34

Сата НАТО

преди 3 месеца

Най-вероятно е повърнало в съня си и се е задушило -----////----- Най-вероятно като го е мачкал да го съживява и му е изкарал стомашното съдържание...

33

Сата НАТО

преди 3 месеца

"Предписах и свещички против повръщане, за да не се обезводни, защото в града е плъзнал вирус с повръщане и разстройство" -----///------ Само това е достатъчно да покаже какъв *** е - предписва терапия по предположение, изсмукано от пръстите. Да му беше направил една промивка на стомаха с активен въглен, вместо да си фантазира и да си верва. Публикувайте му дипломата, интересно ми е с какви оценки си е взимал изпитите.

32

Сата НАТО

преди 3 месеца

Как ще даваш хапчета против повръщане бе, иддийод? Ами като се е натровило с нещо нали трябва да го изхвърли! То трябва да се налива с вода и да повръща, той го затапил да не се обезводнява....

31

Сата НАТО

преди 3 месеца

Откакто Боко Банкянския иддийод със закон освободи докторите от всякаква отговорност им даде статут на недосегаеми, те се превърнаха в хладнокръвни непукисти. Той го е прегледал 1 час преди смъртта и не е намерил нищо нередно, какво да говорим повече! Какво общо имат тука родителите? Това е некадърник, който не може да разпознае животозастрашаващи симптоми.

30

Анонимен

преди 3 месеца

По телевизията докторът каза, че детето е имало направени няколко имунизации, за да го предпазят от вируси....както и се случва. Наистина са го предпазили.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Да разбираме ли, че родителите са оставили 5 год болно дете САМО и Двамата са отишли за лекарства, сякаш 1 е недостатъчен?....?!

28

Анонимен

преди 3 месеца

Да почива в мир детенцето! Понякога лошото идва бързо и неочаквано.

27

до 27

преди 3 месеца

не разбра ли, че са бхаратци ?

26

Стига глу-пости!

преди 3 месеца

Спешна помощ им е виновна, че пет дни не са погледнали детето си! Това е арогантност, това е родителска безотговорност!

25

до до 23

преди 3 месеца

А ти разбра ли,че детето от 5 дена е имало проблеми и вече когато са видели,че нещата са изключително зле са повикали линейка.Ако ще и на секундата да е дошла,за съжаление е били твърде късно.категорична грешка на родители да се чака 5 дена с болки в коремната област....

24

Анонимен

преди 3 месеца

Аз пък разбрах, че и двамата родители са си били камшиците на шопинг и са оставили 5 годишно болно и повръщащо дете с висока температура да спи само в къщи. Дори и да не се е било задушило, никой не може да даде гаранция, че през времето в което са липсвали, детето е нямало да вдигне температура от която да получи гърч.

23

статистика

преди 3 месеца

Днес, численоста на Пенсионерите в Бг е 2,1 Милиона, населението на възвраст от 50+ до 64 г. възраст е около 1,3 Милиона, тоест, след едно поколение (25 години) населението на Бг ще бъде около или под 3 Милиона, с около 1 милион Пенсионери и хора на възраст 55+ години! Тоест, след 2050 г. Бг ще започне "обратното броене"... В най-добрия случай Бг държава с население от около 2 Милиона би могла да се съхрани в границите на Софийска област!

22

ДО 23

преди 3 месеца

Хората са викали Лекар няколко пъти , нещо не разбра ли ??? Дано да не ти се налижи и на теб .

21

Анонимен

преди 3 месеца

Ако не беше етноса, с кой ли щяхме да се оправдаваме???

20

комунист

преди 3 месеца

Имаше социализъм, но сега ще ви намалят до 3 милиона.

19

До Магнит..ски

преди 3 месеца

Да бе...демокрацията е виновна, че са оставили детето само. А какъв комунизъм имаше...никой не умираше.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Родителите отишли за лекарства през ноща и оставили детето само! Баси ромската стратегия

17

ХЕХЕ 2

преди 3 месеца

с писане у НЕТА ще орпавиме държавата !

16

аааа 2

преди 3 месеца

хората умират на българина не му дреме пука изобщо ....

15

Анонимен

преди 3 месеца

Ми като няма линейки и на докторите им плащат колкото на лелчето което мете улиците какво искате?