22

Mitko

преди 13 години

А какво стана с империята на ***? Нея от Космоса ли ще я снимат ?

21

Анонимен

преди 13 години

Те парите в природата не се губят,просто преминават от един джоб в друг.Един няма какво да яде и няма работа,другия кара Джи класа и има хотел за 20 милиона.Те ей ги париците...

20

Интересни сме

преди 13 години

Ние българите сме много интересни хора. Един едва завършил философ проектира каскади. Икономист ( Стефанов) се занимава с геодезия и кадастър. Пожарникар управлява държавата. Шофьор командва МВР. Касиер извади на два пъти държавата от кризата, а онези на запад още кретат. И т.н. Интересни сме нали ?

19

Анонимен

преди 13 години

има много къщи,които нямат акт 16 и се водят недовършени,а реално се ползваткрадат ток и вода,не плащат данъци,бройката е огромнапроверете!одобрявам проверката,на много хора ще и лъснат задницителошото е,че пак ще проверяват определени къщи,на гербаджиите имотите няма да се разследват

18

MURDOC

преди 13 години

WEE IN BEVERLY HILLS ВИЖДАТЕ ЛИ КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ НИ ?

17

Анонимен

преди 13 години

14Напротив "всезнайко" актуални са но са платени а мизерници като теб няма как да знаят това!

16

Анонимен

преди 13 години

Виждам че повечето от вас ги тегли СОЦИАЛИЗъМА и равенството.Господа РОБИ,равенството по имане е присъщо за други обществени формацииа именно различните вариации на диктатури.Разбирам че поради осъзнатата неспособност да се справите с проблемите на ежедневието се надявате парите да паднат от НЕБЕТО но няма как да стане товаА на тези които искате да и вземат парите са хората които плащат ВАШИТЕ заплати и данъци,хранят ВАШИТЕ деца...........и т.н.Не режете клона на който седите.ЩЕ БОЛИ!!!

15

пачо

преди 13 години

тука гледам некакви малки червени гейчета се изказват пак неподгонвени.я да ми направите по една вувузела .тия простотии старшия гей ли ви ги наговори.айде и той да застане челно към уреда

14

Анонимен

преди 13 години

Сателитните снимките в google не са актуални!

13

abc

преди 13 години

А това въздушно картографиране законно ли е всъщност?

12

Joe

преди 13 години

Гражданино, не разбираш ли, че това е прах в очите, дето хвърлят само.. Тия всички си бъркат един на друг в гащите, да не са луди да им вземат имотите.

11

Анонимен

преди 13 години

Някой забавлява ли се все още на глупостите им ?????

10

Бг-Шейх

преди 13 години

А Добър ден ,ама късно се сети Краси, те отдавна са изрядни ,това за какво по-точно ни го съобщаваш? Да се направи проверка ,която ще констатира ,че вече всичко е наред ,един вид "нека да изчистим образа на бг милионера",смешни сте.

9

Iwan

преди 13 години

абе тия от НАП и финансовото министерство не са ли чували че има сателитни сними в чичо гугъл :)))) и всичко си се вижда перфектно:))) ама нееее .... требва да се харчат пари за полети и разходки :))))

8

Гражданин

преди 13 години

От както дойде ГЕРБ на власт изведнъж се оказа, че има методи да се хванат всичките мошеници в тази държава, като се почне от криещите оборот заведения по морето, най-различните поп фолк звезди и се стигне до собствениците на скъпи имоти...

7

Ето пак

преди 13 години

Червените крадливи некадърници пак започнаха да плюят.

6

Да не забравят !

преди 13 години

Дано НАП събере пари да си плати разходките схеликоптера. А бе много от управляващите започнаха да се возят на хеликоптери ? Сигурно така е по евтино.Красимир Стефанов преди да тръгне из цялата страна, да мине и над с. Банкя и веднага след това да си даде оставката. По здравословни причини. Ние ще го разберем. Ако не снимат имоти в Банкя, най добре е да спрат с тази демагогия. Стигат ни клиповете от кинематографията на МВР.

5

tony scout

преди 13 години

Ако се спрат кранчетата на чешмите от държавни пари, и се вдигне средна работна заплата която да спре дневните печалби от млиони на частните компании, ще спре кризата и ще се завъртят парите през всеки гражданин на България!

4

Анонимен

преди 13 години

тази държава май умря официалано.

3

Анонимен

преди 13 години

*** фалиралата държава.