204

Буда нудиста

преди 29 минути

САЩ потвърдили, че корейците са във Владивосток, а Майдански хазарски Киев излъга, че били в Окрайна...хахаха

203

Анонимен

преди 32 минути

Южна Корея започва партито с 155мм. снаряди и ПВО системи за Украйна. В САЩ вече има призиви от сенатори С Корея да разбере какво и беше на Сърбия 1997. Слава убииците на orci

202

Анонимен

преди 39 минути

И как голташка русия ще защити С. Корея от това което е чака? Ще изпрати войски,самолети,кораби,ще използва атом? Му-ха-ха

201

Анонимен

преди 1 час

Муахаха. Севернокорейци трябва да спасяват безаналоговая магучая ....

200

Мииииии

преди 1 час

Мутрафонова ще трябва да трие праха всекидневно от два портрета вече!!!

199

Анонимен

преди 1 час

Да му имам на копейкин мечтите....да мечтае да се върне в 19 век ....пък и на други го предлага. Бегай копейкин...предаде Родината си!!!....но Българите живеят в 21 век в ЕВРОПА!!!

198

БРАТУЖКИМ

преди 1 час

РОССИ ОТ ВЪЗРАСТНИ БЪЛГАРИ И ТО БЪЛГАРИ А НЕ РУСКИ БЪЛГАРИ ТА ОТ ТЯХ СЪМ ЧУВАЛ ДА НАЗОВАВАТ РОССИ-ЛЮДОЕДИ Т.Е.ЧОВЕКОЯДЦИ. БЪЛГАРИЯ ОТ БЕЛГРАД ДО КИТАЙ...НИЩИЧКО НЕ ОСТАНА. КОНФУЦИЙ ПРЕДИ ПОВЕЧЕ!!!ПРЕДИ ПОВЕЧЕ!!!ОТ ДВЕ ХИЛЯДИ И ПЕТСТОТИН ГОДИНИ Е ПИСАЛ:АЗ СЪМ УЧЕНИК НА БЪЛГАРИТЕ. КИТАЙЦИ СА МИ КАЗВАЛИ,ЧЕ СТЕНАТА СТАААРИТЕ КИТАЙЦИ СА Я НАРИЧАЛИ "БЪЛГАРСКАТА СТЕНА"ЕДИНСТВЕН РЪКОТВОРЕН ОБЕКТ ВИДИМ ОТ КОСМОСА.СЕГА ОЛИГОБЪЛГАРЧЕТА ПО-МЛАДИ ОТ ЧОРАПИТЕ МИ ЩЕ МЕ МУТРАФОНИЗИРАТ С ПОСТУЛАТИ НА ПЕДЯ ЧОВЕК

197

Анонимен

преди 1 час

"Те казаха, че това е много сериозен ход и предупредиха, че ако тези сили участват в сражения в Украйна, те ще бъдат легитимна мишена." -- америкашките военни в украйна също са легитимни мишени и вече много от тях са покойници. Какво са търсили там ? -- нека американското прасе отговори.

196

KOPH

преди 1 час

CPAM.

195

БРАТУЖКИМ

преди 1 час

НЕ ВЪЛНУЙ СЕБЯ ГАЛУБЧИК. ДАНО СИ НАМАЗАНА ФИЛИЯ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ ЧЕ КАТО ДОЙДАТ ТЕЗИ КОИТО НЕ СА СИ ХОДИЛИ-В МАСОВКАТА ЛИ СИ...САМ ЩЕ ВИДИШ. КЪДЕТО НЯМА ЛУСТРАЦИЯ Е РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ.

194

Анонимен

преди 1 час

Те колхозниците така навремето ратифицираха и с Хитлер като да си поделят Полша и сега обаче е тихо и да не се споменава много, много как тогава се бореха против фашизма.

193

52847

преди 1 час

До БРАТУЖКИМ Бързо към клиниката!Хапчето и ризката с дългите ръкави!

