76

Анонимен

преди 10 месеца

Малчугани бъдете в готовност до една година ще имаме нова звезда в интернет, която може би ще бъде Тедиии.

75

Анонимен

преди 10 месеца

Ало ало звънни ти диктофона на чие са ти телефоните Тедиии.

74

Анонимен

преди 10 месеца

Чисти са им сметките ва тези като Лидето то с толко миелета ко нема са и чисти тамън фактурки по мн бонове.

73

Анонимен

преди 10 месеца

Опа Александрова я гони абстиненция и на ония му стана палатката в Майбаха затваряме си ги спокойно.

72

Тотев - София -2

преди 10 месеца

Видьовден наближава, Сарафов! Ще те отнесе народното недоволство като бръмбар сламка, като предишния ти шеф и твой учител Гешев Иван! Денков, какъв академик си не знам, но сега си Министър-Председател!!! Имаш ли Министър на Правосъдието, имаш ли Министър на вътрешните работи?! Ако имаш, и те като теб са на гърба на Народа! Какво трябва да стане, че да се събудят?! Не си ли ти Главата, Денков?! И тримата се опитайте нещо полезно да свършите! Не само да вдигате цени и данъци, и да забърквате каши с електронни рецепти и гласуване, Денков!!!Без никакво уважение, ами с огромно отвращениеТотев

71

Тотев - София

преди 10 месеца

Сарафов, събуди се! През целия си "творчески" живот само в мизерии и далавери си се набърквал! Стори и нещо добро най-накрая! Както е казал Ст.Стамболов:"- Проблемът винаги идва от Главата, не от краката! Главата не е ли в час, тежко и горко!" . Аз добавям: Каквато е Главата, такива ще са и подчинените! Сарафов, поне един път покажи, че си мъж, а не ***! Стига с тези замитания под килима, стига с тези чадъри над престъпниците! На Народа му писна от мерзостите, които всеки ден правите!

70

Анонимен

преди 10 месеца

Прокурорът Кожухаров направи някой лев. Те брат'чедите винаги държат един чувал с пари в палатите си, точно за такива спешни случаи!

69

Анонимен

преди 10 месеца

Решението на прокурора е извънземно ,няма такава държава

68

То си е ясно.

преди 10 месеца

Заради едни пари.

67

Чочо

преди 10 месеца

Навремето,баща му насмъркан се удря в дърво и убива пътниците в автомобила,вкючая и себе си.Интересно защо НАП не се интересува от доходите им,отговарят ли на начина им на живот.Или просто си плащат данък "спокойствие"!

66

Анонимен

преди 10 месеца

На свобода е, защото ако не е, то прокурорът или ще си търси нова работа, или ще лежи в болницата. А ако не е в ареста, най-много някой *** като Сарафов да симулира дейност. Като цяло тъпо усложнение, че убитият е футболен треньор. Иначе щеше да са го писали изгубил управление в дъжда и излязал от пътното платно, а Ненчо, нашето момче, щеше да е пострадал в друг инцидент без връзка с този (заради каското, че колата е лизингова).

65

Анонимен

преди 10 месеца

Автомобила при управление с висока скорост става средство за убиване. Дали ще караш със 150 км в час и убиеш някой или ще го застреляш с пистолет, резултата е един и същ. Шофирането с такава висока скорост е напълно умишлено и трябва да се третира като умишлено убийство.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Начо убил Феро - типична етническо българска ситуация.

63

Анонимен

преди 10 месеца

Сарафов, влез в интернет ако имаш изобщо такъв и потърси Пако Рабани, после ще ти се изясни защо този младеж се държи така, те са цяло поколение има и други подобни клипове, а вашето е престъпно бездействие!

62

Проверк Проверкян

преди 10 месеца

читалищна работа

61

Анонимен

преди 10 месеца

Убийците не трябва да са на свобода. Щом някой няма разум в главата и не пази и цени живота на околните значи неговия собствен не струва нищо.

60

ЛОГИКА МАЙКА

преди 10 месеца

поредното долно ***,с купена книжка

59

астора

преди 10 месеца

Не разбирам от прокурори и сьдии. Но тоя Сарафоов си е чист фигурант. При него Пеевски почна да говори , Борисов отима сила. Но в случея да пуснеш убиец на свобода си е некомпетентност. При Гешев май това нямаше да се случи

58

123

преди 10 месеца

Абе, прокурор, да му беше взел едни 72 часа, пък да му беше внесъл една мярка! Ти - защитник на обществения интерес, съда - каквото каже! Ами мислете ги тези неща, бе! И щеше да си спестиш известността и ходенето на баламатума! Не разбрахте ли, че докато крими-новините са 1 на българската журналистика, вътрешното убеждение стои след общественото мнение! Жалко е, не това се преподава в университета, но за съжаление е самата истина!

57

Фитьо

преди 10 месеца

Този новина ме накара да видя отново закона и депутатите са направили това,което правят винаги - вдигнали са наказанието на от две до шест на три до осем от 4 август,което при тази реакция означава при баланс средно 5,5 и без една трета е над три,което е ефективна присъда.Чак до особено тежък случай с таван 12 не вярвам да има обвинение,но и да има да се задържи неосъждан,за който да се предполагат действията му без предишно обвинение ми е странно,но прокурорът ще е с вече белязан.Късмет.