На море в България отиват хората с най-ниски доходи - българи или чужденци. При ниски доходи, цените се вдигат много, за да компенсират малката консумация.
За рибената чорба на морето искам да кажа, че не струва. Прави се от замразена скумрия или консерва, коркума за цвят и бульона що за магия е, шапка им свалям, че умеят да лъжат. В къщи жена ми прави от глава на сом, филе от сом, пъстърва или няколко вида подобни риби, с хубав зеленчук и много подправки, бистър бульон и прочие магии от треви и билки. С подобно ястие пиеш ледена мастика, изобщо е ядене за кеф, а не отбий номер.
Боже ,постоянните вдигания на пенсии и заплати на яловият ненужен държавен и пенсионен безполезник и хрантутник до къде водят. Дори гранясала пърцуца вече не може да си купи или позволи плебсът. Погледнете и от хубавата страна ,ако не ви е по джоба и ви е скъпо-никой не ви кара да ядете цаца Намажете и яжте филии с МАС или пасти.Яжте крем Брюле,Тирамису,Гуакамоле, пушено филе от Норвежка Сьомга.
Тебе по-скоро ще те "шконтят" каквото и да означава това. Ако можеш си продавай отпадъчните продукти и за сто лева килограма. Но хейтърския ти коментар по-скоро подсказва, че нещо вече няма на кого да си пробутваш чалъмите и фалита е близо. Лошо няма, в Лидл веднага ще те вземат да редиш стока по рафтовете. А от мен и много-много други като мен ще получите точно 0(нула) лева.
Българчета, пак ще се върнете на нашето море, като ви опердашат жеги и пожари из скапаната Гърция, но тогава ще ви шконтим двойно и тройно, че сте големи тарикати. И по 30 кинта ще давате за цаца, българчета неблагодарни.
В Гърция за 15 евро се наяждаш и ти благодарят след прекрасно обслужване. Тези чиросии да си ги ядат сами у Булг аристана
и ас ни съм дуволна от турция напо следак приди беши по дубре, сега е зле сичко само оп служванито е дубре
Какво се оплаквате - България и Гърция е рай откъм храни. Ходих в Турция за 1 седмица - ядохме навън, че турският олинклузив само отпадъчни продукти и поръчахме шашлик едната вечер - от дърт коч ли беше, от овца ли, не може да се дъвче, може и старо да е на няколко дни, децата взеха сладоледи лошо им стана, вкусни уж, ама смятайте какви боклуццци слагат вътре, и накрая върхът взех 1 кг турски кашкавал йорем за бг, правим принцеси на партигрила и черен стана кашкавала, ни масленост, нито нищо
До Елате, ето една добра идея! Отидете в София! Не идвайте на морето! Наистина не си струва.
Това на снимката е най-вредната храна за стомаха !!! Тия само доливат олио, никога не го сменят, а народа си произвежда киселини на воля, пей сърце. Нека си дават по 15 и нагоре.
Обожавам сельодка ама не в олио и подобни. За водка вече не ми държи главата ама твоята е ясна от заглавието.Иначе обичаме паниран пангасиус с бира да свикваме ако е вярно каквото пишат теориите на конспирациите е хубаво да се заредиш предварително с живак и атом и тиня.Казват, че така се свиква на всичко хахаха. Иначе не е лошо сьомга на грил тиган жарена от всички страни или на фурна с фолио, чесън, лимонов сок и зехтин може и черен пипер.Скумрия пържена също е добре и Сьомгова пъстърва хибрид
Дори е малко! Персонал нямаме, заплатите са доста високи поне 1000лв а и всичко е доста по-скъпо от миналата година. Пък и колко са 15лв днешно време! Нали шеслонгите са евтини а и по-хубаво от нашето море няма. В гърцията такава порция ще е 15 еврака!
Ах, морето: Гърция, Италия, Испания, Португалия, Франция, Турция. И останалите курорти по света.
Преди няколко часа тук под тази статия писах коментар, как темата за рибата, а аз много обичам риба ме провокира хем да ида да си платя сметката, хем да си купя сурова пъстърва. Ами платих си сметките, купих си и пъстърва, ама окото ми хвана една маринована сельодка в зехтин ли, в олио ли, не знам и аз точно, но е в някаква растителна мазнина, И понеже си купих и водка и сега се чудя. Водка със сельодка ли да ям или да си изпържа пъстървата :) Между другото сельодката струваше 12 лв, предпочитам я пред пържена цаца за 15лв 100гр.
Постоянните вдигания на пенсии и заплати на пустият ялов държавен и пенсионен безполезник и хрантутник дотам водят.Погледнете и от хубавата страна .Не ви е по джоба и ви е скъпо,но никой не ви кара да ядете цаца. Намажете филия с МАС и яжте пасти!
Ах, морето: Пържена цаца гурме бие рекордите - 15 лева порцията