603

Анонимен

преди 1 месец

Живеем в последните времена! Предстоят ни дни на много тежки изпитания и мор.

602

Анонимен

преди 1 месец

Слава на Бога, че ни е предпазил - за да не участваме в тази помия. Трябва да се радваме и да осъзнаем, че нямаме място в подобни "конкурси". Чудя се как човешкото въображение е способно да измисли и сътвори такива ГНУСОТИИ. Надминаваме и дявола, който сее това падение на народите.

601

художника

преди 1 месец

Да попитам всички "небинарни", вие от къде излязохте? На мама отпред, или на тате отзад? Интересно ми е, защото нали ви разрешиха браковете та кой от вас ще ражда, как и от къде ще изкочи хлапето, па и трябва някой да го кърми. :)

600

Анонимен

преди 1 месец

Небинарен значи квантов!

599

Анонимен

преди 1 месец

100 пръчки на голо, и ще запее друга песен

598

смърдялка

преди 1 месец

тоя смърди от далече --ето това е бъдещето за ладите хора -под ръководството на САЩ ЕС и НАТО

597

Гнусно !

преди 1 месец

Гнусно ! Да прекръстят Евровизия на Педервизия ! Това е конкурс, в който се лансират извратеностите !

596

Нямам против

преди 1 месец

Правата на обратните, имам против да ни ги налагат като стандарт! Поради тази причина НИКОГА повече няма да гледам и да се интересувам изобщо от Евровизия и всякакви други формати, които се мъчат да ни убедят, че ненормалното е нормално!

595

Още могат

преди 1 месец

Има надежда за България-за втора поредна година НЕ участвахме в тая простотия! И -повече никакви участия с тия психопати! Иначе-все си викаме-е, повече накъде няма тая Европа да се изложи и пропадне,ама ей на-изненадват ни! Но могат и още-догодина "участниците" може да пика-ят и се-рат по сцената, да се мажат с л....а,да ги ядат-защото се определят като ***-ядци-вегани и прочие..По-нататък с простотиите-не ми идва на акъл,но --може да ни изненадат пак!

594

Анонимен

преди 1 месец

незнам дали това е върха на гнусотията която 30 години ни пробутват евроатлантиците - или по-точно американските слуги антибългари

593

Обективен

преди 1 месец

Днесбг ,докога тая otрепka ще стои на челната странице ? Не ви прави реклама ,напротив ,отвращава читателите. Гнуcнo e .

592

Pepo 83

преди 1 месец

*** конкурс! Само такива полово и социално объркани личности участват в тази ЕвроГейска измислица !!!

591

Анонимен

преди 1 месец

В ваксинационната клиника на Рон Джереми такива небинарни ги лекуват с бустерна доза, и като им излезт очите от орбитите, разбират дали са мъж или жена :)

590

Спеца

преди 1 месец

Явно Запада удари дъното за пореден път!С тоя ли от третия пол ще тръгват на война?Жалка работа , краха им е неизбежен1

589

Бай-бай-байдън

преди 1 месец

НЕМО президент...Урсула премиер и ша съ оправим.

588

Анонимен

преди 1 месец

Господ е казал - ако вие не говорите, ще проговорят камъните. Затова и не след дълго мюсюлманите, които западните общества пуснаха и отглеждат, ще почнат с камъни по главите им да възпитават разюздалите се бивши християни.

587

до 606

преди 1 месец

И защо атаката е срещу белите европейци? Защо давате помощи на глава бедни сомалийци и в резултат умиращите от глад сомалийчета се увеличават? Защо насърчавате раждаемостта на безпросветните хорица с помощи?

586

Анонимен

преди 1 месец

Целта на дълбокото правителство е ясна - да се намали популацията на Земята. С пандемии се постига ограничен ефект, но с ЛГБТ може да се намали раждаемостта значително. Затова са тези рекламни кампании - на това нещо тук и на мис НИдерландия преди време.

585

Анонимен

преди 1 месец

нямам проблем с това немо небирален ,. , Проблем е ,че ги издигнахте в Култ ,Пиедестал ,Показност ,едва ли не светии - Света върви към свършване....

584

чичо

преди 1 месец

Гейзерите са интересно природно явление !