193

Анонимен

преди 2 часа

Лойко толерира про-ституцията в БГ( не забранена!). Тя му пълни чекмеджето!!

192

Каква глупост!!

преди 2 часа

Глупости се пишело за Борисов, защото бил успешен в овладяването на лостовете на България и превръщането й в държава на последно място в Европа!!

191

Анонимен

преди 2 часа

Бюрокрацията и администрацията на Борисов е най-голямата на всички времена!! Даже при Тодор Живков нямаше такава раздута администрация!

190

15процента отБЪЛГАРИ

преди 4 часа

600 000 са ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ ! ДОПРЕДИ 80 г. ЗАПЛАТИ на УЧИТЕЛИ са ИЗПЛАЩАНИ от УЧИЛИЩНИ НАСТОЯТЕЛСТВА и дарявани от богаташи в селищата ! ПРОЦЕНТНО броят на ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ в БЪЛГАРИЯ за 130 г. се УВЕЛИЧИ 12 пъти ! ДНЕС 2 РАБОТЕЩИ РОДИТЕЛИ ЕДВА ОТГЛЕЖДАТ 2 ДЕЦА, ТРЯБВА ДА ХРАНЯТ 12 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ЧИНОВНИЦИ ! ЧАСТНИЯТ БИЗНЕС ПРАВИ НАЦИЯ, БЮРОКРАЦИЯТА Я ПОГРЕБВА ! Преди 80 г. 85 процента от българите СА РАБОТИЛИ СЕМЕЙНО : СОБСТВЕНА ЗЕМЯ, ЗАНАЯТ, СВОБОДНА ПРОФЕСИЯ ! И НАСЕЛЕНИЕТО е НАРАСТВАЛО !

189

Асен Василев

преди 5 часа

Както пенсиите и заплатите на държ.служители ще растат по Европейски така и данъците в IT - сектора ще растат по Швейцарски.Това са азбучни истини,които не подлежат на доказване.

188

Асен Василев

преди 5 часа

Както пенсиите и заплатите на държ.служители ще растат по Европейски така и данъците в IT - сектора ще растат по Швейцарски.Това са азбучни истини,които не подлежат на доказване.

187

Данъчен

преди 6 часа

На оскотяла нация с пенсионни от падпадъци не и трябват ниски данъци ,а разкулачване на наглата буржоазия и аристокрация с масова конфискация на активи,пари,злато в полза на народа.

186

Пешев

преди 6 часа

А плочкаджиите кога?

185

ДЕ

преди 6 часа

Скоро не сте им вдигали данъците на айтитата майтитата...дай да ги сурвакаме че я съсипаха тая държава

184

Макроикономист

преди 6 часа

До Анонимен 181. Още си наивен работяга. Като минеш през два университетата (един в чужбина), работиш в 35 години по Европа на високи нива и на прилична заплата ще придобиеш друга ценноста система. Пожелавм ти я с добро сърце. Ще помогне и на тези около теб.

183

:)

преди 6 часа

Не стопяеането на нацията, ниските пенсии , катастрофалното здравеопазване , масовата емиграция , невъзможноста да си купиш жилище , липсата на инфраструктура , корупцията , неефективното правосъдие , изоставането от остсналите европейски нации , образованието , безнаказаноста , на младите айтита данъците , :D млади айтита , гласувайте , Бате е разпоредил !

182

Анонимен

преди 6 часа

Към Макроикономист PS: "В същите тези държви, максималния работен ден е регламентиран"..... Вие наистина не сте работили на ръководна позиция в тези държави!!!!

181

Анонимен

преди 6 часа

Към Макроикономист. От опит? Не изглежда така. Човек може да получи висока заплата само на позиция с високи отговорности, включително собствен бизнес. Всичко това е много стрес и време, посветено на работа различно от напускане на работа в 17 или 18 часа и това е. Дори да не говорим за годините на обучение, които са необходими, за да се стигне до висока позиция. Това си е огромна разлика и знам, че хората, които визирам ме разбират. Не гледай завистливо в паничката на другия!

180

Анонимен

преди 7 часа

Като цяло на айтитата данъците им трябва да са 40%.

179

Анонимен

преди 7 часа

Отново днес бг изтрива коментари вкарани им в контингента им като не надежни. Защо триете господа модератори като нема нито една обидна дума??? Къде е свободата на словото и коя европейска институция да занимаем. Може да го изличате но е записано.

178

Checkpoint Charlie

преди 7 часа

А кога ще се легализира прости_туцията както е на запад?

177

Анонимен

преди 7 часа

Аха да му повярвам и се сетих, че досега няма изпълнени обещания. Вервайте му ...хахаха

176

Макроикономист

преди 8 часа

До Анонимен 173. И Румъния е като нас. Виж скандинавските страни, Великобритания или Ирландия. Данъка започва от 0 и стига до 52 процента. Не ти вярвм и за високите заплати (от опит) . В същите тези държви, максималния работен ден е регламентиран. Стреса е в същност при хората който работят много и получват малко.

175

Анонимен

преди 9 часа

Бойко увеличи своето тяло до неограничени величини. Притегателната ти гравитационна сила ще направи всички партии да обикалят по орбити около теб и да се учат какво означава теорията на Айнщайн от по времето на гравитационната енергия на Бай Тошо по времето му на управление в БКП!

174

Анонимен

преди 9 часа

Борисов е най - успешния управляващ след разтапянето и разцепеляването на БКП на парчета и успя да й запази закона на Айнщайн за "Равенство на масата и енергията във физиката, което означава, че всичко имащо маса, има еквивалентно количество енергия и обратно. Та затова закона на БКП е все още жив в тялото на ББ. Масата на тялото му е огромна и в нея е заложена огромна енергия равна на вселенски взрив!