106

Анонимен

преди 10 месеца

Двамата братя Станислав Трифонов и Бойко Борисоф винаги са били плоски Единият го превърна в шоу да забавлява публиката.Другия се прави на орангутан да плаши публиката...В това се превърна държавата ни , мечтата на Левски ..

105

Анонимен

преди 10 месеца

Че Киро, ако си признае, ще е единствената истина, дето е казал. Ама, той няма такива навици. Ако не слъгоса, нЕма да е Киро.

104

Лопата

преди 10 месеца

тоя заминава

103

Психиатър

преди 10 месеца

Този увисне ли му долната устна, значи лъже! А тя непрекъснато виси!

102

Анонимен

преди 10 месеца

Терзиев изобщо живял ли е в България и колко време през последните 30 години има живяни тук в София? Че той хал хабер си няма какво е истинското положение в София, а иска да става кмет. Само едно ми е интересно за тези нещастници, защо не си стояха в сянка и никой да не ги знае и никой да не ги чува, да си харчат откраднатите милиони и милиарди, да си живеят в богаташкият разкош и да се изживяват като недосегаеми и богове. Нещо е натиснало копчето, но това може би ще го разберем след години, а може би е свързано с новият световен ред, който Русия и Китай най-вече налагат. Или става въпрос - ед

101

Анонимен

преди 10 месеца

Киро, тебе няма да те пуснат от ареста, освен това си сериен нарушител и рецидивист!

100

Анонимен

преди 10 месеца

за човек от харвард знае сложни български думи хехе

99

Анонимен

преди 10 месеца

Накратко: първия уволнен премиер в историята настоява всички, които го мразят да гласуват за внука на ДС ахахх аах х

98

Анонимен

преди 10 месеца

БСП заедно с ГЕРБ прогониха стотици хиляди българи от България. Разслехира цели семейства. За да са те тук и децата им на топло и сладко с много пари и власт. С офшорки, яхти и хотели с басейни.

97

Анонимен

преди 10 месеца

Забравихте ли кой даде костите на Гоце Делчев на Македония? Бяха БСП? Забравихте ли кой превръщаще българите в македонци по заповед на Кремъл, раздавайки им македонски паспорти под дулото на оръжието? Това бяха БСП, те се признават за наследници на БКП и твърдят, че са на над 130 години партия и никой няма право да ги променя. БСП са жалки предатели. Те, както и БСП прогониха стотици хиляди българи от България. Изглежда в кръвта на тези хора има някаква антибългарски кръвни клетки.

96

гламира

преди 10 месеца

Дайте му памперсите на лъжеца.

95

Анонимен

преди 10 месеца

Канадският гражданин пак е преял с любимата кристална пица.

94

НЕ СЕ УЧУДВАМ

преди 10 месеца

Дали К. Петков е отправял заплахи или не няма как да кажа. Но пък съм останал с впечатлението, че на същия Кирил П. често му се случва "да не знае какво говори". В политиката и дипломацията ключово умение е да можеш да обмисляш и претегляш всяка своя дума, като се съобразяваш и с това пред кого говориш и каква е темата също. Пък Кирил като вземе да ги плещо едни... Така, че не се учудвам и заплаха да е отправил без да е разбрал.

93

Анонимен

преди 10 месеца

Ако искаш плоски данъци или нови и още по-модерни и дебели данъци, гласувай за БСП. Ще ме наричат малък човек и крепостен селянин. Ние сме виновни, че стигнаха толкова далеч да ни обиждат по този отвратителен начин. Ние сме виновни, че допуснахме да изнаглеят в такава крайност. В България данъците трябва да се намалят, плоския данък да отпадне веднага. Но преди това, да се спрат парите изтичащи към фирмите и номенклатурите на нашите момчета! Пари има, просто се ограбват от близки кръгове.

92

Искам

преди 10 месеца

да го почупя тоя келешов нагляр!

91

Анонимен

преди 10 месеца

Как да разбереш, че посолствен плондир лъже? Лесно: ако си отваря устата и излиза звук, значи лъже.

90

ЦИКросицаМАТЕВАказа

преди 10 месеца

"Софтуерът, с който ние гласуваме, е засегнат. Направено е второ доверено изграждане, извън процедурата на ЦИК. Най-големият риск е да се инсталира този софтуер на машините. Флашката, която ЦИК е дала на Сиела е от довереното изграждане на 20 октомври. Флашката на зам.-министъра е от 25 октомври. Въпросът е защо се прави и къде е флашката, посочи тяПрочети още на: https://dnes.bg/izbori-2023/2023/11/03/rosica-mateva-posledstviiata-za-mashinnoto-glasuvane-sa-seriozni.588065

89

Анонимен

преди 10 месеца

Лесни въпроси, номенклатуржици смешни. Дайте да видим в кой са хотелите? В кой са сградите и апартаментите в България, Малта, Дуба, Мармарис и къде ли още не? В кой са офшорките? В кой са бизнесите отклоняващи пари от държавата за себе си и раздавайки ниски, възможно по-минимални на хората? Дайте да го видим това, кои през тези 33 години ограбиха държавата. Това са кадрите на БСП ГЕРБ ДПС и близките до техните кръгове. Модела Бай Ганча. "И аз да бях, щях да те ограбя". Българи по лична карта.

88

Анонимен

преди 10 месеца

Петков беше хубав, докато изгони 70 шпиони!

87

Анонимен

преди 10 месеца

Бацето, критикът на БСП, щеше да ги гони, да ги разледва, да ги съди. Нищо, само и седна на столчетата, къде някои и остави. Хитрец. И Лена Бориславова от ПП-то се заигра сладко с отрочето на мафията Крум Зарков, че нямало да жалят и закачат вече истеклите по давност преписки в КПКОНПИ срещу евентуални престъпници. Защо? Същата работа!