25

toti

преди 10 месеца

Това трябваше да стане отдавна и Палестинци да заживеят нормално,ако ще и израелски войници да останат да пазят Палестинците ще е още по добре,защото нормалните хора учат и работят в Израел и никой не ги закача .Война като война и нормално да има жертви,но важното е да се промени живота на идните поколения!!1Ниш не сме в война а се избиваме по пътища и с наркотици...тъпо нали !!!!

24

хахахаа

преди 10 месеца

Какъв геноцид бе, ***?Палестинците получават работни визи и работят в Израел без проблеми, Израел им доставят вода и електричество и храна...Който иска си живее в гетото, който иска - работи и живее нормално.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Войната е заради 75 годишният геноцид провеждан от евреите над палестинското население.Заграбиха им земята и ги натинаха 2 милиона в една ивица заградена като концлагер. Но ако попитате джендърите кой е виновен ще кажат че хамас са терористи защото искат народа им да нее подложен на Геноцид. Ю

22

Забавление

преди 10 месеца

Истинско забавление е да четеш как родните копейки чакат указания какво да пишат. Когато израел отказа да помогне военно на Украйна,впрочем голяма грешка на натаняху, как се радваха и одобряваха. А сега ,когато хамас провокиран и от Путин извърши зверствата в Израел и последващата ответна реакция....всички на амбразурата да хулят израел. Много сте елементарни и предсказуеми. А относно морала ви,пожелавам ви да се случи с децата ви това,което миролюбивите палестинци направиха с децата на Израел

21

Киро жокера

преди 10 месеца

Да ги ликвидират до един нито един мюсюлмански изверг да не остане те са животни

20

Анонимен

преди 10 месеца

Нали нямаше да влиза Израел в Газа??? Нали бяха се посрали от Хамас??? Ааааа, тва е фалшива новина, конспирация! Не може да бъде Хамас са мега силни, на 7 октомври попиляха цивилните евреи! Не вярвам Израел да е влезнал в Газа, тва са стари снимки!

19

Християна

преди 10 месеца

Най-после Израел унищожава противозаконните тунели изкопани от Газа и под еврейска земя от ислямските терористи за да отвличат изнасилват убиват невинни евреи както направиха с 3 еврейски младежи през 2014, затова Израел трябваше отдавна анулира про-терористични ООН антисемитски договори окупиращи еврейски земи с ислямски терористи за лъжливите им обещания за мир,които непрестанно нарушават с терор ракети тунели,затова Израел трябва да вземе земята като Газа още окупирана незаконно от араби

18

Западняк

преди 10 месеца

До zv. Хе-хе, съветски глу.пости на кремълски олигоффрен. Първо, евреите ще направят много скоро на кайма всички терористи. Второ, американците смазаха Ирак за няколко дни, а в Афганистан изобщо не е имало война, но се ИЗТЕГЛИХА САМИ и от двете държави, защото местните не разбират от цивилизация.

17

Анонимен

преди 10 месеца

До 9. Ами те евреите сега си отмъщават бе, шушляк мюсюлмански.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Унищожени са 100 , остават още 400 , от общите 500 !

15

Анонимен

преди 10 месеца

До Ето Много лесно се хващаш на руските кукички.

14

Възмутен

преди 10 месеца

До 4. Демонстрациите са на шалвари, не на нормални граждани. А протестираха ли, когато палестинските иззроди колеха израелски бебета?

13

Юда

преди 10 месеца

Браво. Унищожете тези плъхове с шалвари.

12

ZV

преди 10 месеца

Настъплението на юдеите заприлича на контра настъплението на украинците. Съберете помощи за памперси на юдеите. Юдеите и американците са страхливи като зайци. Добре, че имат авиация и бомбят иначе са кръгла нула. Примери: Виетнам, Афганистан, Ирак навсякъде ги направиха за смях американците.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Къде са тия тонели бря ,покажете ги че трепите деца гадове

10

Анонимен

преди 10 месеца

Какво стана бе копейки - нали уж с Израел било свършено, нали щеше да се намеси Иран, Египет (как пък не) и не знам си кой още??? Каква стана тя? Дан - дан - дан, и от Хамас нищо не остана! ХАХАХАХАХАХА

9

Анонимен

преди 10 месеца

Мръсните и долни еврей да се готвят за жестоко отмъщение. Няма нищо ненаказано на този свят.За всяка пролята детска кръв ще си платят. Господ ще ги накаже.

8

Дони

преди 10 месеца

Огън и атом за тия!!!

7

Анонимен

преди 10 месеца

Ако евреин ти каже добро утро погледни слънцето в коя посока е!!!

6

Анонимен

преди 10 месеца

Като гледам те разрушиха всичко преди да сетигнат до подземията. Ако изобщо остане нещо след тяхните инжинери