120

w

преди 14 години

Дянков се "изхвърлил" НА обръчите на десницата

119

Анонимен

преди 14 години

особено пък мартинчо е един икономист, та чак дрънка....виж, другия е учил марксистко-ленинска икономика, начи разбира...

118

до 126

преди 14 години

Хората ги мислят за едни от най кадърните политици и икономисти,а не мишоци като теб .... :)))

117

Анонимен

преди 14 години

Тези двамата *** от снимката за какви се мислят???

116

Анонимен

преди 14 години

ОЛИМП,ОЛИМП,ОЛИММП

115

пресмехулник

преди 14 години

Всички ще освободиме Б-я от присъствието си рано или късно. Тук драги ред няма. Петър Танчев за сведение няма нищо общо с "червените старчета"/Виж Костов и Бойко имат:)/ За гласуването ти сам го каза как си бил прет парламента против комунистите... -от там и заключението за против. Казваш, че се заяждам. Бих казал, че споря... при това учтиво ис уважение към опонента... , може да има закачка, но в рамките на добрия тон. Ти явно си харесал изказа на С. Дянков.Аз лично харесвамдруг Симеон-Радев:)

114

д-р Кука

преди 14 години

Това момченце С.Дянков се взема много на сериозно.Повече от очевадно е,че е много емоционален,реагиращ първосигнално без дори да се замисли за това което говори.Такъв човек не СТАВА за министър.А и на практика с действията си до сега не е показал и ни най-малко,че ще идзвади на показ данни за грабежите на тройната коалиция.На практика ще се окаже,че и той като пожарникаря е подводница на престъпните *** от Позитано 20.

113

някой

преди 14 години

Ами сега?! Министърчето ще иска ли лична среща със Синята Коалиция?!

112

gg

преди 14 години

До 118Присмехулник, виждал съм как постоянно се заяждаш с хората във форума и май само това можеш да правиш. Ти откъде си сигурен дали съм гласувал против, за или дали въобще дали съм гласувал. Споменаването ти на другаря Петър Танчев, говори че си от онези червени старчета, който така или иначе ще освободят България от присъствието си рано или късно. Това е истината.

111

Анонимен

преди 14 години

Какво извинение, направо импийчнънт.Нали те бяха най-кресливите, спрямо президента.Ще измислят и процедура за импийчмънт за зам.премиер. Колко му е.

110

yann

преди 14 години

Абе тази костенурка още ли е жива?Нали беше обиден? Нали не искаше да говори?Обаче, откакто видя шанса да стане отново "велик", при един прогнозиран провал на ГЕРБ, стана мнооого словоохотлив.

109

присмехулник

преди 14 години

продължение. С репликата си спрямо твойто подигравателно отношение спрямо Костов /въобще не го харесвам/ исках да ти кажа, че и той си имаше своя миг на слава и има сега своя залез. Това го чака всеки лидер. Чърчил също е губел избори и то когато цял свят му се възхищаваше8веднага след войната/ Ще ги загуби и Бойко и то мисля следващите. Това е нормално, обратното не е. Костов може да е всякакъв, но от него Петър Танчев не става/дано да разбираш за какво ти говоря. Просто друга бира е.

108

присмехулник

преди 14 години

за 97 Точно това е приятелю/ко Ти отиваш да гласуваш против. Вероятно после си гласувал за царя, след това за Бойко...Сигурен съм по това което пишеш, че теб не те интересува програма, теб не те интересува качеството на това за което гласуваш. Лично аз съм гласувал на първите избори цветно. Гласувах си за партията на която симпатизирам, но тъй като познавах като специалист и като човек опонента ни в мажоритарния вот си гласувах с чиста съвест за него. Много по демократично е да кажеш ЗА.

107

Анонимен

преди 14 години

Dqankov e psihopat!

106

Писател

преди 14 години

Уауууу. Те са архангели направо. Как с 1000 лв Премиерска заплата се придобиват всички съществуващи имоти? Костов, Костов...5000 дка зема.

105

Анонимен

преди 14 години

Гения на злото.

104

импийчмънт

преди 14 години

Бързо една анкетна комисия по случая и после процедура по импийчмънт за Костов и Димитров.

103

Анонимен

преди 14 години

Синята коалиция тя пък една коалиция с х*й да я сочиш.

102

ТОДОР

преди 14 години

КОСТОВ Е ГЕНИИ,ПОЛИТИК И ДЪРЖАВНИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

101

до 100

преди 14 години

няма значение че е бил опозиция на цели 3 правителства. Това поне в България нищо не означава, защото властимащите от всякакви бои и партии са марионетки на сценаристите от ДС, които само привидно слязоха от власт. Важното е да има театър за народа и марионетките от време на време да се сменяват. Когато марионтеката Костов омръзна на народа, бе заменена от Симеон, когато и тя се изтърка, се пръкна Станишев, а сега когато и той поокаля пейзажа се извади скрития коз Бойко. Това е жалката истина