71

до 70

преди 50 минути

Наполеон и он влезна шемето у Москвето и бързо подвърна тупето!

70

Анонимен

преди 1 час

Путин няма да вземе Одеса, защото Франция директно си каза, че ако стигнат до там, армията на Франция влиза към Москва. И няма да има много живи по пътя.

69

п.п.

преди 2 часа

тая хич я няма на земята! какъв курск бе, целта е да се освободи Одеса, да се отреже от морето фашистката хунта, в курск останаха шепа натовски войници, в чувала, и те няма да видят вече европа!

68

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 часа

След 4 месеца Крим няма да е руски. Няма дори да съществува. Нато искат да го потопят.

67

агент Мъдлър ЦРУ

преди 3 часа

План за мир няма да има пичове. Нато трупа военни и оръжия в Швеция, Полша, Румъния. Към 700 000 има армия в готовност. Атома и той пристигна с два B52 ядрени самолети. Въпросът е кога. Който има имот в Крим или Москва, да продава. Там ще е полигон съвсем скоро.

66

Когато войната

преди 3 часа

е между НАТО и Русия, какво ще прави Украйна на преговорите? Чернева в Сливен с нетърпение я чака Голямата Пич-ка.

65

Фитока

преди 3 часа

Каква разменна монета ще са някакви хиляда кв.км в Курска област?Точно обратното предизвикаха и не само ще бъде натирени оттам ами сега условията на Русия ще превърнат Украйна в подобие на държава и Западът не може да я защити без той да стане част от войната,че и тогава е под въпрос кой кого ще откаже първи.В Русия има два мегаполиса само и десетина град около милион,а на Запад щетите ще се десет пъти по-големи,а и Западът има оръжия само за 20% радиоактивна Русия

64

помните ли че

преди 4 часа

Тая по данни на ДАНС трябва да е в затвора за предателство и накърняване на националната сигурност???Тя работеше активно за БЮРМ а сега работи активно за Уркия...

63

мдааа...мухла...

преди 4 часа

ТъпаП.тка...пак изпълнява чужди поръчки.

62

eле па тая кощрамба

преди 4 часа

Спомняте ли си,че Весела Чернева предаде поверителна информация на РСМ с цел да ги допуснем за ЕС и да свалим ветото...А сега папагалства опорките на Галя от ПОСОЛСТВОТО.ПРОДАЖНАкучка!

61

му ха ха ха х ха ха

преди 4 часа

какво стана с контра натупа, върнаха ли Крим

60

Тап

преди 4 часа

Зеленски и украинците живеят в абстрактния свят на пожеланията.

59

Анонимен

преди 4 часа

Кви преговори ве, нали зеля къси напушеняк има план за победа, хахахаха.

58

До Долният

преди 4 часа

Путин нищо не чака. Да му мисли Зеленски.

57

Анонимен

преди 4 часа

Путин е кара на релси в момента, очаква да му се вържат, но вече отмина това време :)) Един или два пъти ги заплаши, после става смешна работата, когато само плашиш, а насреща нищо :))

56

Анонимен

преди 5 часа

*** та нема как да отстъпи, нали се помисли за сила без покритие, отново безсмислено твърждение на предполагаемата специалистка, явно не познава мъжкото его... :)))

55

Анонимен

преди 5 часа

Веселоооо, къф зам.дир.мир.тир си като си нямач понятие от нищо ? Какъв Курск да е разменна монета ? Първо не е Курск, а Курска област безпросветнице. И второ, окупираната територия е 3-4% от Курска област така че какви разменни монети ? Откъде ви намират такива, че и ви назначават за директори и други подобни ? Как го постигате ? Чрез най-древният занаят ли ? Нищо не знаете, нищо не можете а като отворите уста само глупости сипете.

54

До Лелката

преди 5 часа

Преговори (евентуално) може да има когато реши Русия и то само ако Украйна преди това се откаже от нацисткия режим и влизане в НАТО. Иначе пак ще направи същото, само че с "любезното съдействие" на Русия и при много по неизгодни териториални отстъпки. 2022г Русия им предложи това но без да взима територии. Тази година им предложи Пак това но вече без пет области. Следващия условията ще бъдат още по добри...За Русия. И така Колкото по късно, толкова по зле за Украйна.

53

Справедлив

преди 5 часа

За да има мир отстъпката трябва да бъде на страните от Източна Европа (създаване на независим съюз за военно подпомагане), прекъсване зависимия съюз със САЩ. Западна Европа и НАТО. Само при това положение може да се осигури мир за 40-50 години напред .

52

Мда

преди 5 часа

В момента в който някой се намести на някаква европуйска службица и хоп - става пълен хахавел...Та нашата също не прави изключение... 404 щяла да разменя Курска област...?!Как се разменя нещо, което нямаш и няма да имаш?!