206

До Бако

преди 5 минути

Ти вярваш ли?

205

Бако

преди 13 минути

социологическа компания Chronicles, цитирано от Newsweek ,мисля ,че това е достатъчно

204

Анонимен

преди 15 минути

Браво! Бърза реакция на м о о д е р а т о р а! Изтри два безобидни поста.

203

Баба

преди 25 минути

"Първо Одеса руска!"Бързаш, приятел, нека първо си върнат Курска област, което вече не могат 3 месеца, и тогава нека си мечтаят за други завоевания. Ама няма да им се получи, както вече 3 години не им се получава, колкото и да пРосят севернокорейци и козички.

202

тоти

преди 26 минути

Че кой се интересува от мнението на хората в Русия,като знаем от тях нищо не зависи,тъй като са под домашен арест всички са савремени социалистически РОБИ !!

201

Ноооо,

преди 37 минути

Първо Одеса руска!

200

Анонимен

преди 1 час

Ми щом руснаците ги обучаваха по времето на СОЦА по училищата, че Кирил и Методи са руснаци, то сигурно са ги обучили, че и Българската Земя е Руска? И действително те всичките курорти по Българското Черноморие бяха изкупени от Руснаци и сега над 400 хиляди Български имота принадлежат на Руски олигарси .... Ми то няма разлика между Османското робство и робството на Комунистическите Руски Чукчета на Чингис Хан.

199

Анонимен

преди 1 час

Какви глупости пишете само, 90% от руснаците искат войната да не приключва преди да се върнат в Русия областите Харков, Одеса , Николаев, Запорожие, Херсон... Кажете от Козяк да ви дават по-реални статистики, че тия миришат на фейк от 1000 км....

198

Анонимен

преди 1 час

Тая жена гореПутинка за Господ ли се има? Господ даде на жената вежди, тя не ги хареса, оскуба ги и си нарисува нови. Господ даде на жената нокти, тя не ги хареса, отряза ги и си сложи изкуствени. Господ даде на жената, гърди тя не ги хареса сложи си силикон. Господ даде на жената ръст, тя не беше доволна и си сложи токчета... Искам да попитам, щом Господ не може да задоволи жените и жената Путин, ние простосмъртните кво се мъчим?

197

Gorskio

преди 2 часа

"Да. Затова вчера МВФ обяви, че Русия в приравнен в покупателна способност към долара БВП е 4та в света- Китай, САЩ, Индия, Русия." Хахахахаха :) Немам думи :) Пълни и.д.иоти сте се събрали :) ахахахаха Русняците живеят по-добре от Норвегия, Швеция ахахахах

196

Анонимен

преди 2 часа

До Анонимен 188 Сега кажи колко дават висшата класа американци и как без обявена официално война с никой са с дълг 35 трилиона- 140% от БВП, само лихвите им на година са 1.2 трилиона, дефицитът е 1.7 трилиона и плащат стар дълг с нов, щото просто няма откъде да вземат пари. Ако сметнеш 25те% на Русия за войната, то в пари са по-малко от помощите на САЩ към Украйна. Правиш ли си сметка какъв цирк е при толкова пари и оръжие едва да държат на фронта украинците с натовски оръжия, дето уж са топ?

195

Анонимен

преди 2 часа

Нюзуик защо не вземе да цитира някои други източници които казват че Русия е превзела Новоседово,мачка укрите при Торецк а 3- та отделна мотострелкова бригада на Рф се разхожда из Селидово където украинците са започнали самоволно без заповед да напускат позициите си.

194

Анонимен

преди 2 часа

До Ламбо, Баце. Да. Затова вчера МВФ обяви, че Русия в приравнен в покупателна способност към долара БВП е 4та в света- Китай, САЩ, Индия, Русия. В средна заплата Москва е на 3800 долара приравнени месечно, а в Коми- 6000. Т.е. взимаш 1000 долара средно, ама цените са 6 пъти по-ниски и от там живееш като американец с 6000. БРИКС мина по номинален БВП Г7. Дълговете са САЩ и ЕС- 140-160% от БВП, Русия със скромни 20%. Абе, мизерия е в Русия...

193

Анонимен

преди 2 часа

Баба Меца се хвърли в обятията на Жълтият Дракон на ИНАТ , но това няма да продължи дълго , едно че кекса е безплатен и второ на малко чепче не е свикнала сака кересте.

192

Грък

преди 2 часа

Когато нашите медии извадят средния на путин от контекста

191

Анонимен

преди 2 часа

Може и да искат, ама Джуджето им показа средния пръст

190

До 189

преди 2 часа

Трoлей долен, почивен ден нямаш ли?

189

До 186

преди 3 часа

Много точно си оплюл себе си! Копейковците се чудите за какво да се хванете

188

Анонимен

преди 3 часа

Това да допреш да си даваш 25% от джоба за война е типично само за долнопробните руснаци!

187

До 188

преди 3 часа

Това е ермалък ,ььь,а това е ъъъ.Освен запетаи да не знаят тролеите и буквите не познават