71

Наше село

преди 10 месеца

Когато самата България е потънала политически и не се интересува от проблемът на живеещите в България живи хора.Защо мислите , че някой ще иска да се присъедини към тази държава.

70

Ангел

преди 10 месеца

Важно е да се помни! Пък по-нататък ще видим дали е загубена.

69

Анонимен

преди 10 месеца

Аре стига сме се праили на притежатели на големи територии. Да се свием у шопско и пак да сме домолни

68

Мара Бунева

преди 10 месеца

Сърбия незаконно администрира българските Западни покрайнини, тъй като те са дадени на КСХС, а след ВСВ -- на Югославия. Такава държава отдавна не съществува,а нейни наследници са всички бивши републики. България има пълните основания да поиска преразглеждане на следвоенните договори, по подобие на Крайовските споразумения. И сега е най-доброто време за това, стига да съумеем да се възползваме от благоприятните обстоятелства.

67

anonimen

преди 10 месеца

Докато обсъждаме загубената Западна кауза, да погледнем и Източните ни покрайнини, какво ще кажете? Защото масово се говори турски, руски и сиг,нски

66

Анонимен

преди 10 месеца

Единствените, които се вълнуват от съдбата на българите, останали извън България, са ВМРО и Костадин Костадинов, но само той, персонално, не говоря за Възраждане. Ако не вярвате, вижте сайта на ВМРО и блога на Костадин. Никой друг нито говори, нито се интересува от този въпрос.

65

дядо Поп

преди 10 месеца

за Севрна Гърция и Източна Тракия кога?

64

Сливница 15

преди 10 месеца

До рендету 66... Мале какви глупости си надраскал. Бръмбари ли са влезли в мозъчето ти?

63

Анонимен

преди 10 месеца

Мнозинството от тях не им дреме им за българщината и България. - Пич, то на България не им дреме за тях, та на тях ли да им дреме? Все пак са човешки същества, а не роботи. Трябва да живеят.

62

Анонимен

преди 10 месеца

Kъде са русофилите, които защитават Сърбия сляпо, защото Русия така казва да бъде?

61

Анонимен

преди 10 месеца

До 66Македония, това вече си е чист американски протекторат, който в бъдеще заедно с Косово ще бъде предаден на Албания )))Да, бе американците, хей така раздавали чужди територии по симпатичност.А, и все си мисля, че сме им по симпатични от албанците.

60

рендету

преди 10 месеца

Напълно!!! Нито Бг, нито Сърбия имат политика в Македония, това вече си е чист американски протекторат, който в бъдеще заедно с Косово ще бъде предаден на Албания и на Балканите ще се появи нова държава - Велика Албания!!!! Освен ако в Щатите не избухне Втора Гражданска Война...

59

Анонимен

преди 10 месеца

До 61Трябваше да има български вестници, трлевизи, българска партия,///Кой ще чете и гледа бг медии бе заблодения/та. В Македония има пробългарски партии, ВМРО,, Народна" на Любчо Георгиевски, създадена 2004г.и Гржднски Демкрт.Съюз наПетър Колев.,ВМРО, Народна" на първите избори влиза в Парламента с 6 депута.Последващите избори взема по 1-2%.ГДС е с трагични резултати.

58

Сата НАТО

преди 10 месеца

Либералните лаймомети и тука почнаха да серад срещу България...

57

Сата НАТО

преди 10 месеца

Либералните *** и тука почнаха да серад срещу България...

56

Анонимен

преди 10 месеца

и каква е каузата? да направим нова балканска война ли?

55

Анонимен

преди 10 месеца

Нашите полити съвсем съзнателно НЕ направиха нищо през последните 30 години нито в Западните покрайнини, нито в Македония. Трябваше да има български вестници, трлевизи, българска партия, българско НПО-та. Нищо подобно! Про това съвсем съзнателно не направиха нищо! Защото това е угодно на ашите западни приятелчета!

54

Мразя БГ

преди 10 месеца

Да си про с т ГанYO е срам! Единственото по лошо е да си ГанYO комунист.

53

МONARCH

преди 10 месеца

Докъто не се разстрелят на националния стадион всичките ДС м1рши и гнусни дърти ченгесаряци обрали народа и държавата и докаже не им се отнеме всичкото имущество и бизнеси в полза на държавата!За България няма да има шанс!

52

Анонимен

преди 10 месеца

Хубаво, ама що не пишете, че повечето българи там доброволно кръщават децата си с типично сръбски имена и забиват окончанието - ич. Освен това, дори в домовете си говорят на сръбски. Мнозинството от тях не им дреме им за българщината и България.