191

Анонимен

преди 24 минути

разкарайте просещия наркоман и войната свършва,тоя ще думне атомна бомба и Европа ще приключи.

190

STOP CANCER TERROR

преди 1 час

Warnings about cancer terror anti BUlgarians. Experts must to make investigatiosns !Experts must to see ID cards, Driving License , PAssports, CAr documents about Digital holographic weapons plus Black death and cancer generators and activators INSIDE !!!Внимание във връзка с тестове за уреди за взривяване вкл в смартфони,смарт часовници, камери, екрани вкл в ясли,градини, училища, машини за гласуване. експерти да проучат срочно. Включени са системи за сателитно проследяване. Следят милиарди

189

STOP CANCER TERROR

преди 1 час

Experts must to see victims from TEAM EURONEWS BUlgaria incl NINa RAdeva..Внимание всички телевизионни говорители вкл тези са тежко НЕЛЕЧИМО УВРЕЖДАНИ ЕЖЕДНЕВНО от терористични черно чумно канцерогенни оръжия вкл НЕЗАКОННИ ТОЛ КАМЕРИ/ вижте чл.32 на конституцията/ НЕЗАКОННИ холограмни оръжия лепени на предни стъкла на автомобили и в талони за технически прегледи и за застраховки.ДАнните са за ТУРСКО ГОВОРЯЩИ ТЕРОРИСТИ ограбващи милиарди от БЪлгария през министерства и ведомства.ДА СЕ ПРОВЕР

188

STOP CANCER TERROR

преди 1 час

Warnings about CANCER TERROR ANTI BUlgaria !Experts must to make investigations !! Black deaht and cancer generators and activators inside ANTI BG CARS HOLOGRAPHIC WEAPONS INCL EKO STIKERS , CAR INSURANCE STIKERS !!МВР И КАТ ДА БЛОКИРАТ ДВИЖЕНИЕТО ДО ОТЛЕПЯНЕ НА Всички хологрмани оръжия от автомобилите в БЪлгария. ДА СЕ ЗАТВОРЯТ ГРАНИЦИТЕ ДОКАТО НЕ СЕ ОТЛЕПЯТ холограмите. Експерти да огледат жертви на канцерогенен терор всички тв говорители вкл НИНА РАДЕВА .EURONEWS Bg.

187

Анонимен

преди 2 часа

Той каза Путин на пресконференцията на БРИКС оня ден. Няма понятие размяна на територии. Нашите момчета които са освободили райони са си вече наши територии. Цялата Донецка, Херсонска, Луганска и Запорожки области ще са техни, с включените вече с указа от 2023 в РФ територии. От Украйна май ще остане Лвов, столица - град държава. На там е тръгнало.

186

STOP CANCER TERROR

преди 2 часа

Следят обемно Димитър Главчев София като имитатор на управление. Командван от опасен престъпник. ДА се проучи..Следят МАРК РУТЕ НАТО като НЕкомпетентен . ТЕРористите провеждащи мръсни експерименти с ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ следят обемно ПОИМЕННО ВСЕКИ от участниците в срещата.. STOP TERROR WITH "ARTIFICIAL INTELIGENCe" ANTI NATO COUNTRIES Incl ANTI USA, ANTI FRANCE,ANTI NIDERLAN, ANTI HUNGARY, ANTI SLOVAKIA< ANTI TURKEY..

185

STOP AI TERROR

преди 2 часа

Следят обемно Димитър Главчев София като имитатор на управление. Командван от опасен престъпник. ДА се проучи..Следят МАРК РУТЕ НАТО като НЕкомпетентен . ТЕРористите провеждащи мръсни експерименти с ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ следят обемно ПОИМЕННО ВСЕКИ от участниците в срещата.. STOP TERROR WITH ARTIFICIAL INTELIGENCe ANTI NATO COUNTRIES Incl ANTI USA, ANTI FRANCE,ANTI NIDERLAN, ANTI HUNGARY, ANTI SLOVAKIA< ANTI TURKEY..

