111

ПроСоТо

преди 53 минути

Не разбрах:-Близнаците като един субект ли са получили това наказание или всеки един от тях ?

110

Анонимен

преди 1 час

Ами убитият е мъж. Толкова за убийство на мъж. Ако беше жена щеше да има протести и присъдата щеше да е по-голяма. На никой не му пука за мъжете в съвременния свят.

109

STOP CANCER terRor

преди 1 час

Експерти да огледат канцерогенно черно чумно увредени жертви вкл от прокуратурата , Висшия съдебен съвет, МВР показани по телевизии последните дни. Жертвите се разпознават перфектно по увреждания на очите..

108

STOP CANCER TERROR

преди 1 час

ТОЗИ КАМИОН Е ПОРАЗИЛ НАД 490 000 човека за последните 50 часа. /Данни от нано скенерни системи за регистрация инсталирани на холограмите на предно стъкло.Продължава канцерогенния радиоактивен терор срещу БЕЛЕНЕ. радиоактивни скенери и канцерогенни камери са увредили над 92 % от жителите. Трайно Експерти да огледат канцерогенно НЕЛЕЧИМО поразени 17 човека от общински съвет вкл Милен Дулев, петър Ангелов, д-р ПАвловска, .поразени са всички пожарникари ,от ГДИН, от МВР,, децата в яслите и училища

107

STOP CANCER TERROR

преди 1 час

След 7 часа се наложи да чакам автобуs на спирка. КАмион с включен вибриращ уред в кабината беше увредил ТЕЖКО ЧЕРНО ЧУМНО КАНЦЕРОГЕННо обем до 79 метра пред камиона и до 50 метра зад камиона. ДВамата водачи пиеха кафе наблизо. Имаха видими КАНЦЕРОГЕННИ УВРЕЖДАНИЯ НЕЛЕЧИМИ> БЯЛО ПРОСЪХВАНЕ НА ЛИЦАТА >Холограмите поразяваха всичко живо вкл микро флора и фауна. Гризачи ,котки, катеричка на дърво.

106

Анонимен

преди 1 час

съдията кърти с името си и присъдата си, задължително обжалване

105

Анонимен

преди 2 часа

ще станат близначките като влязат, жалко че ще е за малко

104

Анонимен

преди 2 часа

в България обикновения гражданин е престъпник до доказване на противното, а престъпника е невинен до доказване на обратнто, има нещо гнило в нашата правораздавателна с-***

103

Анонимен

преди 2 часа

тормозят гражданите без да са извършили престъпление с проверки, с отнемане на собственост при съмнение от фалшивите им тестове, но убийците ги пускат, ако това не е повод да ги извадим от залите тия т,ър.теи, не знам какво

102

Анонимен

преди 2 часа

Тоя близнак на снимката не знам какво толкова му е смешно! Явно не знае, че още първата вечер ще бъде в пасивна сексуална роля в затвора!

101

00-11

преди 2 часа

За Съучастие в Предумишлено убийство в Бг дават Само 3 години затвор??? Е..., шъ съ опрай дами и г-да..., ама на К::::::::ково лято!!! Чакайте го!!!

100

WTF

преди 3 часа

3 години за убийство!Всичко е свършило в тази държава

99

Анонимен

преди 3 часа

За купен вот полиция арести присъди а за убиство 3 г. Добре е

98

--------------------

преди 3 часа

А аз имам приятели дето си отлежаха десетилетия за по един джоб с трева дето навсякъде извън кoчинaтa е легална. Убиийците утре ще са навън и нагло ще се смеят на почернената майка.

97

До 89

преди 3 часа

В процеса на делото се установи чрез СВИДЕТЕЛ, пред съда, че Борислав от близнаците съвсем не е бил само укривател, а е нанасял удари в лицето!!! Тъй че НЕ с тия номера!

96

Анонимен

преди 3 часа

Аферим! В България съд и справедливост няма!

95

Анонимен

преди 3 часа

Цели 3 години за убийство? Това е невероятно! В България обикновено за убийство ти вдигат заплатата. Поне за ония 240 хрантутняци дето убиват нацията от 35г.

94

Ххххх

преди 3 часа

Потрес! Какво е това правосъдие бе?! Но от Кармата си няма да избягат, ще ги преследва няколко поколения напред. Божественият съд е точен и безкомпромисен!

93

Грую

преди 4 часа

Изглеждат доволни, устройва ги.България.

92

до 89

преди 4 часа

Казах с уговорката, че знам от материалите по делото колкото е изнесено в публ.пространство. Я ми кажи, като си толкова уверен в излизането на правото през прозореца, тези закони от кого са правени, в името на какво са правени и на кого служат ? Е, да не забравяме че това е първата инстанция, не дай боже някой като теб да се падне въззивен и да намали присъдата. И не, също не съм радетел да се променят законите под обществен натиск. Закона си е закон, добър или лош, трябва да се спазва.