25

СТАЛИН ВОСКРЕСЕ

преди 5 месеца

А ПИДАЛА, НЕМА ДА ВЪЗКРЪСНЕ! ВСИЧКИТЕ ЩЕ ЗАМИНЕТЕ ПРИ НЕГО!

24

Анонимен

преди 5 месеца

Абе бееееегай тия религии са за музея всичките!И да има Бог не е това дето са измислили хората.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Възкресението на Спасителя винаги се празнува в еврейския месец Нисан! Православната Пасха е към края на този месец и преди началото на месец Ияр! Сега е месец Адар и какъв Великден празнуват католиците? Доста са подранили.

22

Анонимен

преди 5 месеца

До Фин 13 - да , ама първото пълнолуние след пролетното равноденствие беше на 25.03.2024година - така, че и днешният католически Великден не е на правилната дата според теб !!!!

21

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя всяка седмица ли ще въскръсва?Сега католикът после катогъзът.Едните имат лица а другите гзове.Уж една религия,а всеки си има на различна дата воскресение.Къде е бил Христос по времето на пирамидите преди 5 000 години?!

20

До Ястреб Османлията

преди 5 месеца

Какво е туй ваше учение? пренаписана от Библията и Юдаизма религия. Да говори за убийства и неверници във всяка своя страница Коран..! Да извършва атентати на всякъде по света. Наскоро узакониха и убийствата на жени с камъни във Афганистан. Каква е тази вашата диващина и средния и събирания? 700 годни сте назад от християнството, нормално и имайки предвид недораслата ви религия...

19

АнонимеН

преди 5 месеца

ПАПА ФРАНЦИСК УМРЯ В МОМЕНТА В КОЙТО ПОДКРЕПИ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ !

18

Анонимен

преди 5 месеца

Е добре, днес някой от заместниците на Исус Христос ли пали свещите в Йерусалим? В Германия знам, че католиците плащат данък. Въпроса ми е: Регистрирана ли е католическата църква по ДДС, или тя само прибира?

17

Ястреб Османлията

преди 5 месеца

Какъв бог е този ваш бог Христос, де на кръст го разпъват простосмъртни, възкръсва умира пак възкръсва и пак умира всяка година, има баща и майка?! Днешното християнство няма нищо общо с учението на пророка Исус. Това е паганизъм в най-рафинираната си форма, основана върху митраизма и религите на древния Вавилон и Египет и прекроена от евреите за да е в линия с тяхната визия за висш и богоизбран народ, управляващ света. Само шарани и лобомотизирани пингвини могат да вярват на тези глупости.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Днес не е ли същото, в Европа изгубила християнските си корени тече ислямизация.Критики след критики към римокатолицизма отварят пътя към ислямизация.

15

Анонимен

преди 5 месеца

Папата е Божии наместник на земята и като такъв предаде Божията воля : Украйна да капитулира а Зелята заточен в каторга !

14

Анонимен

преди 5 месеца

Католическата църква е най-голямата секта на планетата. Никъде в Библията не пише нищо за папи, мапи, кардинали и всякакви други говорители от името на Бог. Иисус преди възнесението възлага на Апостол Петър да води другите апостоли като равен и да разпространят словото, не да си измислят ново слово или да интерпретират какво аджеба е искал да каже Иисус нито пък го провъзгласява за безгрешен. За да си дадe власт над Християните император Константин създава Римската църква и папството- СЕКТА!

13

Фин

преди 5 месеца

Няма католически или православен, или протестантски Великден. Великден се определя от пролетното равноденствие и първото пролетно пълнолуние - първата Неделя след това(ден на Слънцето) е Пасха (Великден) Днес е Великден и православните то знаят това, но не го празнуват заради еврейската Пасха. Това е религиозно извращение и нацизъм - няма спор. Тази година дори подранилата пролет е точен знак, че днес е Възкресение Христово. Светъл празник на всички нормални хора!

12

факти

преди 5 месеца

Папата е камъка на Христос.Св.Петровия камък.Той е основата на Църквата.Знаят го и на изток, изпадащи буквално всяко поколение в някаква ерес.Накрая всички тия ариани, несториани, монофизити, иконоборци, приемат исляма и лъсва истината за тях.Повечето от тези провинции затова днес са ислямски територии.Сирия, Египет, мала Азия,Тунис, навремето са били цветущи провинции на ромейската христова империя.Загубени най - вече заради еретиците.Остава папата в Рим.

11

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 9. Твоето е фантазия. Православието е доста отпреди Петър I.

10

Анонимен

преди 5 месеца

да, ама само при Православния Великден има Благодатен огън ! Изводите са за вас !

9

Анонимен

преди 5 месеца

Напротив , т нар православие е фантазия на Петър първи.Истинската църква винаги е била католическата.Така е започнала, с такова име е била на св. Петър и св.Павел.Факти. А папата винаги е бил арбитър и е изправял грешките на източните епископи, залитащи във всякакви ереси- арианство, монофизитство, несторянство, иконоборство.

8

Анонимен

преди 5 месеца

но поне този еретик не призовава християните на джихадд както некои други агенти!

7

Анонимен

преди 5 месеца

До до 5. Така е, само че по въпроса за християнството нещата не седят така както си ги фантазираш.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Баба ми каза че ДЯВОЛА се кръсти ОТЛЯВО НАДЯСНО!!