21

доволен

преди 15 години

на 16 май "повикаха"близо 14 000

20

патриот

преди 15 години

до 16- Ясно е, че ще се оправяме и без теб. Такива чуждопоклонници изобщо не ни трябват. Даже се чудя защо само за морето ходите в чужбина , а не се изселите завинаги там!Колкото до бетона, той не е на Поморийския бряг, а "селяците", не продадоха плажната ивица, защото не я притежаваха.И кой ти каза на тебе, че туризма е загинал?Нищо такова няма!ПП.Митьо Очите също не е част от Поморйския пейзаж.До 18-По добре не коментирай какво е било,според тебе, защото Манук Манукян не беше начело на митинга, даже изобщо не беше там.До 6- Благодарим за объщението! Само, че "мутрите" нищо не са направили на плажа, защото не се разпореждат с него.Неща повече, даже си е много хубав. Очевидно е, че не си наясно с Помоийския бряг. -8 км. е само плажната ивица, и сигурно кракът ти не е стъпвал на по-голямата част от тази ивица.А политиката няма нищо общо с протестите. Не съди за другите по себе си.

19

more

преди 15 години

В делничен ден колко айляци ще се намерят, за да ходят на протести? Ако беше съботен или неделен ден щяха да са значително повече. Отделно, че не се е дала никаква гласност за подобни протести и аз, например, научих постфактум.

18

преди 15 години

според мен бяха около 30 човека и няколко силно смърдящи същества начело с Манук Манукян.

17

преди 15 години

що не закриете Лукойл? що не протестирате крещу него!

16

преди 15 години

То па едно хубаво море щото ;)) Отдавна всичко е сив бетон и в морето, на кой му пука за Поморие - нали си имат Митьо Очите , за какво им е друго. Простите селяци преди се надпреварваха да продават плажната ивица и 'лозята' си , да продават къмпингите и НЕ им пукаше че бетона ще унищожи туризма , ама сега е друго нали.. На крив такова - вълната му пречи ! Аз , както и повечето Българи вече ходят в чужбина на море и пръскат хиляди, докато на нашето лайноЧерно Море идват германски простаци и руски пияници , които ядат Камчия с хляб от магазина седнали на пейката ;) ОПРАВЯЙТЕ СЕ !

15

информиран

преди 15 години

Стига сте лъгали хората!!!На протеста бяха не 50, а 150 човека. По важно е обаче, че имат куража да го направят за разлика от вас, комунистическите лакей, които снимате, криейки се по покривите на сградите, в по-късните часове на деня. Интересно е как им видяхте лицата и кого познахте? Понеже сте много информирани за това как преминава трасето на петролопровода и вярвате на г-н Пламен Русев, я питайте министър Гагаузов защо на националния експертен съвет днес , присъстваше и главния архитект на Община Поморие / по негова заповед/? За Ваше сведение в сградата на министерството бяха допуснати представители на протестиращите, които проведоха консултации с възложителите на проекта.Колкото до еколозите и икономистите и хора които си имат понятие от не какви да е тръбопроводи, а от петролопроводи, във всеки случай сигурно вие сте последните хора, които са се срещали с такива.

14

преди 15 години

ПРАВ СТЕ

13

do 12

преди 15 години

to pak sega e edno 4isto more.... hahaha. qvno ne si hodil skoro tam

12

ivan

преди 15 години

БРАВО на ПОМОРИЙЦИ..ако бях в СОФИЯ щях да се присъединя към тях! Управляващите искат да унищожът морето и торизмът..НЕ БИВА ДА СЕ СТРОИ ПЕТРОЛОПРОВОД!Като плъзнат танкерите в Поморие и Бургас..само разливи и нефт..край на туризмът и чистото море!

11

преди 15 години

"...Не повече от 50 души се събраха пред ведомството,за да изразят несъгласие..."В Молдова и Тайланд хората излизат на улицата! Скоро и в Пхенян ще излязат повече хора, отколкото в София!Такава е истината - всички си заслужаваме положението! Сами сме се поставили в такова - никой не ни е виновен!

10

Искрено и лично

преди 15 години

Заради такива като ТЕБ се взе решение за тръбата,,защото ти си олицетворението на продажноста подкупноста и подлоста.И наи - лошото е че наложи образа си като емблема на Поморие.*** си на село с газката за да могат помориици да измият мръсотията която им нанесе!!!

9

Алекс

преди 15 години

Тази статия е написана изключително тенденциозно. Това ли е "обективната" ви журналистика. "вяло", "групичка", "гръмко" ...Защо заемате страната на икономическите интереси?

8

Помориец

преди 15 години

До 6Простаците се срещат навсякъде и тук - в интернет ги има най-често. Може би защото анононимността Ви дава смелост.Хората протестират с основание. Преминаването на тръбопроводите през земите в общината ще се заплаща символично и таксите няма да отиват в общините, а в държавния бюджет. Споразумението, което е подписано дава основание да се намалят, но не и да се увеличат, при определени обстоятелства, свързани с трафика на петрол през инсталациите. А самите съоръжения в морето разположени от 7 до 15 км. от брега? Технологията монобуй се използва в слабо развити страни при такова натоварване, каквото се предвижда тук. Както и да погледнем на проекта ползите някак си трудно се виждат. Добре е когато някой се изказва да бъде все пак поне малко подготвен. Протеста е граждански, не намесвайте тук партии ако обичате. Предизборната кампания започва на 17 май.

7

turist

преди 15 години

Какво искате?По добре да минава петрол и да печели държавата и респективно НИЕ. А какво е сега :-ние идваме в мръсния ви град,-крадат ни колите,миришем ви лаинята на гразния ви плаж,обират ни в незакони,нехигиенични капанчета по брега и т н.В краина сметка вие богатеете а ние се връщаме без колите си олаинени от мръсния ви контролиран град от няколко мутри с които управата ви си дели парите!Ето защо заслужавате не тръба -а спукана траба-да ви залее с нефт и да ви запалят но този път да изгорите до един и след вас да доидат хора в обратна противоположност на вас т.е.-да не са гнусни,алчни *** каквито сте вие.Хак ви е.!!!

6

ZORO

преди 15 години

Не ви ли е срам поморииски *** и простаци! За какво протестирате??Ами защо не протестирате против мутрите които ви направиха плажовете селски катуни и направиха брега ви наи-гразната част на морето.Защо не протестирате против тези които ви видят на този митинг,защото на тях дадоха наи- апетитните обекти в Поморие, за стотинки...!Ето защо ви наричам *** и простаци-заслужавате си го от всякаде!!!!

5

Д Добрев

преди 15 години

За местностите Лахана и Кошарите ли къде смятат да прекарат тръбата? Ще ни наплатят стотинки! Да го духат ***, да го духат и Златов и Колю(феса)Батския!Нефтопровод или смърт!

4

tosunbey

преди 15 години

pomoriyci,vzeli sa vi na ***...!

3

Katrin

преди 15 години

Как няма да протестират хората, като основният им поминък е туризма.Едно такова преминава на петролопровода ще окаже голямо влияние на туризма.

2

преди 15 години

демокрацията е преходно състояние по пътя комунизъм-комунизъм