60

интересно

преди 6 часа

Ако парашутист скочи от кула за скокове и не си отвори парашута собственикат на кулата ли отговаря ? Защо търсят под вола теле за това че някой решил да изпита адреналин .или търсачът на адреналин е нечие протеже? Ако делтапланерист излети от витоша и катастрофира .Собственикат на парк Витоша жална му майка

59

Да допълня...

преди 7 часа

До Алекс 54 Не е имало никаква мъгла. Не гледа ли клиповете ? Парашутистите умишлено са отворили късно парашутите, за повече адреналин.Никой друг не е виновен.

58

Анонимен

преди 7 часа

Все куп нередности !?Ами държавата да следи за всичко незаконно ,което се случва.Като стане белята тогава се намесва .Късно е вече ,починалите никой не може да ги върне .

57

Така е ..

преди 7 часа

Ака балона е имал регистрация и лиценз, парашутистите щяха ли да бъдат здрави ? Едното няма нищо общо с другото.

56

Анонимен

преди 8 часа

Процедурите са много тромави, да. Съден си за какво ли не, ама още не си в затвора. Сгааан.

55

Анонимен

преди 9 часа

Пилота и да е коректен към парщутистите . Паршутиста трабва да си знае височината , екипировката, здравното си състояние , кога и как да си отвори парашута. От тримата един починал . Другите оцелели при нелицензирания балон.

54

Алекс

преди 9 часа

В случая балонът няма вина за инцидента.Всеки парашутист трябва да е оборудван с висотомер при положение,че скача от балон..Освен това в мъгла не се скача.

53

Анонимен

преди 9 часа

НАП не го мисла . Той си има много богати клиенти . От Министерствата на Енергетикота, Земеделието, Транспорта. НАП да проверява Топлофикация. едно пар а з и тно старо социалистическо предприятие не преватизирано . Наречено дружество не проверява, а е необходимо. Та мен и да провери какво ще спечели.

52

Анонимен

преди 9 часа

В Овча Купел 2 се изграждат , приемат и продават СТОТИЦИ малки апартавенти от фирми без лиценз. Външно имат фасада . Но по съдържание на инсталациите ; водоп., елект. отоп., газ. вент. са недовършени. Измамата към потребителите е огромна.

51

До 50

преди 9 часа

А към НАП?

50

Анонимен

преди 9 часа

Що хора съм трансортирал до морето и от морето до София . Без да имам лицинз за taxi. Всички клиенти доволни. И коректно си плащат. Никой не ме е питал за лиценз. Но и аз винаги съм точен и изряден към Закона за Движенше по Пътищата.

49

Анонимен

преди 10 часа

До Анонимен 47, при парашутните скокове пилота дава сигнал за скок, дава информация за височина на летателното средство и местоположение т.н., ако не подаде коректно информация като нищо ще се разпльокат, отделно за самостоятелни скокове също има правоспособност и тя се проверява при организиране на такива мероприятия, отделен въпрос е и наличието на мъгла, това е недопустимо просто което е направил, ама като му прочетш присъдите ти става ясно, че е за пари праим всички:)))

48

Анонимен

преди 10 часа

До Анонимен 44, защото е рецидивист бре, рецидивист е, 2 пъти за наркотици или викаш дай на всеки наркопласьор да регистрираме по едно лететелно средство да си връткат трафика а:)

47

Анонимен

преди 10 часа

Ами прав си е.Ако беше паднал балона носи цялата отговорност.Това,че са имали проблеми с парашутите не го прави отговорен.Не ги е сгъвал той.

46

Анонимен

преди 10 часа

До Анонимен, при парашутните скокове е забранена употребата на алкохол и наркотични средства, аероклубовете на много места проверяват дори преди полет, даже някои мерат и кръвно налягане, тоя си е абсолютен нелегал видимо по обясненията му че няма никаква компетенция за подобна дейност, за криминалното минало даже не ми се говори

45

Анонимен

преди 10 часа

Скъсаха ме на първия изпита за водач на автомобил. До дотога навъртях близо 500 км. без документ 1973г.- не дадох подкуп и нямах впъзки . Н а втория път изкара пак без да дам подкуп. И кано взех книжка почнах да ставам редовен клиент на актове.

44

Анонимен

преди 10 часа

До Анонимен "ми нема да ти дадът бре, то е трябвало да търкаш наровете" --------------- и защо да не ти дадат? Защото не си член на комсомола ли? Примерно заради това, че си счупил носа на някой много отворен и не трябва да ти дадат книжка? Некво комунистическо ми е.. пардон - афропейско ми е!

43

Анонимен

преди 10 часа

До Анонимен, развлекателното въздухоплаване както и полетите с цел парашутни скокове са вид транспортна услуга, ТОВА Е!, колкото и да извърташ нещата това е вид транспортна услуга, дали се прави с цел развлечение или с друга цел, няма никакво знаечение, трябва да има правоспособност, трябва да има регистрирано лететелно средство и трябва същото да подлежи на технически контрол, ТОВА Е!

42

Анонимен

преди 10 часа

До Анонимен "До Българин, а не се знае, ако преди скока им е сервирал да шмръкнат по една магистралка за кураж:)" ------------ ако ще и 10 магистрали да им е разчертал, да не би той да ги е заставил да пудрят?

41

Анонимен

преди 10 часа

До Българин, а не се знае, ако преди скока им е сервирал да шмръкнат по една магистралка за кураж:)