70

Анонимен

преди 58 минути

Заместник-държавният секретар на САЩ Кърт Кембъл:През последните две години станахме свидетели на възстановяването на руските въоръжени сили с бързина и решителност, които, честно казано, ни учудват и предизвикват истинска загриженост.

69

Анонимен

преди 1 час

Май вие имате интерес. Затова изведнъж се разтичахте!

68

Анонимен

преди 1 час

ТаяСвиня Саламанов още ли не е заминал на фронта ,а само бълва краварскиЛаина през долната си муцуна.

67

нн

преди 2 часа

Жалък. Не е реалист. Манипулира обществото против Русия и за Ирак, късоглед. И това човече е било министър на отбраната?

66

до 64

преди 2 часа

Колкото и да се пулиш, без развитието на технологиите благодарение на запада, още щеше да си бършеш дирника с буково листо.

65

Анонимен

преди 2 часа

Как го измисли, национална организация! Мноо си ............!

64

Сът

преди 2 часа

Естествено,че има! Ако Сащ не се махнат от Украйна,я избутат другата година я не! Днес израелците са намерили сума ти оръжия,боеприпаси и радио-техника руско производство! Русия е терорист номер едно,просто използва необразованите чаршафи за пионки! Кремъл се мъчи с всички средства да дестабилизира запада.

63

Анонимен

преди 3 часа

Русия се държи вече 3 та година срещу цялата Националната Атлантическа Терористична Организация - НАТО, плюс неговите съюзници, повечето от които гащници като нас и нашата политическата ни класа, от професионални свинари, пожарникари, пъдари, инженери по кофи, академици по сапуни и прочие евро *** !!!

62

Анонимен

преди 3 часа

По всички тв хвалят скрападжийския купол, а се видя, че даде фира. Прихванали всички ракети, ама колко свалиха? И америкосите и те се наредиха да пазят палачите! Две летища са аут. Рафинерията също. Кой какво прихванал и хванал не е важно. Победата е за Камала Харис! Очаквайте война- ТРЕТА СВЕТОВНА! Синовете ни ще бъдат въвлечени в кървава вакханалия за интересите на световния демократор -САЩ! Нова бежанска вълна-към Европа, не към щатите! Тотално ще съсипят евроикономиката на Урсула...

61

Само истината

преди 3 часа

То е ясно това ама кажете за САЩ няма ли интерес?

60

Анонимен

преди 3 часа

Нека някой ме убеди, че тези хора правят безплатна антируска пропаганда! Духне вятър-Путин е виновен! Стане наводнение - от Русия е! Баси страхливците! А по начина, по който действа Израел, ако им се подаде инфо, че в Младост има клетка на Хизбула или Хамас - да очакваме ли демократични, приятелски бомбандировки? Понеже спокойно си мятат бомбите по Ливан, Иран, Сирия... За тях агресията е разрешена. Те са от нашите и може да си трепят хора навсякъде по света! Лицемерие=евроатлантизъм!

59

до агент Мърдъ

преди 4 часа

Калашници произвеждат много бивши соц държави, сега верни натовци, вкл. България. В Украйна също има доста руско оръжие. Но Хамас, Ал Кайда и ИДИЛ не са въоръжени само с руско оръжия, има и много западно. Точно Израел мрънкаше, че гледал в арабелите разни стингери, жавелини и прочие техника. Даже Биби беше напцувал Зеле по този случай. Смей се, палиачо:)

58

Щерев

преди 4 часа

г-н Шаламанов много истини каза. ... С такива Българи България ще пребъде

57

Анонимен

преди 4 часа

"Кой създаде Алкайда? Вече и децата знаят." - ЦРУ и Мосад, как кой. Същите които направиха и "Ислямска държава". Ислямска държава нападаше само мюсюлмани, никога Израел. Кой създаде Алкайда? Вече и децата знаят. Тук-таме нападаше и някои християнски общности, за да накара християните да се гневят повече. Хамас са били официално финансирани от Израел. Даже Хамаслиите са се лекували в израелски болници след военни мисии във войната в Сирия.

56

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 часа

Сигурно. И ЦРУ им дадоха руски военни ракети, руски експлозиви и калашници. Бегай пaляк, бегай че си смех.

55

Повтарям

преди 4 часа

Мисията на Нато е ежедневно да oнoждa девствени русофили и руснаци терористи. Засега добре се справят.

54

до агент Мърдъ

преди 4 часа

Хамас бяха създадени от ЦРУ, като противовес на ООП. Пак ЦРУ създадоха движението Талибан, а по-късно и Ислямска държава. За да се намали международния тероризъм, трябва да се ликвидира въпросната агенция. Няма друг начин.

53

Анонимен

преди 4 часа

Железният купол е свалил между 3 и 5%. Смятайте.

52

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 часа

Кой създаде Алкайда? Вече и децата знаят.

51

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 часа

Е нали точно те създадоха тази война.. Логично да имат интерес. Кой според вас създаде хисбула и даде супер модерни руски оръжия на едни ciгани в пустината