106

Анонимен

преди 4 минути

ЕС в момента е"дървеножелязо"между *** и наковалнята.Не може да се нагрее,защото ще историНе може и да се кове,понеже ще се разрушиТ.е. представлява нещо невъзможно(неистинско)Ако ще да е Съюз между държави,трябва всички да са или Републики или Монархий.Няма как да е друго ячеНе може в един кюп да са змий и мишки.Без единна система няма и единна силна защита,поради силната самозащитаЕдинСъюз,една армия,една политика и единна икономика(независима от вън)Всичко друго е разрушително и безсмислено

105

Автентичен българин

преди 32 минути

ЕС е гнойна рана върху България, ама управниците - лакеи тласкат България към нулиране !

104

Велес

преди 40 минути

По върховете на държавите в Европа по някакъв начин се настаниха некадърници, нарциси, изплуваха протежетата и наследниците на недоубития фашизъм.Тотално в определени държави се поде курс на реваншизъм, подмяна на историята, което доведе до "цветните пролети",майдани, загуба на моралните ценности в европейските общества и най вече в бившия соц. лагер! На тези вече "територии" се настаниха личности които искаха да забогатеят сега, и веднага.Корекцията на тези събития, вече е трудно, и с жертви!!!

103

Анонимен

преди 1 час

"Основният проблем е, че светът преживява драматични промени, свързани с климатичния срив, демографските промени и преминаването към постиндустриална икономика - все явления, при които способността и желанието на Европа да реагира изостават." Не. основният проблем е СОЦИАЛИЗЪМ. ЕС налага регулации, които спъват бизнеса, харчи невероятно много пари за глупости("климатичен срив" и зелени щуротии) и за целта надува данъци до небесата и е затънал в кредити. От там икономиката умира.

102

Анти-ЕС

преди 1 час

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ МАНИПУЛАЦИЯ НА ЩАТСКИТЕ *** ОТ "BLUMEN-BERG"!СЛЕД КАТО СЪЗДАДОХА "АРАБСКАТА ПРОЛЕТ" И ВОЙНИТЕ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК, ВОЙНАТА В УКРАЙНА И ВНУШИХА, ЧЕ "РУСИЯ Е ВРАГ И АГРЕСОР", ВЗРИВИХА СЕВЕРЕН ПОТОК И НАЛОЖИХА САНКЦИИ НА РУСИЯ, ДЕИНДУСТРИАЛИЗИРАХА ЕВРОПА, НАВОДНИХА ЕВРОПА С НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ, НАЛОЖИХА "ДЖЕНДЪРО-ФЕМИНИСТКА" ИДЕОЛОГИЯ И ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, СЕГА ОБВИНЯВАТ ЕВОПА, ЧЕ "НЕ БИЛА КОНКУРЕНТНА"- "ГОНЕЛА ЩАТСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ, ТЪЙ КАТО ПОСТАВИЛА ОГРАНИЧЕНИЯ НА AI.

101

такащее

преди 1 час

Естествено, че дотам ще я докарат, след като депутатите (в т.ч. и евро-) забравиха да слушат хората, които са ги избрали! Явно всички искат да са царе у монархии, ама като се поакат, искат демокрация, че да се скрият зад нечий гръб (чужд, а може и народа да им е крив)...

100

В ЕС прилагат точно

преди 1 час

същите жалки ПР номера както и у нас - съсипват зорлем енергетиката и после казват - "Енергетиката е в криза!" - да, мерси тикви такива, заради вас е в криза. Същото е и в ЕС.

99

gogo

преди 1 час

явно са почнали да увират главите на все повече ентелигенти, че в тази си форма ЕС няма икономическо бъдеще. без генерални реформи следващия екзит може да дойде от германия или франция ;)

98

Гошо

преди 1 час

Интересно, на кого не е ясно че този съюз изтъкан от бюрократи, корупция и невиждан доминант на силния над слабия е в разпад? ЕС си отива за сметка на БРИКС и не го признават, защото парите не миришат.

97

Да допълня...

преди 2 часа

До Христо Христов 93 И ще ходим по голяма нужда един път на две седмици.

96

Анонимен

преди 2 часа

Възраждане са на прав път значи !

95

Нане Вуте

преди 2 часа

Каква самостоятелна глобална сила , бе аланкоолу Краварите това няма да го допуснат никога!!!!!!

94

Чували сме го!

преди 2 часа

Да, чували сме го и преди! По време на социализма ни учеха, че западът е загниваща система, а всички си споделяхме, че е като мушмулите, колкото по-загнива, толкова по-вкусен става!Като толкова не ви харесва ЕС защо не се наредите в руското посолство за получаване на руско поданство!?

93

Христо Христов

преди 2 часа

До Анонимен/92 "Трудно някой би си позволил да яде насекоми- провери и виж тоя вид "храна" струва над 340лв за кг" - па КОЙ е кзал, че трябва да бъде лесно? Ще даваш 60% от доходите си за рана, а 100 грама насекоми на ден ще ти дават достатъчно белтъчини и повече няма да ти е нужно... всъщност ще се наказва заради викоия фуутпринт.

92

Анонимен

преди 2 часа

До ***- 90- Трудно някой би си позволил да яде насекоми- провери и виж тоя вид "храна" струва над 340лв за кг!

91

Анти-ЕС

преди 2 часа

Европейският проект? -Проект на щатските комуно-ционистки банкстери цели сриване на Европа и бялата раса в Европа. "Законно" и "зелено". Както се варят зелените жаби!

90

Майната Ви

преди 2 часа

Дневен ред 2030Къщата ви няма да има БЕЗ СТОЙНОСТ, колата ви НЯМА ДА БЪДЕ ИЗПОЛЗВАНА, работата ви ще бъде СОЦИАЛНА, храната ви ще бъде НАСЕКОМИ, забавлението ви ще бъде ВИРТУАЛНО, времето ви ще бъде ДИСТОПИЧНО, градът ви ще бъде КЛЕТКА, кредитът ви ще бъде вашият CO2 и ако не направите нищо, за да избегнете всичко това, вие го заслужавате!

89

Анонимен

преди 3 часа

Тази тенденция започна, когато се опитаха да превърнат силният икономически ЕС в политически съюз. Това им беше и продължава да бъде грешката. Дори брекзит и ковида не помогнаха да уврат дървените глави в Брюксел. Ние сме прекслено различни за единна политика. А силната политика винаги е в защита на националните интереси. Брюксел такива няма, затова вместо да помага, командори и наказва.

88

Анонимен

преди 3 часа

Хахахах, Днес.ру пак закрива ЕС, също като форумните копейки, дето от 50 години чакат ЕС да се разпадне... ХАХАХАХА

87

Анонимен

преди 3 часа

До ха ха- 78- ПРАВИЛНО БЕЗ РУСИЯ НЯМА ЖИВОТ СИ КАЗАХА МЕЖДУ 2 000 000 И 5 000 000 РУСНАЦИ И ТРАЙНО СЕ ЗАСЕЛИХА В ГЕРМАНИЯ!