преди 13 години

Добре, че за четири години ще направи четири магистрали.Преставяте ли си да направи само две. Уаууууу.А колко неща обещаха!

38

Анонимен

преди 13 години

хайде свъйршвайте я вече тази магистрала,че до ивайловград и до мирково вече 10 години се мъчат без магистрала. принудихте горканчовци да си строят хеликоптерни площадки.ааааааааа.........

37

optimist

преди 13 години

ei nai-posle tragnaha rabotite v taq darjava bravo na tova pravitelstvo

36

щ

преди 13 години

Браво Бойко.Чета коментарите и ми е драго че червените драскачи гризат дръвцето.Ще си изкъртят беззъбата уста.

35

До бспарчето 52

преди 13 години

На Бате ти Бойко може малко да му е паднал рейтинга, но реитинг се възтановява, а вашият пенсионерски електорат като измре ще видим какво ще правите.

34

того

преди 13 години

Ох не издържам вече,хайде бе Бойко довърши най-сетне тази магистрала,че да се метна на колата и час по скоро да отида до морето.

33

69

преди 13 години

Поздравления за блестящия оксиморон - АНТИ БГ и АНТИ ГЕРБ :))))

32

63

преди 13 години

А Боко знае ли за тези 47% на подкрепа :). Ами тогава що не вземе на едни предсрочни изборчета да иде, тъкмо ще спечели пълно мнозинство :). Пък то и с 47% срещу 6-7 за Станишев и 3-4 за Доганя направо ще си има квалифицирано мнозинство да менка и Конституцията :))))

31

63

преди 13 години

Може, може ама тия от алфата друго говорят :). А и ти няма ли да последваш собствения си призив и като единствения "нормален" не се ометеш от тук :)

30

ТАТО ОТ ПРАВЕЦУ

преди 13 години

Бойкоооо, Бойкоооо слушай патило Бай ти Тодора" Бързата работа срам за майстора"

29

Нено Сенегалеца

преди 13 години

На Бойко сега му се е паднал да харчи държавна пара,иначе кога тиква ще го возят на държавни разноски?