39

Анонимен

преди 2 месеца

по добре да сме от прованса от колко от крайните квартали на юдеотюркопечанегската клоака наречена София. жалко че сърбите не са ви взели едно време.

38

BlinkBlinkin

преди 2 месеца

блин братани. не се притеснявайте. дедо бидоня е в сигурни ръце. дърпаме му конците много здраво. блек рок и дълбоката държава си знаят работата. а вашият порко подрисоуф и той така. галя от послството го държи аз меките макари и му е навряла руката до лакътя там де слунцето не грее. а е мръднал а е станал ханъм в софийският централен или направо в балтиморския център за коригиране.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Сменили са му амфетите и коката с хапчетата за кръвно и Байдън не знаеше къде се намира! На следващия дебат ще го надрусат подобаващо. Не помните ли миналата година, че в белия дом намериха доста кока и всички мислеха че е на сина му, ама май излезе, че си е негова

36

Стилиян

преди 2 месеца

Явно фентанила им идва в повече на всички тия

35

Анонимен

преди 2 месеца

ПЕРСИЙСКИТЕ *** от фабриката за фалшиви изкуствено създадени етноси на Техеран излъгали ги че са турци от този форум да си сложат кучешкият надморник

34

ТЪПУТИНИСТ

преди 2 месеца

До анонимен 41 / А НЕ ЩЕ СЕ ИЗБЕРЕ ОСЪДЕН ПРЕСТЪПНИК И ЛЪЖЕЦ КАТО ТРЪМП ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ! БЕЗСРАМНИЦА

33

Русия била велика,

преди 2 месеца

А ние да не знаем! Прави силно впечатление, че всички във форума, привърженици на Путин и войната му са все от Прованса и това е резултат не толкова от нисък интелект, колкото от нивото на ниската политическа култура и не информираност на населението. Та тези форумци се надяват на кремълската победа, защото нямат никаква информация за космическата мощ на Пентагона и мечтаят фантазии. Иначе, шансът на кроткият Байдън превишава мераците на невротика-измамник Тръмп за президентския пост. Победа!

32

Анонимен

преди 2 месеца

само вижте снимката тя говори много!

31

анонимен

преди 2 месеца

сина на байдън е престъпник, съден по 3 обвинения, чака го затвор- а той казва че се гордеел със сина си! нормален човек ще го каже ли?

30

Анонимен

преди 2 месеца

Един некадърник похвалил друг некадърник. И това у нас е новина.........

29

Венко

преди 2 месеца

Велик американски президент!Пада става,ръкува се и посреща гости от цялото земно кълбо!Пренаписа нова страница в географски план със столици от трето поколение! Приема и изпраща личности с изтекъл срок на жизненост по речи и конференции!Колкото до Космоса пътува и лети навсякъде!Велик!

28

Защото

преди 2 месеца

На фона на бай дън, блинки изглежда много умен и активен.

27

ТЪПУТИНИСТ

преди 2 месеца

До FMC/ ОЩЕ ЛИ ТЕ БОЛИ ТЪПУТИНА ОТ ВЧЕРАШНОТО ГАНГ БАНГ ПРАСКАНЕ МАГИСТРАЛНА ЖРИИЦО НА ГЛУПОСТТА!!

26

ФАКТ

преди 2 месеца

АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ ОЩЕ МНОГО ТЪПУТИНИСТИ В УКРАЙНА А И НЕ САМО! И ТОВА Е САМО ЗА ПРЕДЯСТИЕ ! ФЪКТ

25

Слава на Украйна

преди 2 месеца

Само САЩ начело с Джо Байдън са в състояние да победят империята на злото РуZия! И да донесат мир по целия свят!

24

Ако погледнете

преди 2 месеца

"Ако погледнете социологическите проучвания по света, доколкото може да им се вярва, ще видите отново, че доверието в американското лидерство значително се е повишило през последните три и половина години", отбеляза той.

23

КВО Е ТОВА ХОРА ????

преди 2 месеца

Бизнесмена Константин Велики ПОЗНАЛ че ОМИР чрез почитателят си НУМА ПУМПИЛИЙ е създал град РОМА а бизнесмена Свети Николай от град ОМИР ПОЗНАЛ че на остров КРИТ никога не са живяли египтяни както твърдял АРИЙ...................град НИНЕВИЯ е много по древен от шумерите...........Финала на ФИЛМА е как Константин Велики и Свети Николай Чудотворец се качват в НИНЕВИЙСКАТА МАШИНА НА ВРЕМЕТО и си ЗАМИНАВАТ......... ЗАЩО ТОВА Е ТАКА?........ НЯМА НОРМАЛНА ЛОГИКА ДА ГО ОБЯСНИ

22

Анонимен

преди 2 месеца

Слабичко защитава Тони Блинкин. Виж Камала Харис е като Жана Дарк на коня. В интервю водещият твърди, че цяла Америка видя "Разочарованието на века, катастрофата", а Камала му отговаря: Хорицата могат да говорят каквото си искат. Байдън беше във феноменален контраст с Тръмп. Той беше бодър, остроумен и ерудиран, а Тръмп само лъжеше. Байдън е следващият президент. Затваряме темата, каза Камала. Мирише ли ви на демокрация?

21

Анонимен

преди 2 месеца

До какво доведе политиката на БайДжо през последните три години и половина? - Станахме свидетели на глобална революция. БРИКС стремително се разширява и разпростира на всички континенти. Само преди 2 години БРИКС беше клуб на 5 държави. Миналата година се превърна в политическа и икономическа платформа - 10 държави. След 3 месеца в Казань, Русия, БРИКС ще прерастне в мощна организация.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Блинкен и другите от администрацията на Байден гледат някакъв друг филм или са на фентанол. Да е жив и здрав дядото, но го пратете в старчески дом.