274

САЩисан вие на луна

преди 6 месеца

До не е вярно това К0зяшките вувузели, РФ продължава да цепи терлиците на х0хлите по всички направления, вие се правете на "умни".

273

Анонимен

преди 6 месеца

журналистиката в бг са страхотни измамници и лъжци пишат бивало небивало само само да спечелят някои си лев не чуствате ли че ставате за смях с ваще измислени статий

272

тя

преди 6 месеца

Малка "грешка " - с обратен знак - само 17% не подкрерят !

271

кои го направи

преди 6 месеца

невероятно изследване дори сорос ще му няма да повярва!

270

Мда

преди 6 месеца

ХАХАХА! Явно отчаянието е повсеместно! Пасквилите на "правилните" медии станаха направо отчайващи!

269

Анонимен

преди 6 месеца

Изследването се е провело от Отворено Общество сред 100 ЛГБТ_респондента! 17% са против войната 83% са за Програма за безплатниСтрапони финансирана от ЕС!

268

не е вярно това

преди 6 месеца

руснаците са болни и увредени генетично. Не е вярно,че не искат войната. Те искат само едно---другите народи да страдат, защото не ги уважават. Затова всяка отстъпка на русия е като отстъпките на еврейте на арабите. Всеки знае до какво доведоха... Никакви отстъпки на русия, терористичните режими и китай. Всеки да избере на коя страна ще бъде--на терора, тероризма и рашизма , войната и смъртта или на мира и демокрацията. И който избира рашизма да бъде изпратен там....да се увери колко е хубаво.

267

ВъZраждане

преди 6 месеца

Онзи ден гледах как руски войник влачи като военен трофей тоалетна чиния от Бъкингамския дворец, туй що не го казвате, а ?

266

Анонимен

преди 6 месеца

Що Иркутск, разгледайте софийските гета... за да говориш за проблемите на други страни а да не те интересува за родината е трагично

265

ДОЛУ ЦЕНЗУРАТА

преди 6 месеца

независим руски социолог - ХАХАХАХАХА, А ДОЛАРИТЕ ОТКЪДЕ СА ХАХАХАХАХАХАХА ако му платят в юани, ще даде пак """""независимо""""" мнение...а имали си име този човек или се пази в тайна, както и анкетите, които не съществуват...

264

аха

преди 6 месеца

До АнонименЗащо не отидеш в някои български села , да видиш те пък как живеят ? Изобщо не мислиш реално , селата в по -големите общини са горе -долу добре , ала другите ? Ами не казвай нищо , непросветен анонимец ! Водите *** "войни " тук в нета ,жалки сте !Я слез да прекопаеш двора си или градинката пред блока , за да си полезен с нещо за обществото .

263

от Англия

преди 6 месеца

До Анонимен 270извинявай ама за мен Англия си е един затвор....еднакви къщи като погледнеш единия кеай на улицата ...та чак до другия ...като затворнически килийки само че от тухлички... и малко по разчупени ..... в големите градове по кварталите е като във Филиповци .... културата им на обличане е като на африканци ....абе препоръчвам на всеки да се разходи по Англиийските градове ....и тогава мнението му за България ще се промени положителна посока и ще рабере че не сме толкоз зле...

262

СТАКМИСТИКА

преди 6 месеца

Ще се види на изборите, нали така? До тогава товва да само поредните пропагандни евроатлантически СТАКМИСТИКИ.

261

Анонимен

преди 6 месеца

В ютуб руски емигранти са пуснали кадри от Лондонският работнически квартал, наричайки хубавите, чисти и подредени домове- гето- а как да наречем цели огромни територии в Рашистан, които не са излезли от 18 век- има ГУГЪЛ ползвайте го.

260

Анонимен

преди 6 месеца

защо не си подредиха държавата а я потопиха в калта- отвори мапс и разгледай Иркутск- 650 000 жители- погледнете ниската част- дървени разглобени бараки и улици с огромни кратери, невидели никога асфалт

259

Striker

преди 6 месеца

Не им завиждам, но това тяхното не е народ, а м.рша. Да държиш тоя дърт тр а вestit Puт/лер 40 години на власт!? Отдавна на света спря да му пука за тази псевдо-държава Мужикистан. Единствената причина НАТО да ги бавим, е ядрената заплаха. Но и това ще се намери майстора един ден.

258

Анонимен

преди 6 месеца

Проучвания правени по поръчка на западни политолози са абсурдни и не им се обръща внимание. Според самият запад в момента руската икономика е номер едно в Европа и пета в света като пред нея са отново страните от БРИКС Китай и Индия. Доверието в Путин е огромно заради успехите на неговата страна както в икономиката така и във войната с фашагите от Бандера в Украйна.Нито един западен политик няма и една четвърт от подкрепата която Путин има в Русия и народът го обожава.

257

Анонимен

преди 6 месеца

Руснаците полека-лека разбират, че да си велик, трябва да работиш, а не да убиваш и грабиш...

256

Анонимен

преди 6 месеца

нормално, и 2% от европейците също !

255

мммда

преди 6 месеца

В русия са 17%, а тук са повече не особенно умни.