197

Анонимен

преди 1 час

Спасението да не ни управляват сегашните маф иоти е с масово гласуване за партии, извън топ 10 !!!

196

Хюго Бос до 191

преди 1 час

Точно, дори и да отбележи Не подкрепям никого , пак ще влязат 240 дупетата, гласът им пак ще отиде за някой.

195

Хюго Бос

преди 1 час

Изследването е било само за България. А Величие дърпа от чужбина. Така че на Величие минимум двойно на това.

194

ВГЗ

преди 1 час

Пеевски ли ще е новия премиер?

193

Евроатлантик

преди 1 час

До Само питаме: Браво, пич. Страхотно попадение. Хайде да го направим #вдупиту, за да дразним от ВгъZ,раждане.

192

да

преди 1 час

само ВЪЗРАЖДАНЕ - ако сте истински българи, и мислите за бъдещето на нашите деца и родина!

191

абе

преди 1 час

няма на инат не ща да гласувам.....процентите от негласувалите се разпределят между партиите, така че отрицателния ти вот ще отиде при партията която мразиш! така са го направили тарикатите, затуй по-добре гласувай!

190

Анонимен

преди 2 часа

Хората са тотално разочаровани и не могат да разберат ,че спасението е само в масово гласуване! Хора,които не искат да дават глас за всички тези партии на продажници и мафиоти от ГЕРБ през ПП и ДПС, просто да гласуват за партия която няма шанс,но да бъде отчетен гласът им. Така на общия % гласували, гласовете в % за тези партии намаляват. Това е и работещ вариант % за Пеевски да бъдат по-малко от 5 и поне от него да се отървем

189

до 187

преди 2 часа

Е как да ви изчегъртат, като сте узурпирали цялата власт по места, както и Съдът и Прокуратурата. А също и полицията. Как да стане ?

188

Анонимен

преди 2 часа

26 е истината.

187

Анонимен

преди 2 часа

Тия мошенци щяха да "изчегъртват" ГЕРБ, а са готови на коалиция. Боко пък лаком за власт, хем го опандизиха показно и го направиха за смях ги гушка... В името на власт и гепене няма морал.

186

Костадин Костадинов

преди 3 часа

Ние сме против!

185

Изморен

преди 3 часа

Давайте направо да ходим да гласуваме за ГЕРБ всички. То се е видяло че ще управляват ГЕРБ и ДПС, ама поне да се свърши тая глупост с избори през 6 месеца, че ми омръзна да слушам кой какво обещава. Боко и Делян управляваха, управляват и ще управляват. Стига сме се залъгвали тук е Мутро-мафийо-гария. ПП-тата са едни дребни мошеници дето ни излъгаха, чалгарите не стават, а Копейките са Атака макс про. Костадин е новия Сидеров, тоя филм сме го гледали, като тръгнат да губят гласове ще идат с ГЕРБ

184

Анонимен

преди 3 часа

До Ционистки план за БГ===ДА! Абсолютно сигурно е,че съществува пъклен план за унищожението на БЪЛГАРИЯ! Това се потвърждава и от доклада на Йоханес Хан пред еврокомисията "България след българите"!Още в началото на прехода изтече информация за "Плана Баязид" на краварските хищници,които целят създаването на ислямска дъга на Балканите. Те затова създадаха Косово в пълно нарушение на международното право! Затова и денко-кокорите приеха връщането на безброй ман ли в страната ни! Сатанинския план

183

да бе

преди 3 часа

Розовите поните газ пикаят,че Възраждане мачка.Гласувайте на джендърите от ПП,дето щяга да изчегъркват Бойко и мафията.Видяхме ги колко струват.

182

Само питаме:

преди 4 часа

ВгъZ,раждане ше викат ли С. Корейците от МАКСУДА да им гласуват за изборите....?

181

Ционистки план за БГ

преди 4 часа

Цитат от писмото на президента на САЩ - Бил Клинтън до Косовските албанци: - "В България трябва да бъде счупено първо високомерието на Православието и счупен инатът на славяните в България. - Как ще стане това? - Чрез ислямизация на България. Това е единственият начин, по който може да бъде овладяна България... и да бъдат овладени и целите Балкани, чрез ислямизация." - Това е и курсът на ПП-ДБ по целите на юдеите!

180

Смех...

преди 4 часа

Антиваксърите от ВъZраждане получават руска ваксина гъжньем.....Като КОЦКО.

179

АЗ ПЪК ВИКАМ....

преди 4 часа

ОТ ПП-ДБ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ШИШИ, ЗА ДА ИМА КЪДЕ ДА СИ ПИЯТ МАЗНИЧКОТО КАФЕНЦЕ......НА ТОПЛИЧКО В СКУТА МУ....

178

Анонимен

преди 4 часа

и как пък имате доверие на антиваксърите от въZраждане, които са ваксинирани, кьорави ли сте да видите лъжата?