117

Върл Левскар

преди 6 месеца

Гошо Тарабата накара стотици хиляди да се пишат ,че са македонци .Айде живели Пендерасовски !

116

Бунгар

преди 6 месеца

Що народна пара се хвърли,що научни титли се раздадоха,само и само да асимилираме и затрием македонците в България.Що народ живота му мина в измисляне на фалшива история,в промиване на мозъци от първи клас се включиха всички служби ,ченгета,БАН ,телевизии,радио и т.н.Колко полесно би било да признаем истината и живеем в мир с македонците в България,както с турците,арменците,***,евреите,татарите,помаците,гагаузите ит.н

115

Paisij

преди 6 месеца

Разбира се,че има македонско малцинство в България независимо от жестоката асимилация като държавна политика на България вече над 60-70 години.Защо не искаме да признаем историята такава каквато е била.Факт неоспорим-Пиринска Македониа над 180 000 самоопределили са се като македонци.А тези лъжи за насилствено записани като македонци е само нашата самозаблуда.Раждаш се в БГ и веднага ставаш българин.Да,ама НЕ.

114

Анонимен

преди 6 месеца

Друг факт е, че Македония беше създадена от Русия и Сърбия, а днес се управлява от Сърбия, която е в близки отношения с Русия. Ако Запада наистина не харесва Русия, то Македония в близките 20 години не трябва да влиза в ЕС. Македонците, които се чувстват българи да взимат български паспорт и толкова. Останалите да си стоят в сръбска провинция Македония и да се оправят.

113

43657

преди 6 месеца

Пендаровски, колко БЪЛГАРИ СА ИСКА ЛИ И СА ВЗЕЛИ македонско гражданство та България да призова малцинство. Топа бива да си т. Ъ.. П ама ти си рекордьор

112

Еми

преди 6 месеца

Македонското малцинство в българия е факт!

111

Анонимен

преди 6 месеца

Бойко излизай с лопатата... Киро с кирката.... Доган с дудутката! Другарката Нинова със знамето на Райна Княгиня. Обличайте путурите! Качете се на магарета и идете в сътворената държавата на Тито и Сталин - Македония и Нинова да започне да развява знамето на Райна Княгиня и ако ви се смеят започнете да цитирате - стиховете на Вазов - "Па ща си ти"

110

Държавата България

преди 6 месеца

Трябва да упражни още по-голям натиска върху правителството на Северна Македония, да сигнализира Европейската комисия за всеки акт на такова безобразно политическо говорене и да настоява твърдо за спазване на подписаните от Северна Македония договорености.И с ала-бала Пендаровски има много да се надява, че нещо ще сполучи! Ако в България има "македонско" малцинство, то в Северна Македония има Българско МНОЗИНСТВО!

109

Медицински картон

преди 6 месеца

Психични заболявания няма, просто си е *** :)

108

Ким

преди 6 месеца

Нашите с*капани политици ве трябва да пишат на македонските такива, които са още по- и от нашите. Те тия ноти ги изхвърлят направо в кошчето. Трябва да пишат, говорят и да се оплакват от св. македонците в Брюксел. Ония там трябва да разберат каза племе са св. македонските политици и ония в Брюксел категорично да заявят позиция, че в България няма македонско малцинство. Трябва нашето лоби в Брюксел да е силно. Обаче с това, което имаме като политици.Украйна е по-рано от нашите интереси

107

Зоран за дръжавата

преди 6 месеца

Българите сме толерантен и търпелив народ. Много сме страдали и затова искаме мир и спокойствие на Балканите. Това е късмет за македонците, защото ако бяхме с манталитета на Гърция или Сърбия от 1992г. сега щяхме да им обявим война.

106

Анонимен

преди 6 месеца

Аз съм от село Макесpене на пашата Тито - любовника на Сталин, и никой, ама никой по земята не може да ми дава уроци, че мойто село не е новата държава на шуроджубанащината на Балканите и че не мога да си ходя гордо по земята на България и да я плюя, да я посирам с махалата на Тати - Тито - Макесрене!

105

Раковски

преди 6 месеца

Не насочвайте нападките към нашите братя и измислената им държава. Истинските виновници са сърбите и руснаците за този чутовен геноцид върху нашата нация - създаване на "македонци" и "македонски" език. И както Пендаровски цитира съда в Страсбург, който следва само правните процедури, но не търси историческите причини за това, така и ние може да посочим хиляди факти от историята, доказващи изкуственото създаване на народ и език, разкъсвайки българските етнос и земя.

104

Аз

преди 6 месеца

До Македонка - В България си свободна да се наречеш както искаш..... ако това не ти харесва можеш свободно и без реппресии да се прибереш в Македония ..... ако смееш разбира се! Припомни ми само - кой беше министър на вътрешните работи на Македония през периода 1980г. - 1990г. малката трябва да пише доклад - "История на Балканите" за този период та рекох да и помогна малко :)

103

Македонка

преди 6 месеца

Аз съм част от македонското малцинство в България и съм репресирана от бг власти. Не може някой от Разград, Силистра, Видин, София и прочее бг градове да ми казва каква съм по произход! За мен е важно какво са ми казали дядо, баба и родителите ми, а не продажните български политици!

102

Анонимен

преди 6 месеца

аз искам да питам ако ппризнаваме македонското общество, какво ще правим тогава с тракийското, шопското или влашкото?

101

Анонимен

преди 6 месеца

Целата политика на тея русофилски сърбо-макета е такава, хейт и злоба към нас. Не знам ако влязат в ЕС, каквито интереси претендират, че имат, какво ще правят с тоя хейт?!

100

Джо

преди 6 месеца

Има "македонско" малцинство и живот си живее. Защото ние не мразим братята си. Ние дори не мразим поробителя си. Пенди да каже кога последно в България е чул за посегателство над македонец в България и тогава да говори. Ако като не му хареса, нема помирише ЕС и това е, чиста работа

99

popa ot razgrad

преди 6 месеца

българското мнозинство в Македония е факт...

98

Северджанъм

преди 6 месеца

Ах,тези северно македонци продължават до си удрят главата в стената и това е.Ама когато си групав от толкова изостанала в развитието си държава,какво ти остава.