28

Анонимен

преди 3 месеца

Когато стане козлодийски чернобил ще има късно е чадо мандалото лопна и тогава жална ни майка

27

Обективен

преди 3 месеца

Преди няколко дни директора на Института по атомна енергия на Русия направи изказване,в което каза,че в АЕЦ " Козлодуй" се прави " ...опасен експеримант...изцяло под политически натиск....". Освен това,смяната на горивото с неруско прекратява цялостната поддръжка на системите на пети енергоблок от страна на Росатом. При това,смяната на горивото " за да поддържат санкциите срещу Русия..." не почива на логика , тъй като и горивото на Уестингхаус се прави от руски обогатен уран.

26

Ursula

преди 3 месеца

От Чернобил остана само ....БИЛ. Сега познайте какво ще остане от КозлодУЙ!

25

Кольо

преди 3 месеца

Името е само - американско ядрено гориво защото Урана в него пак е руски. Естествено, е че лиценз няма да бъде даден и естествено ние ще продължим експлоатацията но живота на реакторите ще бъде значително съкратен да не говорим за повишеният риск. Най-големият проблем обаче е съхранението на отработеното гориво, за което американците не поемат никаква отговорност докато руснаците го вземаха обратно. Това налага разходи за скъпи съоръжения и натрупване на нов риск.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Абе защо все някакви измислени капацитети обсъждат неща който не им са ясни и все в насока ,колко тежко ще преживеем раздялата с руското робство .Абе нещем и нито меда ,нито жилото на тая Россия.По добре ни е без нея.

23

Анонимен

преди 3 месеца

С касета по крадена технология получена чрез обратно инженерство на обратното инженерство заимствани от виновника за първата по изпълнение на виновните за втората най-голяма аварии с лиценз издаден от ядрената мафия сама на себе си че много разбира. Закривай ги тези самовари преди да станем свидетели на трета катастрофа. Какво ли само може да се обърка. Ами всичко по закона на Мърфи.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Излизане от НАТИ и съюс с Русия.

21

Щирлиц

преди 3 месеца

Украинците също пробваха американско гориво,но ефектът беше близък до...нов Чернобил.После върнаха руското гориво.Да обменим опит с тях,ха-ха.

20

Анонимен

преди 3 месеца

То ако беше така нямаше да съществува системата на лицензиране, нито да съществува агенция за контрол. България се поставя в зависимо положение от една държава в разпад! Тези са по-опасни от калинки!

19

Иванов

преди 3 месеца

Не ви и украинците за Чернобил тогава Украйна не съществуваше официално рашистите са виновни за аварията

18

Лунен камък

преди 3 месеца

Най голямото пропадане на България от 681 година.

17

Лэщсъсжочо

преди 3 месеца

Този въпрос с лицензирането трябваше да се Мисли преди да скъсаме с Русия и да приемем американските не можачи да ни строят не съществуващ а никъде атомна централа Бай Тошо ми направи АЕЦ Козлодуй с шест блока нашите *** политици унищожиха четири А сега остават последните два без лиценз ако междувременно не гръмнат с това измислено американско гориво

16

Анонимен

преди 3 месеца

По добре без Тиквата и Просто Киро - вместо без руско гориво :)))

15

Анонимен

преди 3 месеца

Пак ще е руско горивото, но вместо да го вземем директно от Русия сега ще е през трети лица. Пак сме ние наеб аните. Простии политиции сър, не стават за нищо.

14

Км

преди 3 месеца

Тъй,тъй.Те украинците имат опит и с Черно бил.

13

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 8 Били сте трети в Европа по монархо-фашистко време, ама само в твоите фантасмагории и в лъжите на онзи, който ти е промивал мозъка. Трябва да си крайно заадръстен, за да пишеш тези бомбастични измислици.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Ха ха ха... глупендеерите се с етиха най-накрая и дори се надяват да търсят "решение от Украйна"??? Украйна до края на годината вече може да я няма. Тогава сигурно ще си търсят решение направо в посолството?

11

Анонимен

преди 3 месеца

Оправяйте се бе какво ни интересува ? Вие сте си създали проблема вие си го решавайте.

10

Ceci_

преди 3 месеца

Абе тя методиката е лесна, намираме несретник за шапка пари дда подпише документите. На сорос медиите расказват колко сме. Хитри и разумни.Стискаме палци... да се надяваме не на краката.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Затваряй, най доброто, мелници и панелки има в Бг бол, нема да се плашите, па и Турция е добър съсед, ядене и др дава, и ток че даде, а така де, никой нема да реве, таман зелена че е Бг.:))