51

Анонимен

преди 1 седмица

Копейките са национални предатели

50

Анонимен

преди 1 седмица

Забраната за путинската руска партия *** Какво правят в Сърбия на шести септември ??? Какво правят в Москва ? Путин ни обяви за неприятелски страна

49

Велес

преди 1 седмица

Партия "Възраждане" не е правила никакви списъци на никого... Списъците си ги изготвиха самите учители, за да докажат колко са много, и как твърдо държат за евроджендърските постулати! Възраждане само ги публикува за да видим какви *** се готвят да манипулират децата ни! Позор за тези псевдоучители...Позор!!!!

48

Анонимен

преди 1 седмица

Хайде Петър Бойчев дето е работил по публикацията да изясни кое е това гражданско общество дето е недоволно?Защото българските граждани масово подкрепят закона.

47

Зозо

преди 1 седмица

ААААхахахаааа......... Бум на операции за смяна на пола в Индия..... :))))))))))))))))))))) Айде копейкиииииииии, Всички в БРИКС-а :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

46

Зозо

преди 1 седмица

...........През 2014 г. третият пол официално беше признат от правителството на Индия. Принадлежащи към хиджра - кастата на недосегаемите, са около пет милиона кастрати, транссексуални и хомосексуалисти...... БРИКС :))))))))))))))))))))))))))

45

Зозо

преди 1 седмица

..............Операцията за смяна на пола в Бразилия ще се плаща от държавната система за здравеопазване......... Айде на БРИКСА..... по Здравна каса :)))))))))))))))))))))))))

44

Нормален

преди 1 седмица

Шепа грантаджии не са "гражданското общество", никой нормален човек не е възразявал срещу подобен закон.

43

ТЕЗИ "УЧИТЕЛИ&q

преди 1 седмица

ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН ТРЯБВА ДА БЪДАТ УВОЛНЕНИ И ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ДА НЯМАТ ПРАВО ДА РАБОТЯТ В МОН

42

Българин

преди 1 седмица

Факт е, че в Индия и Бразилия, където иска да ни прати тоя ***, има повече обратни, от колкото в Германия и Франция!

41

Дон Кикот

преди 1 седмица

Копейкин е типичен пример за поддал се на ЛГБТ движението но се прави на хомофоб за да гласуват за него другите копейки.

40

Анонимен

преди 1 седмица

Костя Копейкин е морален изр0д и руска п0дл0га. По-добре да се провери каква е неговата сексуална ориентация и да не се окаже, че крадец вика дръжте крадеца.

39

Зозо

преди 1 седмица

Хахахаааааа, ама верно ли най - много смяна на полът има в БРИКС?!? Копейката пак в ступор!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

38

Анонимен

преди 1 седмица

Хайде пак с параноидните новини за игричките на прокуратурата! Списъците не са на Възраждане. Възраждане само даде гласност на това, какви и кои хора са били против предлаганотоот тях и прието изменение на закона. В което няма нищо престъпно. Да, срамно е да си в този списък - лъсва ти посоката на подчиненост, наведеност и източник на доход, но това е положението - като си си дал г.за под наем е така.

37

Свобода

преди 1 седмица

Ето го лицето на злото, Възраждане иска да пороби отново България, като ни предаде в ръцете на Кремълския режим. Няма да се дадем! България над всичко и най-вече над Русия!

36

Анонимен

преди 1 седмица

Списъците са полезни според мен. Добре е да знам кой от преподавателите е гей-педофил. Не мислите ли че е добре да знате ако сте родител да знаете дали някой от даскалите няма да опъне детето ви. Така де освен теория да не вземе и да преподава практика?

35

Анонимен

преди 1 седмица

В КОНСТИТУЦИЯТА НА БРАЗИЛИЯ Е ЗАПИСАНО ПРАВОТО НА БЕЗПЛАТНА ОПЕРАЦИЯ ЗА СМЯНА НА ПОЛА- А ТЕ СА В БРИКС!

34

Анонимен

преди 1 седмица

НАЙ МНОГО ПЕЕРАСИ ИМА В РУСИЯ И СЛЕД КАТО ЮЛИ 2023Г КРЕМЪЛ ЗАБРАНИ ОРГАНИЗИРАНЕТО ИМ, ГЕЙ БАРОВЕ И ДР ПОДОБНИ- ТЕ ВЕЧЕ НЕ СА ПЕЕРАСИ ЛИ?

33

Анонимен

преди 1 седмица

Представете си учител, който казва на децата, че законът за движението по пътищата е неправилен или че наказателният кодекс е неправилен

32

Анонимен

преди 1 седмица

Прокуратурата що не разследва реални престъпления? Възраждане взели един публичен списък с лица, които са дали съгласието си вътре и го споделили...голям праз.