44

Зеле

преди 22 минути

Като бивш полицай има оръжие и да постави ултиматум на колежката или бум.

43

Анонимен

преди 38 минути

Теглили ли са кредити - теглили са.Който е теглил той връща.За да ги получат дали са информирали банките,че имат и кредит от друг банка същия ден и ако е не са не е ли това измама,че ги третират като младенци?

42

Анонимен

преди 2 часа

Това се вика алчност! Бързи пари няма, изкарването им е процес, който явно е организиран но от отсрещната страна

41

Володя Стоянов

преди 3 часа

Пирамиди, фараони и баллъъцци за милиони!

40

Не ги съжалявам!

преди 3 часа

Обикновено избиратели на ГРОБ или ДПС няма как да е другояче!

39

Неканен

преди 3 часа

Някога тегли ли ли сте заем от банката? Искат поръчители и куп документи. Как така ще отидеш в няколко банки и след няколко часа ще си тръгнеш 80000 лв? Това са срещи уточнявания на суми и подписи подписи подписи. Ако си договорил 80000 лева си тръгваш с 78800 и при това не кеш а в банковата сметка. Ако решиш да ги теглиш не може защото толкова пари няма в касата трябва да ги заявиш предварително. В Банката ти поясняват и как става предварителното погасявае. Въобще не е днеска после връщаш.

38

Анонимен

преди 4 часа

Няма как да стане без човек от банката, мен поне и двата пъти ме проучваха няколко дни. Да не говорим че 40 000 в брой не ти ги дават без заявка- не на всякъде ги имат налични.

37

анонимен

преди 4 часа

Колко трябва да ти е акъла в главата , за да изтеглиш такива големи суми и да ги дадеш на непознат.....??!!

36

Анонимен

преди 4 часа

Подобни схеми ги въртят от преди 30 години. "Имам един камион стока и сигурен купувач, ОБАЧЕ трябват едни мижави милиони за..., дай да те вкарам в схемата и за утре ще си ги удвоил".

35

До 33

преди 4 часа

Ми не са точно като пенсионерите, които наивно смятат, че помагат на МВР. Тия са се включили в далавера за пари, а не обратното. И си го заслужават! Не мога да разбера защо правят на жертви, хора включили се с пълно съзнание в далавера.

34

Анонимен

преди 4 часа

Амиии,толкоз им е акъла,защо да ги съжалявам?!

33

Анонимен

преди 4 часа

Тва като пенсионерите, хем слушат по цял ден ТВ и им казват да внимават с тия телефонни измамници, да ги преценяват, а те пак хванат хвърлят хиляди левове из терасата!

32

Анонимен

преди 5 часа

Тревожното е, че бивша служителка на МВР участва в измамническа схема и е до такава степен нагла, че завлича колега. Това означава, че тя има силна закрила, иначе не би посмяла. Ето това е тревожното. И да ги спипат, ще се измъкнат сухи от водата или в най-добрия случай ще изгърмят само някои дребни бушончета.

31

За парите кеш

преди 5 часа

Когато ти носят поръчана стока или току що са финализирали услуга, която си поръчал, ти виждаш с очите си качеството и количеството на стоката и услугата и ако отговаря на поръчаното, плащаш кеш, щом нямат устройство за плащане с карта. Дадеш ли пари на ръка за каквото и да било друго, рискуваш да пиеш чаша студена вода. А, сетих се. И който плаща сметки в "Изи пей", също трябва да даде пари кеш, но получава фактура.

30

Ром'с

преди 5 часа

Те много добре знаят на какво се съгласяват,а и си получават и комисионата,но Сега рИват,защото не е станало тъй както са предполагали -да им се размине ,мислейки че не могат да ги "хванат" .. Няма Чак толкова прости,да не са знаели на какво се съгласяват.Заслужават си ..

29

Информиран

преди 5 часа

Схемата е проста, банките и измамниците работят заедно, намират си наивници и си делят парите. А тези "жертви" сами са си виновни,търсачи на бързи пари. Разследването трябва да започне от банките. А българинът да се научи, че безплатен обяд няма.

28

Анонимен

преди 5 часа

Леле, абе как може да има такива тъ пун гери на тоя свят, направо акъла не ми го побира.

27

@@@

преди 5 часа

Пълно е с такива схеми за бавноразвиващи, от мултилевъл продажби до откровени измами.Наскоро една позната ми обясняваше че участвала в няква инвестиция в батиерии и накрая тържествено ми сподели че миже и мен да ме включи, било само 10 хиляди.Опитах да и разясня как ще завърши нещото, обаче кучето не вярва, питах я през какво се свързва с началниците, гордо каза през Уатсъп, щото били онавтивна технологична компания , отделно доволна милата смята че до година две ще е милионер

26

Хахаххахаххаха

преди 5 часа

Как да излъжеш жената, че си купил диамант на любовницата! Ами разказваш дебииллска случа с кредити. За полицая е супер! Ха сега да види колко струват колегите му! Имал пари, дал.

25

Анонимен

преди 5 часа

Има една поговорка от пРосия. Загубенякът не е мамут и не измира. Има и българска, Лаком газ кръв сеере.