45

Анонимен

преди 35 минути

От Българите по-Сърбомани няма! Македонците са по-скоро обратното на Сърбомани! Македонците не обичат хората да им се налагат и да им обясняват кой какъв е! Сърбите преди години го правиха и какво получиха, същото което България получава сега. А това е максимално отдалечаване от мафиотската структура на България!

44

Анонимен

преди 38 минути

Да,Македония не струва!А Ние къде сме?Бойко Борисов,Делян Пеевски,Румен Радев,Слави Трифонов и Костадин Костадинов Ви определят съдбата и правилата!Ако тяхен човек Ви убие, Вие ще сте виновни,ако си на пътя и техен човек мине с луксозния автомобил и не Ви хареса може да Ви бие и убие!В Македония поне нямат това и се борят срещу това!Не,че предните управляващи не им дадоха много!Пеевски и Борисов да кажат кой е Камчев и дали той е причината за заяждането с Македония! Камчев е в затвор!

43

Кажи му само

преди 48 минути

Сърбоман, това обяснява всичко!

42

Анонимен

преди 1 час

Това може да го каже всеки,който поне малко разбира как действа ЕС.Било по-изгодно за СМ.Тогава да си го строят със собствени средства.Никой няма да има против.ЕС си има приоритети, и Коридор 8 е един от тях.За това се отпускат заеми и грантове.Магистрала Хемус е важна за нас,та тогава дайте да си пренасочиме средствата от други проекти,които може и да почакат.Хаххаххаа,ако ставаше така,отдавна да се беше направила и Хемус и Петрохан и т.н.

41

PESHEV

преди 1 час

Е как нали сърбоманите казаха че може? :)))

40

Анонимен

преди 1 час

Братята маЧедонци не разбират, че ЕС има приоритети, които са над техните. Или се правят, че не разборат. В момента са като хипопотами - затънали са до шията в блатото и реват с широко отворена уста за още пари.

39

malgiorno a tutti

преди 1 час

Те сереверномакакедонските полютици могат да си пренасочват пари към където си поискат, но накрая ще ги получат от Брюксел в pdf формат, на една флашка, по пощата, да си ги разпечатат в колкото екземпляра им трябват, зер после като рециклират похабената A4 хартия на тоалетна, могат и да спечелят някой и друг динар (или rubble-а) от продажбата на този полезен продукт. Или на бартер - "ние изнасяме тоалетна хартия, а те ни връщат замразени плескавици (или самагон)" :))).

38

Анонимен

преди 2 часа

Мицкоски и Николоски категорични, българите и ЕС трябва да им се извинят и да искат прошка!

37

Там им е грешката!

преди 2 часа

Трябваше от 3-ти на 4-ти коловоз да идат.

36

Анонимен

преди 2 часа

нещата са навързани - проблмите с Република северна македония се подклаждат от Белград, а те са в тясна връзка с Москва. Кремъл има интерес от нестабилни балкани. Разделяй и владей. Това отделяне на територия и присъединяване към бивша Югославия е инцирано именно от Сталин със съдействие на пияницата-престъпник Г. Димитров!

35

Gorskio

преди 2 часа

30ti abdal - гледам си ръсиш простотиите в публичното пространство, а още не са те прибрали на топло. Пробвай в РСМ да излезеш да дрънкаш, че си бугарин и македонскиот идентитет е измислен от коминтерна, да видиш на кое място е РСМ по свобода на словото...

34

Анонимен

преди 3 часа

до 32, вчера борисов се изказа по въпроса и днес пеевски още го няма, но медиите дори да не са зависими, търсят злободневните теми, тези които предизвикват най-голям интерес, статиите за пеевски са едни от най-коментираните, ако престанем да ги четем и коментираме, няма да ни ги предлагат

33

Анонимен

преди 3 часа

Ок Македпния е зле и не прави достатъчно за Коридор 8! Въпроса е какво правим Ние и какво прави Албания! Левски е казал да гледаме делата, а не думите! Иначе е ясно, че Македония ни е обидена и говори, но нашите Пеевски, Доган, Бойко, Радев какво правят! Ние какво имаме и какво направихме, освен да говорим! Интересное е че Костадин Костадинов и ИТН защитават интересите на ГЕРБ и ДПС на Пеевски!

32

Анонимен

преди 3 часа

По отношение свободата на словото, Македония е на Първо място на Балканския полуостров! Даже и Словения е по-зле от тях! Най-зле са Сърбия и Албания! Ние сме също на лоша позиция! За у Нас , видимо е че медиите са напълно платени от политическата олигархия! Доказателство: Един от директорите на голяма медия беше кандидат на ГЕРБ за кмет на София! Напоследък да сте обърнали внимание,че Пеевски е във всички медии! Съшото важи и за Бойко Борисов!

31

Анонимен

преди 3 часа

За съжаление на голяма част от населението в РСМ така са им размътили мозъците, че хал хабер си нямат от реалните неща в живота. Заблуждават ги за всичко, от това какви са нашите претенции към техните политици, до това как функционира ЕС.

30

Анонимен

преди 3 часа

Македония е на 36 място по свободата на словото в света, България е на 59, а Гърция на 88 място, Албания, Сърбия са още по-зле! Класацията е за 180 държави посвета! Та това е фактологията!

29

Анонимен

преди 3 часа

Широко затворените очи в Македония са по-отворени!! В Македония има завидни високо ниво на совбодата на медиите, което у нас не е същото. Те изпреварват много държави от ЕС! Ние сме доста по-назад в свободата на словото, Гърция също така! Тук може да си пишем каквото си искаме, но фактите са ясни! Може да е странно за Вас, но от като нямаме на власт ГЕРБ, нещата са малко по-добре! НАШИТЕ ОЧИ сампривидно отворени, но са в тежък сън от над 70-80 години!

28

Анонимен

преди 3 часа

Коридор 8 е проект от над 50 години! Той трябва да свърза Бургас с пристанишен град в Албания и минава през Македония! Ние няма как да повлияем на Албания и Македония, но можем да си оправим нещата тук! Ние до къде сме с Коридор 8 и не само? Колко магистрали имаме и БДЖ в какво състояние е? От Кюстендил до Гюешево има ли магистрала и подходяща ЖП линия? Дали тунела за ЖП линията е пробит от Българска страна, защото Македонците са готови с пробива и работят. Нека да гледаме първо в нашия двор!

27

Анонимен

преди 3 часа

От ВМРО-ДПМНЕ не знаят как работи ЕС. Те си мислят, че могат да пренасочват пари, получават гаранции за разни неща, никой няма да изисква нищо от тях и т.н. Ако мислят, че сега изискванията са високи, чакайте когато влязат в ЕС да видят какво е - регулации за това и онова, нови и нови изисквания и т.н.

26

Анонимен

преди 4 часа

Ама чакайте малко, велико-албанците от сърби-руската северно-македонска област от къде да ги знаят тези неща? Те са далеч от Европа и си мислят че всичко е ляв джоб десен джоб. Врътка тука, врътка там и каквото ни харесва това правим. Поредното доказателство, че нямат място в цивилизацията.