256

нормален

преди 2 минути

Абе и тоя може един ден да падне през прозореца щом кинтите са му от бизнес с Пуя.И тук си имахме един хидроинженер със собствено пристанище аме едно прасе му разбута сарая и рахатя

255

Анонимен

преди 24 минути

Грузинците и те имат лошия късмет да са съседи на агресивна и нагла държава.

254

Ze nigmar

преди 50 минути

https://youtu.be/_Aup_DVzkrY?si=gBib72pGqDRODEi0

253

Василев

преди 1 час

Не знам за грузинският милиардер, но кремълският милиардер се надяна хубаво на голия американски смок с едно очо, и ще му държи влага до като царува!Вече Русия е суровинен придатък на Индия и Китай, а жива свежа руска младеж половин милион вече е преминала във вечните ловни полета до сега, да не говорим за това че никъде никой не отразява руската рубла като конкурентна финикийска щурмова единица!Агент Крейг Мълиган!ЦРУ!!!

252

Наведете се

преди 1 час

Минутката на Кремъл. Наведете се - да мине пропагандата.

251

Иска, но не може

преди 1 час

Сина му е един албинос, който се е объркал, че става за певец. Най-скандалното е, че си е повярвал, че е международен певец. Мисли си, че с парите на тати може да прави каквото си иска.

250

Милиардер

преди 1 час

От назначен за милиардер до милиардер има Балкан разлика. Какво ми го хвалите тоя грузински Ивелин Михайлов?

249

УЖАС

преди 1 час

Поредния кремълски кукумицин. Лошото е, че тоя управлява цяла Грузия и благодарение на него ги изкараха от релсите за влизане в ЕС. Милиардите са му от бизнес с Кремъл. Длъжен е да говори добро за господарите си, за да не му пресече снегорин самолетна писта.

248

през хуя ми е

преди 1 час

"милиардерЪ"...м0сковията тоже.

247

да

преди 2 часа

разбрал е че от янките и запада файда няма - само измама и лъжи за някакви измислени демокрации и ценности!....със сладки приказки не се живее на тая земя!

246

Анонимен

преди 2 часа

Радвайте се че нямаме обща граница с РФ.

245

Анонимен

преди 2 часа

Милиардер - не може да бъде купен.

244

Анонимен

преди 3 часа

Българската поговорка " НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА " не се знае в Кремъл , поради това и нямат приятели .

243

Анонимен

преди 3 часа

Много ме кефи упойката на Кремъл, който не е с Кремъл рискува война с тях. С други думи няма логична и икономическа логика, но ако искате да не страдате стоите си до тях.

242

Анонимен

преди 3 часа

Европа беше богата защото ползваше евтини руски енергийни ресурси за да изгражда промишленото си производство.Европа сама се отказа от тази преференция.Сега Русия изнася тези ресурси в Азия и Африка,и развива техните икономики.А европейската икономика се деиндустриализира и става неконкурентноспособна.Свещенна простота

241

Анонимен

преди 3 часа

Германия и Франция нарушиха европейските ценности. Има ли някой Станишев, пепеец, дебеец, който да смее да каже това по медиите? Сталинизъм и диктатура има в Европейския съюз.

240

Анонимен

преди 4 часа

Що бе, кво ако рискуваме. Е и. На мокра крва, баща фашист от мъжки произход рсссфиль съм му казала, че ще ми целува гза, не другите бузи. И ако умре преди мен, че аз пия, а той е пост трезвеник, но с диагноза хепатит. Демек се съревноваваме в категория,, чернодробна недостатъчност,,. Излезе ли ми права чертичка, Варна и ти забивам иглата.

239

Анонимен

преди 4 часа

Какви са новите европейски ценности? Някой знае ли? Докато въведем в България новите европейски ценности, Запада ги отмени. Кой е по-умен? Гллупаккът, който въвежда европейските ценности, които Западът отменя? Или разумният, който вижда напред, че европейските ценности са пропаганда и лъжа и западът ще ги отмени първи.

238

Войводата

преди 4 часа

1. ЗА НЕЯ. 2. Аз победих ЦРУ 3. Нещо повече готов съм да им дам реванш когато те пожелаят

237

Войводата

преди 4 часа

1. ЗА НЕЯ. 2. Как блокираме удар? 3. Първо знай че болката е право на живия мъртвия не усеща. Така че се радвай ако усещаш болка 4. Единия начин като те достигне удара по удара отмести леко точката на съприкосновение и нанеси удар в него 5. Другият е за предпочитане. Блокирай 1 сек преди неговия удар и го отблъсни. Той ще усети 9 пъти повече болка от теб. Колко по силно удря толкова повече ще го боли