32

анонимен

преди 2 часа

Само ГЕРБ имат постоянна градивна политическа критика и план за усъвършенстване на управлението разрушено от ПП, градено с години и труд от коректни и образовани министри на ГЕРБ.

31

"Политиците&quo

преди 4 часа

нямат политики!!!! Те очакват само да получат милиардите и изпълняват чужди нареждания от небългарски институции..

30

Анонимен

преди 4 часа

Трябва да се въведе изборен закон за "Миризмата": При влизане да има апаратура за измерване на миризмата. Ако мирише на червила, парфюми, няма право на избори. Ако не мирише и не се е къпал, също няма право да влезе и да избира. Единствено ако се появи с документ, че бил на баня и си покаже кърпата и сапунчето с което се е къпал, има право да влезе в изборната зала и да гласува за "Изкъпана Партия без Миризми"!

29

Анонимен

преди 4 часа

Някой знае ли "Кога ще са тези избори"?

28

Анонимен

преди 4 часа

През 1944 г. Чужда армия мина и въведе Цингомански Ред. Настъпи социално уравнение, нещо като безмозъчно управление. Управление от артисти тъй наречени юдейски комунисти. Те избори правеха и в 100% на народа български ГащитеСваляха.

27

Анонимен

преди 4 часа

На всички, които се борят за власта, не им пука нито за държавата, нито за народа, единственото нещо, което реално ги интересува е: Борбата за Кокала!!! Болшенството от хората го разбраха и вече не се доверяват никому..., а и нямат реални седства за оказване на пряко влияние, освен Масовия вссенароден Бунт и Линч, но в ръцете на управляващите е Силовия ресурс на държавата - Полиция и Жандармерия. Патова ситуация!

26

Анонимен

преди 4 часа

Коя от тия партии произвежда кисело мляко? Ако някой от форумците знае, да напише, коя е тя! За партия "Кисело мляко" ще гласувам. Но ако има и партия "Подкваса" да се обединят в едно, понеже без подкваса, няма кисело мляко.

25

Анонимен

преди 5 часа

Призивите за гласуване на партиите са фалшиви. Защо? Те си имат зависими и платени избиратели. Целта им останалите да са отвратени от тях и да не гласуват за никого. Само две сили движат изборите: Зависимост и отвращение.

24

Ако никой не гласува

преди 5 часа

Тая шайка политици с най голяма рода и платен вот, ще управляват вовеки веков!

23

ГербДПС ППДБ

преди 5 часа

Те искат колко може по малко хора да гласуват, за да бъде 50% купен и корпоративен вот!После ще се сглобят пак Боко, Киро и Шиши и така още 5 години ще си крадат на воля!!

22

До 21

преди 5 часа

Е те ( ГербППДБДПС) промениха затова Конттитуцията да има безкрайно НС и безкрайни служебни кабинети с техни хора! Конституциония Съд не отхвърли Промените в Конституцията щото и там повечето са политически назначени техни хора ( на ГербППДБ)!

21

Трябва да се въведе

преди 5 часа

закон някакъв, ако участваш 3 поредни НС без редовно правителство - излиташ от НС, защото не си продуктивен. какво е това цял живот в НС?! Айде защитниците на демокрацията да помислят по тоя въпрос, какви са тия несменяеми НП?!

20

Анонимен

преди 5 часа

Назначил ме е ГЕРБ. Аз да не съм лудд да гласувам за друга партия, стара или нова, да си ритна трудовата книжка. Аз ли ще оправям държавата? Други ще лапнат кокала, аз ще гледам отвън оправянето на държавата. Или пък да не гласувам за Пеевски. Да дойде друг Пеевски или Боко, да изгони нас и да вкара неговите хора. Ще държим властта до последно. Гласувайте, както казват в рекламата на търговците по телевизията: "Погрижи се за себе си"

19

Избори с 30%

преди 5 часа

Изборна активност трябва да са нелегитимни по закон! Защото не са представителни!

18

До 16

преди 5 часа

Ква политика на партията за управлението на държавата, кви 5 лева? ГербДПСППДБ нямат политики! Тяхната цел е да се СГЛОБЯТ за да крадат още 5 години!

17

Анонимен

преди 5 часа

Fashistkite diktatorski komsomolski bg medii, noi i bnb izobsto ne iskat da znaiat, che bg danakoplatec izbiratel ne e pismeno lichno poveritelno osvedomen ot darjavnite admin slugi za izbori, otchet na sabrani danaci, razhodi, krediti, budjet, planove, programi, strategii po vreme, miasto, personal. Tozi pat ne ste poznali, ste troshim glavi i v krematoriuma. Setne da vi upravliava fashistkata konstitucia pak?!

16

Toni Ivanov

преди 5 часа

Партиите отиват на избори,за да ги спечелят и да съставят правителство,което да проведе политиката на партията за управлението на държавата,но никой не казва какво смята да прави и да ме убеди,че трябва да гласувам точно за тях и за това резултатите са винаги тези. Виждаме в партиите само едно плюене,но не и политики.

15

Анонимен

преди 5 часа

Партиите знаят старата поговорка: "Пари ми дай, не акъл или дебати"

14

Бай Ган

преди 5 часа

Как да искат, да има дебат, като са много комфортно, стъпали на врата на хората. На 100% съм сигурен, че 90%,от полюциите, нарекли са се политици, завиждат на главореза, Ким Чу-Гун.

13

Анонимен

преди 5 часа

Старите партийци са се окопали и се окопават в институции, общини. Изборите за Партийно събрание само отразяват степента на окопаване и влияние в другите институции и из държавата и бизнеса. Партийното събрание е продукт на останалите зависимости и влияния. Всеки гласува за своя личен интерес, който му дава работа или пари. Останалите чакат нов избор. Появяват се нови измаммници, нови месии, които опитват да използват недоволството на народа и да влязат. Негласуването и е най-умно и интелигентно