171

Тъжна статистика

преди 6 минути

Русия и Украйна си размениха тела на загинали войници: Киев получи 501 тела, Москва получи 89 тела.Това съобщи представителят на парламентарната координационна група по въпросите на НСО-Шамсаил Саралиев.Послеслов:По телата на убитите, лесно може да проследите съотношението на жертвитев този кървав конфликт.Той е в полза на Русия - 5:1

170

Баба

преди 26 минути

Приятели, какво е Шулц-88 и Русич, къде действат тия групировки? Браво на Зеленски, че денацифицира Курска област от русНАЦИ-те.

169

Анонимен

преди 2 часа

До БабаПРАВИШ ЛИ ДЪЛБОКО ГЪРЛО?

168

А КОЛУМБИЙЦИТЕ В УКР

преди 2 часа

През последните няколко месеца се наблюдава присъствие на латиноамерикански наемници, по-специално от Колумбия, в някои сектори на фронта. При прихващанията те се наричат "легионери". По правило те работят по три. Най-големият, гребенът, винаги е отпред, води ги като пилета до позицията и ги води назад. В тази ситуация гербът беше взривен на монтирания от нас помп2, като взе със себе си един от "легионерите". Вторият, очевидно в шок, реши да се скрие в десантната група на по-рано избития бронетранспортьор. Резултатът е на видео.

167

Анонимен

преди 2 часа

Зеленски е чудесен говорняк, а до сега не се е сетил че цял свят му се присмива на емблемта. По дрехи, гашИкамизолки, коли и бобонки- ама на всякъде е лепнал по една вилица. Тоя Президент ли или Бакар?

166

Анонимен

преди 2 часа

Долното което нарича пенсионерите джапанки дори не знае че им прави комплимент защото това значи японци. Много посредствени му е мнението като цяло.

165

Армия ВИЛИЦА???

преди 2 часа

СеКерето - Укерето тенис с бомби в един сет 6:0. Не са ни показвали как СКците воюват, не в ТВ видяхме как маршируват. . . Онея, другите, Укерйците облечни с фанелки на които имат изображена по една малка вилица без дръжка явно ни показват в какво състояние се на мура УКРската икономика след като щом нямат лъжици по фанелките илиза че с вилици ще кусат борша ли тарасчека булбщхаренчета?

164

Анонимен

преди 2 часа

СК дали помнят кой ги бомбандира след ВСВ

163

Анонимен

преди 2 часа

Забравям нящо баби старост що да чиниш.

162

ТроцканоЗеленско с Ъ

преди 2 часа

Статията "Сеул: Севернокорейските военни в Русия са наемници и пушечно месо" най-подло, коварно и нахално прикрива че мавторите така също наричат всички воюващи чужденци в смелите редици и колони на украинските спец поделение. Да всичките англичани, французи, поляци, гермнаци и тн са нареченипушечно месо. Тоя вестник е пълен с агенти на МеждународнияКомунистичесни Интернационал - ТРОЦКИ.

161

Мечока

преди 3 часа

Брикс:36 световни лидери. Половината от населението на планетата. генерален секретар на ООН. Не виждам как Русия е напълно изолирана.А колкото до Тръмп и той ако го избират ще отиде на крака при Вовата да се договарят за Украйна.

160

Боби

преди 3 часа

Относно СК войски. Хорица СК има едни от най-добрите бойни инжинерни военни подразделения в света. СК още от 1950 година до сега строи всиччко ценно под земята. СК персонал е помагал в изграждането на подземната инфраструктура на Хисбула и Хамас и това го казват с много голямо уважение евреите. СК военни е достатъчно като къртици да рият окопи и ДОТ за руските войски. Но по всяка вероятност ще участват в бойните рействия за да трупат опит.

159

ХАХА ХА ХА!

преди 3 часа

не много умните натОвци още не могат да згреят майтапа!

158

Анонимен

преди 3 часа

Мантрата за пушечното месо върви за насилствено събираните за фронта украинци, които никога не са искали да се бият за натовския и тясноамериканския интерес.

157

Боби

преди 3 часа

Един ФАКТ за размисъл. Страните като Украйна ПРИЗНАВАТ МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ ДА СА С ПРЕДИМСТВО ПРЕД МЕСТНИТЕ ЗАКОНИ(За разлика от САЩ, Китай, Израел, Русия...) Украйна е член на ООН и трябва да спазва правилата на тази организация. Е в ООН има 'Неприкосновеност на границите' но и 'Право на смоопределение' Как умните глави от ООН са разрешили този ПАРАДОКС? Просто ако се спазват права на човека и законите - Неприкосновеност - Ако не както е в Украйна - ПРАВО НА САМООПРЕДЕЛЕНИЕ.

156

Боби

преди 3 часа

До Баба 1. ВСУ контролира 1/30 от Курска област и практически нито един голям град. 2. Площа която ВСУ контролира е колкото половин София 3. Обстрелите на ВСУ са предимно ТЕРОРИСТИЧНИ - целенасочено се стреля по площи където практически има само граждански обекти. 4. След като няколко Милиона "Украинци сепаратисти" са в Русия и няколко Милиона "Украинци Майданци" са по света това е покзателно за реалната подкрепа за режима Киев.

155

Баба

преди 3 часа

Приятели, какво е Шулц-88 и Русич, къде действат тия групировки? Браво на Зеленски, че денацифицира Курска област от русНАЦИ-те.

154

Баба

преди 3 часа

"До Баба Знаеш ли колко е голяма Курска област и какво територия в момента руснаците им позволяват да владея"Достатъчна да евакуират 200 000 руснаци от нея. Сега коренното украинско население в Курск може да диша, освободено от гнета на русофашистите от Шулц-88 и Русич.

153

Баба

преди 3 часа

"Зеленски и бандата му ще бъдат обесени с главата надолу, както бяха обесени Мусолини и шайката му в края на втората световна война!"Путин и бандата му ще бъдат на съд в Хага, както щеше да се случи с Хитлер по време на Втората Световна Война, ако страхливецът не се беше скрил в бункер. Вече има килийка и призовка за Путин в Хага, така че първата стъпка е изпълнена.

152

Анонимен

преди 3 часа

До Баба Знаеш ли колко е голяма Курска област и какво територия в момента руснаците им позволяват да владеят. Като ти гледам драсканиците разбирам че не. Затова пак ти казвам не си компетентен, говори под въздействия на фобия и омраза!