192

ха-ха-ха

преди 1 час

Краварите насъскаха фашагите от Оссрайна срещу Русия.Сега Ким ще си купи чисто нови Сармати и Велика Кравария ще сгъне опиканите коленца.Каквото повикало ,това се обадило.Китайците също чакат краварската агония ,както и израелската панихида.Въпроса е до кога ще хрантутим вонящата пиянска армия от разбойници ,която пристигна от фашистката дупка Уссрайна?

191

БРАТУЖКИМ

преди 1 час

ЖИВОТА ВЕЧЕ НЕСТРУВА И ЕДНА ЛУЛА ТЮТЮН. МЛАДИТЕ ОЛИГОБЪЛГАРЧЕТА ЩЕ СЕ ПОРАДВАТ НА НРИГАДИРСКИЯ ТРУД И НА ДЪЪЪЛГИТЕ ТЕКЕЗАРСКИ БРАЗДИ. ИСПЕХА И В УЧИЛИЩЕ ЩЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ОТЦЕНКАТА ПО ОСНОВУ НА КУ...ПАРДОН НА ПУТИНИЗМА. ЩЕ ПРЕМИНАТ ВСИЧКИ ПРЕЗ ЛАГЕРИТЕ,КОЙ ПИОНЕРСКИ,КОЙ СЛЕДПИОНЕРСКИ.ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ЕВТИНО ПО ПРАЗНИТЕ РАФТОВЕ.НЕ СЕ НАПЪВАЙТЕ ДА МИ ВЯРВАТЕ,ЗАЩОТО И КАТО ВИ ДОЙДЕ ДОГЛАВИ НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ГО СТОРИТЕ.ДАВАШ 1500 ЛЕВА ИЗКАРАНИ ЗА ДВЕ ГОДИНИ И ЧАКАШ 13 ГОДИНИ ДА ТИ ДОЙДЕ РЕД ЗА ЖИГУЛА-

190

Българин

преди 2 часа

До Анонимен 190 Вярно е, че преди подарявахме пари на СССР, но сега вече на Русия и даваме само това което нейните марионетки се опитват да откраднат от България и българите. Доброволно не е със сигурност.

189

Анонимен

преди 2 часа

докъде се докарахме да подаряваме пари ,ток и оръжие на фашисти , а при нас цените да скачат от това

188

Анонимен

преди 2 часа

лошо че хванахме края на гнилия капитализъм ,сега западните държави се сриват ,хегемона пада и изтока изгрява .Както винаги сме на грешната страна

187

Анонимен

преди 2 часа

До Дени Парушева186 Аз незнам, дали щяхме да сме просперираща държава, но поне щяхме да бъдем НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА. Отлично въоръжена, със силна армия и висок технически потенциал. Няма да изреждам тук какво "сме дали на света", но нямаше да бъдем пионки, които да помагат на фашисти, нацисти и терористи.

186

Анонимен

преди 2 часа

Сетих се за един стар "комунистически" виц: Полу пиян американски ветеран в американски бар разказва за участието си в корейската война. -Ние нападаме, те се отбраняват, после пак нападаме... И като изскочиха от някъде едни високи мускулести корейци... Всичките със светла коса и светло сини очи, че като ни запукаха с шутове... Ритаха ни, ритаха ни докато ни натрошиха всичките кокали. Не стреляха, защото ръцете им бяха заети да си държат очите "дръпнати" настрани!

185

Дени Парушева

преди 2 часа

Ако България се беше ориентирала рано към севернокорейският модел на управление, сега щахме да сме една просперираща държава, каквито са РФ, Китай и Северна Корея. В началото шейсетте години на миналия век, тъкмо сме се били стабилизирали с братската помощ на СССР, но за съжаление, в края на 80-те, сме повлекли крак заедно със Съюза и се намираме в колониалната клопка на гнилия капитализъм и до днес.