43

ПроСоТо

преди 1 седмица

абе май и аз малко си падам"талибанин"...Защото видя ли такъв кафев пухчо с такъв ТРЕВОЛЯК на суратя му ми иде да го "подстрижа" до-и-под дъно--

42

Анонимен

преди 1 седмица

В България, когато се случи да арестуват убиец или някакъв бандит той все е "познат" на полицията , а съседните казват , че било добро момче...

41

Анонимен

преди 1 седмица

"Добре момче, винаги поздравяваше"

40

ИДИЛ=Мосад

преди 1 седмица

И баба знае, кой измисли "ислямска държава", "Ал-кайди", "вируси", шарки и други шменти капели...

39

anonimen

преди 1 седмица

млади мъже , жени няма - Че коя жена е луда да подкрепя идеология, която я смята за по-долна от кучето, способна само да прилсужва на мъжа, животно за разплод, а той да има до четири жени законни? Освен някоя мазохистка..то и според тоя са му изпържили мозъка с наркотици, та не е знаел къде е какви ги върши. А за промяната след връзката - в никакъв случай да не си помислите, е е организирано, той така си е решил самосиндикално...надрусан наркона се сеща за толкова сложно, щото му е пропаднала вр

38

Анонимен

преди 1 седмица

До УНИЖАВАМ русофили 29 А ти тия русофили що ги унижаваш? Имаш да връщаш ли? Да не си се радикализирал след някое унижение?

37

MNENIE

преди 1 седмица

Майка си е Майка - няма как да се откаже от сина си , не я критикувайте . Проблем са Ислямските Терористи - млади мъже , жени няма . Майката казва че е попадна в лапите на Терористите , та Той е Ислямски Терорист .САЩ си решиха проблема с тях чрез Гуантанамо - терористите в Лагер до Живот , както беше Белене в България по време на Соца . Разликата е че САЩ не ги пуска , а България ги пусна живи и дори НОИ плаща Пенсии на Наследниците им .

36

Анонимен

преди 1 седмица

Нормално е майка му да го обича и никой не би трябвало да я съди за това. Все пак му е майка. Виж него за това, което е искал да направи, да го съдят.

35

Коста

преди 1 седмица

Костадинов - новия Фюрер! Концлагери, затвори, бесилки - хубав човек.

34

ВЪН ОТ ЕВРОПА

преди 1 седмица

Такива като този е редно държавата, където пребивава или да го изгони, или да го утилизира иначе той ще погуби невинни хора. За такива като този не трябва да се проявява никаква милост. Такива не принадлежат към християнския свят и представляват опасност и като такава трябва да бъдат изгонени там, от където са се довлекли. И преди да ме обвините, че това е език на омразата ще ви кажа, че това е език на здравият разум. Не мога да бъда толерантен към убийци и радикализирани индивиди.

33

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен - Д-р Костадинов - премиер! Време е за една модерна, силна и независима България! Време е за Възраждане!Защо толкова ви харесва този Костадинов, като му гледам как манипулира в интервютата, какъв му е изказа и колко е надъхан, все едно виждам Фюрера.

32

Анонимен

преди 1 седмица

Д-р Костадинов - премиер! Време е за една модерна, силна и независима България! Време е за Възраждане!

31

Анонимен

преди 1 седмица

То и в България има много такива младди хора. Напуснало го гаджето и целият му свят е крив. Само че, при нас са главно копейки.

30

анонимен

преди 1 седмица

В KFC в мол България лъжат яко с поръчките за вкъщи , проверявайте какво са ви сложили !

29

Анонимен

преди 1 седмица

Сеч ще има на концерт на бездарната тейлър суифт, зионистите са в играта а медиите обичат такива историйки :)))

28

Мда

преди 1 седмица

Този само по снимка може да му се даде 20 години затвор бе никакви угризения. Лошо е, че и в Родопи взеха да се появяват доста промити ислямисти, и строят джамии дето има 2-*** помака.

27

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 25неудачник е щото живее в богата държава с много възможности ( може да си купи мерцедес втора ръка със сезонно бачкане в закусвалня) но той е решил да убива хора щото нещо не му харесва. Това е мислене на клошар и вечен неудачник .

26

Анонимен

преди 1 седмица

Новите европейци

25

Анонимен

преди 1 седмица

Понеже Путин е отмъстителен, нищо чудно да е замислил реванш за атентата на онзи концерт в Крокус Сити Хол в Русия, който приписа на Украйна и запада. Тогава руските служби не успяха да предотвратят инцидента и имаше много жертви. Австрийското разузнаване обаче си е свършило работата отлично.

24

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 24 -- За 19-годишен човек е все още много рано да се каже, че е неудачник. Животът е пред него и може да постигне много неща. В случая момчето е попаднало на хора, които са му промили мозъка. Ако редовно взима наркотици, това също е повлияло.