571

Анонимен

преди 1 седмица

Пълни измишльотини, да не мислите че до 89 та някой ще си позволи да пази в архивите компромати за големия брат, ако е имало тскива. Сега ни пробутват врели не кипели, 120 убити от СССР, ами добре, а за 4100 при бомбардировките над София от Янките някой нещо възмутено няма ли да каже.

570

Hello, Dolly!

преди 1 седмица

2023 г. - загинали 525 и ранени 9101 участници в движението по пътищата при 6993 тежки ПТП2022 г. - загинали 531 и ранени 8422 участници в движението по пътищата при 6609 тежки ПТП2021 г. - загинали 561 и ранени 7609 участници в движението по пътищата при 6080 тежки ПТППРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО 1947::2024 Е СЪПОСТАВИМО ЗА КАКВО ТОЧНО ГОВОРИТЕ???!!!...

569

Observer

преди 1 седмица

пише нещо, което аз съм чувал и от двамата ми дядовци. Едва ли са се наговорили с неговата баба... Пошлият хумор не променя документите и спомените на хората, били очевидци на действията на "освободителите".

568

Анонимен

преди 1 седмица

До Observer Абе Observer, дали баба ти не е била пропусната и пренебрегната от руснаците, че толко ги недолюбва?

567

Observer

преди 1 седмица

Баба ми ми разправяла истории по време и след 2та световна. Те са били бежанци от гръцко и се заселват в пиринския край. От там са минавали всякакви окупатори. Германците са били най дисциплинирани, дори и да са взимали нещо са го плащали веднага. А братушките горките крадяли и тичали по момите от селата. Винаги били пияни и нечистоплътни. Хората били пропищяли от тях. Аз и вярвам на 100%.

566

Георги

преди 1 седмица

енА убийствата на 4200 българи от американските летци само за няколко дни спорни ли са ??????

565

Анонимен

преди 1 седмица

Убийствата и зверствата на Червената армия окупатор са безспорни, затова вместо да ги оправдавате, стоите далеч от русия!

564

Аааааъъъъ

преди 1 седмица

120 души за 3 години = 40 души на година =3,33 души на месец, айде сложи го 4 (закръгляме нагоре в името на евроатлантизма) = 1 човек на седмица. Бруталната окупация убива по цял човек на седмица и то при инциденти, уаааау брутал дюд, сега напишете как варварската червена армия е крала реаотани, игли за шиене и парни ютии от българското население, Асен Генов вече направи такъв пост във фейсбук. Петминутката на омразата вече така издиша, че вече и да мразите ви е трудно.

563

120

преди 1 седмица

Хиляди

562

През ВСВ

преди 1 седмица

САЩ струпват над милион американска войска в Англия в подготовка да деня Д.И понеже са били с имунитет за британците, американците за да си ги контролират взимат назаем от домакините един цял затвор. В него изпълняват и 18 смъртни присъди да свои. Бая кирливи ризи ще да е имало

561

Анонимен

преди 1 седмица

Слава на великата съветска армия.България и Русия братя во веки

560

Анонимен

преди 1 седмица

Защо на полвината от "Причина за смърта" пише "съветски камион" , а на другата полвина пише "руски камион". Уточнете се съветски, руски ли е , украйнски или нещо друго?

559

Анонимен

преди 1 седмица

Значи става дума за 120 загинали от "злополуки, прегазвания и катастрофи с пострадали български граждани, извършени от съветски военнослужещи от 9 септември 1944 до 30 юни 1947г". В България през 2023г вследствие на ПТП общо загиналите са 525 души, от които 37 са чужденци.

558

Анонимен

преди 1 седмица

Четете такива медии, за да разберете попълзновенията на америкнско-олигархичния неоколониален прочит на родната ви история, настояще и мрачното неоколониално бъдеще което ви се очертава. След това ако им вярвате гласувайте за тн евроатлантици...

557

Анонимен

преди 1 седмица

Понеже твърдението на десните е че комунистите и фашистите са близки затова ли ППДБ е пълно със сбирщина от фашисти и комунисти, както и с деца и внуци на полковници и генерали от Държавна сигурност - ДС?Не гласувайте за най-фашистко-комунистическо десарската партия в България.

556

Анонимен

преди 1 седмица

ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ФАШИСТКИТЕ КРЪВОЛОЦИ И ТЕХНИТЕ ЖЕРТВИ ГЕО МИЛЕВ НИКОЛА ВАПЦАРОВ, АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ САЙТ ЩЕ ИМА ЛИ ИЛИ САМО ЗА """"ИНТЕЛИГЕНТИТЕ"""" КАТО НАЦИСТА БОГДАН ФИЛОВ ОТРЕКЪЛ СЕ ОТ БАЩА СИ УБИТ ОТ ГЕРМАНСКИТЕ ШПИОНИ В ДВОРЕЦА, СТАНАЛ САМ *** ГЕРМАНОФИЛ? ДАЙТЕ ЕДНО ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА УБИТ ОТ НАРОДНИЯ СЪД ИНТЕЛИГЕНТ, НЯКАКЪВ СВЕТОВЕН БЕСТСЕЛЪР... НЯМА КАК ИНТЕЛИГЕНТ ДА Е С КОБУРЗМЕРЗАВСКАТА ВЛАСТ НЯМА И НЯМА И ТОВА СИ Е, САМО УБИЙЦИ И КЛЕВЕТНИЦИ СА ТЯХНАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ ФАШИСТКАПрочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2024/09/09/da-arhivi-puska-uebsait-za-syvetskata-okupa

555

ДОЛНИ КОМУНЯГИ

преди 1 седмица

КРАДЛИВИ. ВИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ СЪДЕНИ ЗАЕДНО С ВАШИТЕ ДЕЦА. ИСКАМЕ ДА ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ

554

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 550 Както всичко контролирано от ДС, и този сайт има за цел да СКРИЕ (а не да разкрие) пълната картинка на трагичните последици от идването на СССР в България след ВСВ. Докато се взираме в цифрата 120 загинали, не се дискутират над 30 ХИЛЯДИ избити български интелектуалци, висши офицери, индустриалци или просто видни българи, с което престъпление (прокарано частично чрез престъплението Народен съд) се отваря пътя за ДЕБЪЛГАРИЗИРАНЕТО на управлението на България и СЪВЕТИЗИРАНЕТО му.

553

мдаа

преди 1 седмица

Ако е имало съветска окупация в България, тогава не трябва да се сърдим на ония по вардарско, че пишат за фашистко-българска окупация на Скопие и околности.

552

Фермата в Петербург

преди 1 седмица

Явно опорката днес е "фашистския царски режим". Не, бе ***, в цялата човешка история фашизъм е имало само в две държави - в Италия в средата на миналия век и в Русия в момента.