184

STOP CANCER TERROR

преди 2 часа

Warnings about terror with ARTIFICIAL INTELIGENCE ANTI NATO/ EU LIDERS last week !1experts must to see video reports incl Euronews BUlgaria about !! summit with ZILINSKI /UKraina and BUlgarian prime minister Dimitar Главчев..Внимание провеждат НАГЛО ПРЕСТЪПНИ СРЕЩИ С ПОДСТАВЕНИ НА ВЛАСТ в страните лченки на НАТО . Цел декодиране и трайно увреждане. Следят ЗЕЛЕНСКИ КАТО ВИНОВНО ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦА ЗА СМЪРТА НА ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ В БЛИЗКОТО БЪДЕЩЕ. Вместо да арестува терористите окупирали КИЕВ 2014

183

В заглавието

преди 2 часа

Липсва името на Кръчмаря.

182

Никакъв мир

преди 2 часа

до разпадането на НАТО! Това е жестоко и вулгарно, но само така ЕС ще се освободи от мястото си на колония на САЩ, ще изчезне сегашното му продажно ръководство и ще започне бързо да догонва водещите икономики ползвайки суровини от Русия.

181

този евреин

преди 2 часа

само като му видя снимката и ме избива на бой ! жалка пастмина са това укропите, дано Путин ги затрия всичките

180

к0зяците споко

преди 2 часа

РФ ще сложи край на войната...и дано е по скоро.

179

западните педераси

преди 2 часа

ще останат с пръст в разпорените си педдеррастки ***. Украина не е държава а територия и тази територия принадлежи на Русия, а не на колективната западна педдеррасстия наречена НАТО. Полското малцинство което говори този педдеррастки лигав диалект наречен украински език ще буде изколено до крак

178

Анонимен

преди 2 часа

С липсата на ПВО, планиращите бомби разпиляват украинските позиции, не случайно жертвите на фронта са 3:1. Колко още може да издържи украинската отбрана при такива загуби? Ако до средата на другата година не влезе НАТО, Украйна ще капитулира и половината й територия няма да я има. Трябваше да преговарят когато това беше възможно, сега вече е късно. Западняците намаляват помощите защото не виждат смисъл, за тях Украйна е само огромна черна дупка, въпреки смелите им декларации от безопасно разстоя

177

ще поебът украйнки

преди 2 часа

корейците, а че и чеченците .... лигавия педдеррасккки език който говорят кара всички да ги мразят и да ги ебббът със злоба - наказателно

176

Рой

преди 2 часа

Няма ли кой да ликвидира кървавия клоуни и целия му кървав екип пълен с пънкари и поsEрковци. Тогава ще спре войната, като се съгласят на и без това напълно конструктивните искания на Кремъл.

175

Ерейско лайно

преди 3 часа

отписаха те зпадните ти съюзници, осссррра се и те отписаха

174

Вижте сега

преди 3 часа

Няма спиране! Войната е в такъв етап, че никой политик не може да я спре. Или Украйна печели, или Русия си взима всичките територии с рускоговорящо население тоест половин Украйна. Аз залагам на второто.

173

Анонимен

преди 3 часа

Явно много не се мисли, като се пишат статии, защото всеки знае, че вече максималните възможни санкции са въведени и бълнуванията са повече са от някой панелен плъх, който няма никаква представа как работи икономиката и световната търговия. Никоя западна държава не е самоубиец, освен Германия, да въвежда санкции против собствения си интерес, от какъв зор, заради някаква Украйна ли? Демократичните държави са жертвали много по-големи държави за интереса си от Украйна, и нея ще я изоставят.

172

Анонимен

преди 3 часа

Авторът само не спомена от къде САЩ ще вземат пари за нова помощ към Украйна? До сега се даваха заеми от банки, гарантирани от правителството. След като Украйна не може вече да плаща и лихвите по предните заеми, коя банка би отпуснала нови? Вие да виждате някоя банка самоубиец да дава необезпечени кредити? Много е хубаво да редим другите какво да дават и грам да не помислим от къде ще дойдат парите. Като сте толкова ербап дайте вие бе, защо само САЩ и Европа да се набутват. Дайте пример.