84

По същество

преди 1 час

Крайно време е за затвор за тебе, тебе и тебе.

83

Анонимен

преди 2 часа

ДА! Наистина е крайно време да имаме национално отговорно БЪЛГАРСКО правителство,което да милее и работи за интересите на БЪЛГАРИЯ и добруването на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! За целта е крайно време продажните евроатлантически слугинажи да бъдат завинаги пометени от властта! Крайно време е да им се потърси отговорност за предателството,съсипването и опустошаването на РОДИНАТА НИ и унищожаването на народа ни! Крайно време е да излезем и гласуваме срещу отровното убийствено статукво!!!

82

00-11

преди 2 часа

Главчоууу..., интереса към "сериала "Избори" " не зависи от "главчу" кът тебе или от мераците на Винету, Шишо, Киро Т., Доган и Чалгаджията, а от Електората на Бг, "Рейтинга" на "сериалчето" зависи от избирателя!!!!

81

Тенгри Кан

преди 2 часа

Вижте ся, кат ги претръскам сичките 240-сет от предната Парлама, ми да ви каа, то нема за кого, така че, на Глъфчефф кръглата помашка глава, орлов нос и злобни очуни, ча ги гледаме още. От всичките 240-сет, единствено Тошко Йорданов Хаджипетров изпълва със съдържание длъжността "народен представител". Той, единствен. Останалото е шлака, производствена шлака, сгур! Та, Йорданов Хаджипетров е еталон за народен представител!

80

Анонимен

преди 2 часа

а детската болница за нея няма пари

79

Анонимен

преди 2 часа

Служебният кабинет отпусна заем от 25 млн. лв. на болница "Лозенец"

78

Анонимен

преди 2 часа

Служебният кабинет отпусна заем от 25 млн. лв. на болница "Лозенец" (бивша "Правителствена"), за погасяване на просрочените ѝ задължения. Болницата е на шесто място сред всички 63 държавни болници по размер на задълженията - 28.1 млн. лв. към второто тримесечие на т.г., и на първо място по просрочия (близо 19 млн. лв.). Дълговете на държавните болници са 640 млн. лв. към края на второто тримесечие на годината, което е увеличение с 16 млн. лв. спрямо предишното тримесечие.

77

Анонимен

преди 2 часа

тоя раздава пари като съдран

76

Анонимен

преди 2 часа

И що ве, добър си е сериала.

75

Буда нудиста

преди 2 часа

Коджа БКП(ГЕР-П) ГЛАВОЧ е! :) хихи

74

Анонимен

преди 3 часа

да блокирани и ще ги загубим . Депутатите заплатите си ги взимат , държавата е в хаос , данъкоплатците плащат изборите .Някои хора се радват ,че сме в един омагьосан кръг и искат отново избори ,избори ,които ще ги плаща данъкоплатеца ,който ще се радва че му се изпразва джоба .

73

Анонимен

преди 3 часа

Нека всички си зададем въпроса: колко струват изборите и кой ги плаща ? Ние ли сме най-богатата държава,която прави избори на всеки 3 м ? В коя държава ( не говорим за тоталитарните режими) ,някоя партия ще спечели повече от 50% ,за да може да управлява сама ,без коалиция ?Депутатите не ги интересува ,по-добре за тях ,не се приемат закони , държавата е блокирана .Те ,и без избори,не работят и не правят нищо ,а пък сега, с избори,на всеки 3 месеца,имат оправдание. Парите по европейските фондов

72

Анонимен

преди 3 часа

Какво правителство с 25% купен вот бе Главчев??

71

Buzy

преди 3 часа

Главчев forever !!

70

:)

преди 3 часа

Не е игра, а измама. За да има избори, трябва да има свобода. То, и по соц-а имаше избори :)

69

Анонимен

преди 3 часа

Кой сериал ще го замести?,,Борба с корупцията"?

68

Избори до дупка

преди 4 часа

Главанака да въжето!

67

Анонимен

преди 4 часа

Не време е за Волен Сидеров и атака

66

Питанката

преди 4 часа

Сиреч, докато вие с Пеевски и МВР организирате купения вот, ние да си траем?

65

До 61

преди 5 часа

Да песиместичен е! Те не искат да ти внушат нищо. Те го направиха. Ограбиха бабите и дядовците ни 1944 година, После 1989 година прехода ограбиха родителите ни. Сега е ред на нашето поколение да бъде ограбено и е факт. Правят го става. И не можеш да промениш нищо. Затова хората избягаха от тази държава още 1990 година. Защото управляващите ДС ограбват и унищожават българския народ.