233

Каскетя

преди 12 минути

Изражението на лицето на китаеца казва всичко!

232

Анонимен

преди 16 минути

Всеки носи дреха,кецове made in China.Запада слааг санкции на техните автомобили,но не и на дрехите защото ще ходят голи

231

Анонимен

преди 32 минути

Да си изолиран от колективния запад е награда , не наказание . Кой нормален ще се занимава с хора които опустушават цели държаави , затварят производства , точат цветните им метали , затриват народите , заробват с кредити .Това човешко отношение ли е . Къде освен на запад хората спят на палатки в мирно време ? .Нищо общо не трябва да имаме със запада .Трябва да си върнем всичко заграбено .

230

Кръчматъ

преди 37 минути

Ами зависи от ракурса, от гледна точка на така наречения "Западен свят" воден от Щатите, може би - Да, защото Щатите, Канада, Австралия, Япония и ЕС потчи прекратиха контактите с РФ, но от гледна точка на Русия, останалата част от света не е прекъснала търговските си и политически контакти с нея.

229

Анонимен

преди 1 час

какъв коментар бре защо не пишете че там е шефа на ООН- пак ли са ви забранили- изолация а шефа на оонето там

228

Мда

преди 1 час

Без да чета напъните на авторката, само да попитам - Е, изолиран ли е Путин, след като поне половината свят му дойде на крака /за големина на държави и население няма да коментирам даже/ или ..?!Въобще нещата толкова са се изкривили във "великите демокрации", че сами си лъжем, сами се убеждаване и даже сами си вярваме на глупостите...А останалият свят ни се смее...

227

Анонимен

преди 1 час

До Куку 221 Истината е,че Китай и Индия държат да къс повод САЩ и ЕС и стегнат ли въжето, за САЩ и ЕС всичко приключи!

226

Лафонтен

преди 1 час

До Николина 223 ЕС май си избраха ролята на лисицата? Ми, като им е "кисело" гроздето, ще си свият опашката и ще пасат трева. Ние -заедно с тях. А бяхме силни и можехме да не се подлагаме на ФАЩ. Но не е случайна и поговорката "Г*з Глава затрива!"

225

нищо ново

преди 1 час

Тези неща ги писах още преди две години в коментарите. Сега, просто ги списват в самата статия. При това, нито лев за консултантски услуги. Е, ами така си е.

224

Анонимен

преди 1 час

......заяви пред "Ню Йорк таймс" Хана Ноте от Центъра за изследване на неразпространението на оръжия за масово унищожение "Джеймс Мартин" в Калифорния.....на тая кой и плаща заплатата да питам....мързели краварски....

223

Николина

преди 1 час

Рашка загуби скъпите клиенти от ЕС, сега ще гони вятъра в Индия и Китай. Бедните плашат малко за барел и газ. Ще сънуват 100 Евро барела. Индия искат към 40, Китай прави уста за 20. Идва гладът.

222

Анонимен

преди 1 час

Чао на ЛГБТ прогнилия запад. Дано Тръмп спечели срещу глобаГЛИСТите, защото иначе ще приключим съюествуването си като цивилизация!

221

Куку

преди 1 час

Истината е,че Китай и Индия държат да къс повод Путин и стегнат ли въжето, за Рашка всичко приключи!

220

Анонимен

преди 1 час

До Анонимен..219 !Ало , това за 3-те дни , НЕ СА думи на Путин , а на АМЕРИКАНСКИ ГЕ-НЕ-РАЛ ,... ЯСНО !Между другото , важен е РЕЗУЛТАТЪТ :Запада запада и е в рецесия , най-голените ГИГАНТИ В ИКОНОМИКАТА , НАПУСНАХА ,.. И НАПУСКАТ ВСЕ ОЩЕ ЕС !Жалби и оплаквания , при Урсула Фон дьо Тен , ако не може там , при БайДанчо , ако и там не стане , при Зеленски !

219

Анонимен

преди 1 час

Не знам за Путин , но от САЩ са доста притеснени за БРИКСъ , или бРъкам !?

218

Анонимен

преди 1 час

Путин да не се излага, ами да признае, че триднвната СВО най-после е постигнала целите си (които никой не знае какви са) и да приключи този цирк, докато не е фалирал държавата си.

217

Анонимен

преди 1 час

Защо САЩ е разтревожен за БРИКС , уважаеми Бг-''атлантици''-неверници?

216

Същността на БРИКС

преди 1 час

Всъщност, след като Путин не можа да измисли нищо по интересно и ново да каже на гостите, той им изпя:Калинка, калинка, калинка моя! В саду ягода малинка, малинка моя!

215

Анонимен

преди 1 час

До Инж+... Защо не погледнеш собствената си държава , на какво ДЕРЕДЖЕ Е .Какво си се загрижил за Путин ?

214

az

преди 2 часа

До Хи хи Тази "Новата банка за развитие" от къде набира средства?! Единствената държава там, която не е на заеми, е Китай?!