158

Апел

преди 2 месеца

До всички българи,ние сме част от картината всеки може да бъде най добрата си версия.В полза на обществото и България.Доброто е заразно.Да бъдеш ходеща тоалетна без да бъдеш полезен на другите е минало.Да направим многолюдна,достойна и щастлива родината.

157

Няма ли някой журнал

преди 2 месеца

Да заснеме извади на светло пътя на една бременна жена.Парите който плаща за да стигне до раждане?Нали сме осигурени нали уж всички искат деца?????Кога правосъдие,законност ще бъде на дневен ред?Стига нотариуси, брокери,кожодери!!!

156

Никола

преди 2 месеца

Демографска криза????!!!Никой ли не знае за ценорасписите на тъи наречената благородна професия !? Говоря от второ лице за 8месеца бременност 7хиляди лева.Прегледи изследвания,консултации ,тонове...Раждането 3000лв.Защо е така ?

155

Някой

преди 2 месеца

Правете по 7-8 деца. Какво чакате?

154

Bravo

преди 2 месеца

2 млн души друг път, 2млн *** и мигранти може би...Честито на всички българи!

153

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 2 месеца

Началото беше поставено преди повече от четвърт век от СДС-Шайката под зоркото напътствие на шпионите от Козяка .Анатема на Драгалевския гърбав Ай дук!До девето!

152

ЗНАЧИ....

преди 2 месеца

....СОФИЯ ОСТАВА..!!!!!.........ХАХАХАААА СОФИЯ. МАМОООО, СОФИЯЯЯЯ........

151

НЕДЕЙ, БЕ.....

преди 2 месеца

...ШЕ СЕ РАЗПЛАЧА, ....ХАХАХА....ОТ МЪКА!!!!

150

гарантирано от ГЕРБ

преди 2 месеца

Поетия ангажимент ще изпълниме предсрочно.Дори ще преизпълним плана,до следващата петилетка населението ще е един милион.

149

Анонимен

преди 2 месеца

Без адекватна социална политика, плосък данък, държавата е програмирана да изчезне.

148

Анонимен

преди 2 месеца

Два милиона, ама без бели хора. По важното е строежите да не спират, защото цените само ще растат.

147

Джо

преди 2 месеца

ГЕРБ + ДПС = геноцид

146

Анонимен

преди 2 месеца

Значи българе нема да има,всички ще са роми, турци и мигранти.

145

Кетчуп

преди 2 месеца

Аз съм типичен програмист, очилат, слаб, приличам на зубър едва ли не, както му викат някои, скромен, възпитан, но пък взимам 8000 лв заплата и реално мога да издържам 2 семейства с тези пари, но нали знаете в България колко се харесва такъв тип. Точно обратното съм на типичния балкански мъж. И реално сега се чудя за какво да си харча парите, защото не е за жени и деца, така че си мисля за някоя хубава колица за 30-40 хилки и една виличка. Та гледам си живота, а не демографските кризи. Тва е.

144

Съвет

преди 2 месеца

Решението е заключване на границите и посещение на партийните секретари в семействата.Жените със сигурност ще се радват. БСП поема разноските за децата.

143

Я па ти..

преди 2 месеца

До Мислете!!!! 142 Ти не разбра ли че на сила не става. И Путин не разбра , като теб.Насилието не води до нищо добро.Само до тероризъм.

142

Питам

преди 2 месеца

Това лошо ли е ? Да не би Монако да са зле.

141

Анонимен

преди 2 месеца

Една бълг.майка раждала1,12....,а колко бълг.майки и новородени по странен начин бяха гътнати,от началото на новия век?Някой прави ли такава статистика,или е засекретена?Родилните домове са измислени за контрол на числеността.

140

Буха-ха-ха

преди 2 месеца

2млн. калпав материал разбираш ли.

139

+ / -

преди 2 месеца

Въпросът не е в КОЛИЧЕСТВОТО, а в КАЧЕСТВОТО. А качесъвото зависи от всеки един от нас!