90

Анонимен

преди 28 минути

След 75 години всеки нормален в България се готви за смъртта в домашни условия. Другарчетата му от групата са го изнасилили за пари.

89

Cliff Burton

преди 46 минути

Радвам се, че има хора, които мислят трезво, соц галеник на партията, после разбира се обърна палачинката, както повечето от онова време, след 5 години никой няма да го помни (а извън тези ширини никой не е чувал за него, и няма да чуе). Клиф умира 1986 година, и все още цялата рок и метъл сцена знае кой е, да кажеме, че даже е на 24 години. Та толкова за бг музиката. Цъкайте минуси, истината боли !

88

Анонимен

преди 51 минути

Чак шок...Светла му памет! Все пак е бил на възраст.

87

Някой

преди 54 минути

Изключителен начин да завършиш житейския си път, ...на 80 на път за сцената ! На лилипутите не им се сърдете, няма да го разберат! Глутницата *** само чакат лъвът да падне, за да го облаят!

86

Анонимен

преди 1 час

хайде, не сравнявайте Макартни с Маричков

85

Тя

преди 2 часа

Анатомията си казва "думата", да се катериш по сцени на 80 не е за предпочитане ,но сребролюбието е лошо качество !

84

Музикален експерт

преди 2 часа

Малко хора като Кирчо имат такъв живот който той е имал.Да правиш това което харесваш и обичаш и да преживяваш от това.А нещасниците нека си злобеят до гроб.

83

IQ 3.14

преди 2 часа

До Сульошизакич, като си кръкал до сутринта си легни па се наспи, а не да ми се натегаш като *** на буца, що си *** каскет.

82

Обективен

преди 2 часа

" Човек и добре да живее ,умира и друг се ражда....." . Но песните остават за поколенията. Лека му пръст.

81

Руси

преди 2 часа

Абе то след 80 живот ли е и без това?

80

Сульо

преди 3 часа

До IQ 3.14.Айде,започвайте да кръщавате улици,площади.Ал.Невски преименувайте.Черни връх ако искате.Ордени,медали,и депутат беше,че и народна пенсия му гласуваха.Постамента на СА е свободен.Направете Му паметник.Минеков чака поръчка.Или Вежди-нашия Роден.

79

Христо Христов

преди 3 часа

Чак пък патриарх...

78

Някой

преди 3 часа

Жалките хейтърчета са си наказани от Бога, дадено им е да ...мразят! Няма по-жалко нещо от анонимни хейтърчета!

77

Арам

преди 3 часа

Съборихте паметника на СА.Минеков да му извае скулптура и го монтирайте там.Чета само ох,и ах.Живота си тече,земята се върти.То когато Людмила Живкова почина ,нямаше толкова охкане.Само е чудно къде ще го вадите -на черква,или в синагога.

76

Т

преди 3 часа

Казано е - "За мъртвите или добро, или нищо. Но, все пак нека да си кажем истината, а тя е, че "пресоляваме манджата". Починал е един СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТЕН музикант, който сега едва ли не ще изкараме национален герой. По всички телевизии и радиостанции до втръсване се пускат песни на СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТНИЯ БГ- соц музикант Маричков. По време на СОЦ-а мнозина музиканти бяха репресирани и някои платиха с живота си, докато "щуреца" пееше под покровителството на Партията-майка. След дворцовия преврат на 10.11. 1989 година Маричков "обърна палачинката", стана седесар - депутат и злобно клеймеше "лошите

75

Анонимен

преди 4 часа

Лека му пръст

74

VladTepes

преди 4 часа

За съжаление страданията като комсомолски секретар се отразиха зле на здравето му.

73

Българин

преди 4 часа

Маричков си беше личност! Анонимни продажни хейтърчета да не се напъват да го коментират , малки са ! Дори и инцидента никога не се е криел и пое цялата вина! Той си е личност за няколко поколения, за цяла една епоха , и тепърва ще се изучава неговата музика ! Винаги е бил Някой...

72

До 78

преди 4 часа

Не давай акъл, да не го последваш внезапно

71

Анонимен

преди 4 часа

Айде Щурецо отивай при жената която УБИ с колата си, че да се запознаете и да И се извиниш, че си я убил!!!!