110

Анонимен

преди 20 минути

Ужасен ужас. Няма справедливост в 21 век.

109

Анонимен

преди 32 минути

До Анонимен 107 Зависи. Примерно съм работил за евреи, които докъм 25то число ТЕКУЩИЯ МЕСЕЦ плащаха заплатите. Ако имаше болнични или нещо да се изравнява, го минаваха на следващия месец.

108

w

преди 1 час

Най-богатите са инвеститори. Ако ги няма, бедните ще са много повече.

107

Анонимен

преди 1 час

До ПРОГРАМИСТ 15 : пич, в нормалните компании заплатите се изплащат до 14то число. Явно не си стъпвал в такава, щом очакваш заплата на 25 "вдругиден"

106

Анонимен

преди 1 час

И избрахте точно тази снимка, защото... Защо?

105

Анонимен

преди 1 час

капитализЪма е виновен. Направете комунизъм, да няма пари и собственост и всичко ще се оправи.

104

Евроатлантично

преди 2 часа

И ви трябваха експерти да ви кажат, че Дийп Стейт-а дърпа конците на марионетките си по света??? <<<<<<<<<<>>>>>>>>>><<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>"Големите трима" базирани в САЩ мениджъри на активи - "Блекрок"(BlackRock), "Стейт Стрийт" (State Street) и "Вангард" (Vanguard)... "Нали това беше уж конспирация,бе джурнаГлисти??? :) :) :)

103

ПРОГРАМИСТ № 15

преди 2 часа

Тия Блек рок и Вангард са мои , а Стейт стрийт мисля вдругиден като взема заплата да ги купя и тях.

102

Анонимен

преди 2 часа

Да. И сега какво? Да сложим повече данъци на средната класа и да направим всички бедни, като оставим само 0.1% милиардери и политици с пари? Защото всъщност всички тези хора искат високи данъци. Те просто не плащат данъци. Всичко им е на името на фирми и на хартия са като Доган и Пеевски-чудо е да им се води и ръждясал опел от 1980та."Богатите",които получават пари като физически лица или наследяват, са всъщност средната класа,която сега се докарва до да се чуди как да си плати сметките и да яде

101

зла

преди 2 часа

А беднякът го юркат по войни и темподобни, та да се трепе за милиардите им, грешка, за трилионите им. накрая ще се лее кръв?

100

един

преди 2 часа

Дано се задавят от плюскане, манекенки, трупане на какво ли не.....

99

Анонимен

преди 2 часа

Бай Тошо като върне комунизма - им взема всичкото имане - и да копат с мотиките у ТКЗС-то :)))

98

Анонимен

преди 2 часа

1 лев не съм дал на Бил Гея за уиндоус :)))

97

Анонимен

преди 3 часа

95 хората отдавна са го осъзнали. И се борят въпреки че ги разделят и скарават помежду им за да ги владеят. Проблемът е че има оръжия за масово поразяване. Не, не ядрените. Тези - Misinformation is a weapon of mass destructYou coulda Caucasian or a poor AsianRacism is a weapon of mass destructionWhether inflation or globalisationFear is a weapon of mass destruction

96

Анонимен

преди 3 часа

94 не е въпрос до мислене а до опит и познания. Аз ги имам ти не. Аз мога да напиша на аи да ми създаде код за ресто на кафе машина и ще го направи без грешка. Същото даже не може да го направи и някой в 9 клас с твоето "iq". А би трябвало да може . Но аз съм този който задава а не ai. После следва внедряване pic контролери кой го прави и как става? Skynet или аз? Поддръжката и зареждането мога да ги дам на теб. Докато разбереш как работи, за да можеш ползваш ai за досадни дейности

95

Анонимен

преди 3 часа

На световната рая давай вечно конфликти, расизъм, глад и кризи докато тоя 1% вече станаха ТРИЛИОНЕРИ. Кога робите по света ще осъзнаят, че има само едно разделение и то е между т. нар. елити и самите ние - робите.

94

До 91

преди 3 часа

С това мислене дано си някой пенсионер, тъй като ако си от работната класа няма да се задържиш на пазара, все пак с това iq.

93

Анонимен

преди 3 часа

Не е във връзка със статията а с коментарите по долу , историйката на фантазьора с роботите и ресторанта

92

Анонимен

преди 3 часа

До Анонимен 91. В каква връзка със статията ? Автоматизация с елементи на бинарен код и компютъризация е имало още при тъкачите във Франция през 17-ти век някъде.

91

Анонимен

преди 3 часа

Автоматизацията не е ai, нея я имало и преди така нареченото ai. Ai се ползва за съвсем друго а не за рутинни дейности които се правят и копчето на асансьора. Ако замества човек то тази длъжност въобще не е била необходима и си е вид оптимизация.