375

До 374

преди 2 минути

Няма начин който и да е да управлява самостоятелно. Няма 51%.Тъй че Коалицията е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.

374

Анонимен

преди 6 минути

Ахахахаха, гласуваш за ППГБТ - получаваш ГЕРБ!

373

Анонимен

преди 9 минути

За пореден път си сменят мнението ПП. Но това не е такъв проблем. По-голямата прос*отия в случая е, че има хора, които смятат тази партия за нормална и не виждат очевидната истина, че ПП са още по-зле и останалите.

372

Анонимен

преди 18 минути

Гледайте лицето на Асен Василев и ще разберете всичко! В лявата страна на снимката му е дясната "Ноздра" - тя е отворена широко за вдишване и издишване. Лявата "Ноздра" е стеснена. Защо е така? Понеже по време на вдишване от Дясната "Ноздра" освен въздух от нея влизат и "Пари". Въдуха и Парите които вдишва влизат в тялото му чрез Широката Дясна Ноздра. Тялото му Консумира Парите - Велико Шкембе и останалия нещастен въздух излиза обратно през Малката Отворена Дупчица на Лявата Ноздра!

371

Анонимен

преди 20 минути

Гледайте лицето на Асен Василев и ще разберете всичко! В лявата страна на снимката му е дясната "Ноздра" - тя е отворена широко за вдишване и издишване. Дясната "Ноздра" е стеснена. Защо е така? Понеже по време на вдишване от дясната "Ноздра" освен въздух от нея влизат и "Пари". Въдуха и Парите които вдишва влизат в тялото му чрез Широката Дясна Ноздра. Тялото му Консумира Парите - Велико Шкембе и останалия нещастен въздух излиза обратно през Малката Отворена Дупчица на Лявата Ноздра!

370

Елементаро е !

преди 20 минути

На баш Бакана не му трябва вече да управлява стигнало му е до козирката иска спокойствие и рахатлък и никой да не го пита къде е магистрата ,това ,онова , шкаф,маф,Барселона и какволи не --иска гаранция това му трябва ! Въпроса е че ПП се роди като партия търсеща възмездие ,та нов ред ново управление разследване наказание на висши политици ,затвори А сега са готови на съвсем друг филм --ама избирателите им ще бъдат предадени --ами голяма работа !

369

На Боко Чекмеджето

преди 23 минути

Гласуваш за ППДБ, получаваш Тиква! Ха ха ХА!

368

Доло ПП и ГЕРБ !

преди 28 минути

Е затова няма да гласувам за ППДБ -- какво като Борисов няма да е мин -председател той пак ще управлява от сарайте във Банкя ние да не сме балами ! Ясно е че ПП ще ни издънят и ще се хванат със ГЕРБ --трябва да се гласува за някой твърдо против герберите !

367

Анонимен

преди 28 минути

Той борисов и в сглобката не беше премиер . Той си лежеше в Банкя и от там управляваше . Големите началници от Брюксел му се обадиха по телефона и му казаха ветото за Македония да падне и после боко звънна в парламента и ги изкомандва ветото да падне . И така падна ветото за Македония . И тогава боко не беше премиер а управляваше от Банкя а него го управляват от вън . А вие си мислите че на избори избирате нещо . Трябва да гласувате на изборите в САЩ и Германия :))) Нали сме колония ?

366

Анонимен

преди 29 минути

Коя члгарджийска девойка го е целувала тоя горе на снимката, че така му е изкривила носленцето?

365

ГЕРБ+ППДБ

преди 32 минути

Вечна дружба! Като навремето КПСС и БКП.

364

До тази на снимката

преди 34 минути

Абе ти кой беше, че ще казваш дали Борисов да бъде премиер ? Победителят в изборите решава. Останалите могат или да го подкрепят или да отидат в опозиция.

363

Анонимен

преди 35 минути

Киртачо и Хасенчо трябва да ги вкараме в затвора преди да са забегнали към Канада.

362

ЩЕ ГЛАСУВАМЕ

преди 45 минути

Ти гласуваш за ГЕРБ, нали!

361

Анонимен

преди 46 минути

ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ!

360

ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ

преди 47 минути

Защо ще гласувам за ГЕРБ- НСИ калкулатор инфлация- март 2020г/март 2021г- 0.6%, а простУ Кире направи 28.8%- съжалявам ама я чуйте и вижте какви ги къдри в ЕП Волгин от Руската партия Възрождение, вижте как главанашки неща разправят ИТН- само от ГЕРБ са адекватни!

359

Анонимен

преди 50 минути

От старото - Султанизма и Комунизма и от сегашното - ЧалгарКатуна избирам "Свобода на Словото"!

358

Главанак

преди 53 минути

Повече от ясно е- мафията герб печели. И няма как да е иначе, след като те владеят държавата- с кметове, регулатори, прокуратура , и тн., и т.н. Въпросът над въпросите е- ППДБ ще влязат ли отново в сглобка, за да изгубят останалите си избиратели, т.е. отново ли ще настъпят мотиката и ще предадат привържениците си. От действията и приказките им досега това е почти сигурно Е, преди това да помислят- кък възникнаха и на каква основа съществуват!

357

Доган султан

преди 1 час

От мен зависи всичко

356

Анонимен

преди 1 час

Човекът, с когото броенката свърши, не участва в по-нататъшното броене и изтеглил жребия - добър или лош човекът, който остане последен. Когато се използва за измерване на време, броене, произнася също бавно и на срички: "Обичам да гласувам за Комунистически Ученички!"